Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Xavinho
Capitá del Barça

2007.12.26. 11:55:09

Annyira fel tud húzni,h az összes .............,aki nem tud mit írni egy vesztes meccs után elkezdi Dinnyét szidni.
Tény,h nem úgy játszik,mint régen de ennek megvannak az okai.pl:
ha megfigyelte vna vki,akkor sokkal izmosabb lett (és ezt nem saját kútfőből találtam ki),ezért lassult le és már nem olyan dinamikus ,mint régen.Azt viszont,h nem játszik hasznosan, nem lehet mondani. Egyszerűen egy új poszton kellene játszania, ahol nem kell annyi dinamizmus,de a labdabiztossága és forintos labdái kerülnének előtérbe.Ehhez viszont más felállás kellene ,ahhoz pedig más eddző,m Frank,lássuk be akkor sem váltana,ha az "élete" múlna rajta".
A Ronaldinhot szidóknak még annyit,h régen sem ő egyedül nyert meccseket,hanem a csapat,és most sem ő veszít,hanem a csapat,szvsz ennyi erővel az egész csapatot el lehetne adni a Chelsea-nek...
Én sokkal inkább Rijkaardl ótúróságának tulajdonítom a sok botlást (korábban sem az ő taktikai húzásai hozták a meccseket,most meg,h nem megy annyira a csapatnak,kijön,h ő egy középszerű edző és nem való Barcelonába).Az el classicot alapul véve pl: Iniesta nem támadó és 1 gólos vesztett állásnál Bojant beküldeni Henry helyett...
1.Eto'o borzasztóan játszott,helyette fél órára mehetett vna Henry,de ha már a kameruni marad,akkor meg nem hinném,h egy 18 éves tapasztalatlan tehetség hasznosabb lenne,mint a világ egyik legjobb csatára.Ha meg Henry játékra nem alkalmas,akkor meg nem kell a kispadra ültetni.
Szerintem Rijkaard húzzon el és ne Dinnye.
Bocs,h hosszúra sikerült
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.26. 11:15:51

csoszi írta:Igazából fogalmam sincs milyért ocsároljék Ronaldinho-t, holott tudják az emberek hogy bármikor és bármikor képes eldönteni egy meccset akár milyen formában van. Akármilyen rosszul is megy a Barcának egy Ronaldinho kaliberű játékos NEM kerülhet a kispadra még akkor sem ha rossz formában van. Egyébként szerintem Raijkaard-al sincs semmi baj inkább a játékosok hozzáállásával van a baj!!!
Miért ne ülhetne le a padra, mikor 0 amit csinál :?: Lehet, h elvakult Ronaldinho fanok sirni fognak, de csapatnak az a jo :!:
csoszi
Barça C

2007.12.26. 11:05:00

Igazából fogalmam sincs milyért ocsároljék Ronaldinho-t, holott tudják az emberek hogy bármikor és bármikor képes eldönteni egy meccset akár milyen formában van. Akármilyen rosszul is megy a Barcának egy Ronaldinho kaliberű játékos NEM kerülhet a kispadra még akkor sem ha rossz formában van. Egyébként szerintem Raijkaard-al sincs semmi baj inkább a játékosok hozzáállásával van a baj!!!
vaLe5
Jugador d'estrella

2007.12.26. 11:04:52

Itt nem feltéltlenül motivációs gondot kell keresni , ha megnézitek minden latin amerikai nagy játékos ebben a korban már árnyéka volt régi önmagának , elhízott , lelassult, pl: Ronaldo , Maradona , Rivaldo... és akár tetszik akár nem Messivel is ez lesz , egyszerüen ők valamiért ilyenek és ebbe az is beletartozik hogy 18 évesen már olyan edésmunkát végeznek mint a nagyok.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2007.12.26. 10:22:41

chi omega írta:murinho sosem forszírozta a 4-4-2-t, az ő chelsea-je formációja hasonló volt a barcelonáéhoz. két szélső, egy center. csak miután abramovics ráerőltette sevcsenkot, kénytelen volt váltani (nahát, van aki képes váltani..)
azért az a 4-3-3 nem az a 4-3-3 volt mint amit mi jatszunk. inkabb 4-5-1. a két széső támadó (mint pl dzsókól) inkabb kp. mint tamado...

amugy meg a képes volt váltanirol annyit, hogy meg is lett az eredménye...buktak mindent...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
barcelona900521
Barça C

2007.12.25. 23:22:13

Hát sztem faxa lenne ha jönne murinho edzősködni...akárki akármit mond murinho a viág legjobb edzője és nagyot lendítene a barca játékán ha id jönne.Ronaldinho meg még mindig a világ legjobb játékosa és szánalma ahogy kikezdik a szurkolók és a sajtó.ez a véleményem.Téé
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.25. 23:04:03

ha nem írtad volna az utolsó két kitételt,akkor Rijkaardot mondanám,nagy jó indulattal.nagyon-naggyal.De csak azért mert Rijkaard párti vagyok,még mindig.Egyébként ezek csak Mourinhora érvényesek.
..................................
Mihu
Director del Fútbol

2007.12.25. 23:00:56

messi1918 írta:mindig neked van igazad.gratulálok,nem tudom hogy de sikerül meggyöznőd mindig!!!! :D :D :D ok visszavonom amiket írtam,de szereintem nem Mourinho kéne.Erről nem tudsz lebeszélni,próbálkozhatsz!!!!!!
Csak annyit kérek hogy mondj nekem még egy olyan edzőt, akiért élnek, halnak a játékosok, mind a pályán belül, mind azon kívül. Mondj még egy olyan edzőt, aki ha elmegy a csapattól, akkor egy fél éve érkezett játékosa is azt mondja hogy szeretne elmenni, illetve az a játékosa, akit szeretnek a szurkolók, minden szezonban mesteri kiszolgálást kap és megrúgja a maga 20 gólját, azt mondja hogy nem érzi jól magát és el szeretne menni. Mondj még egy olyan edzőt, aki tűzbe megy a játékosaiért. Mondj még egy olyan edzőt, akit szeretnek a játékosok, még azok is akik nagy sztárok, és mégis egy egy meccsen bizony a padon kezdik a találkozót. Aki jó viszonyban van a játékosaival, viszont megtartja a 3 lépés távolságot, és az edzéseken ha kell akkor kihajtja a lelket is az embereiből. Lehet kezdeni. Próbálkozz. Úgyse fog sikerülni :wink:
Kép
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.25. 22:57:24

Nem kell,de attól se fogják leigazolnáói,hogy ti akarjátok,ez nem rajtunk múlik!!!!!!!!!!!
chi omega
Entrenador del Barça

2007.12.25. 22:56:08

messi1918 írta:mindig neked van igazad.gratulálok,nem tudom hogy de sikerül meggyöznőd mindig!!!! :D :D :D ok visszavonom amiket írtam,de szereintem nem Mourinho kéne.Erről nem tudsz lebeszélni,próbálkozhatsz!!!!!!
jó, hát tök mindegy, úgysem kell a beleegyezésed a leigazolásához, hehe
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.25. 22:53:21

mindig neked van igazad.gratulálok,nem tudom hogy de sikerül meggyöznőd mindig!!!! :D :D :D ok visszavonom amiket írtam,de szereintem nem Mourinho kéne.Erről nem tudsz lebeszélni,próbálkozhatsz!!!!!!
chi omega
Entrenador del Barça

2007.12.25. 22:51:52

Rivaldo11 írta:Ki merem jelenteni, hogy ez nála nem forma vagy motiváció kérdése. Azt magyarázza meg nekem valaki, hogy MITŐL LASSUL LE EGY 27 ÉVES FIATALEMBER EGYIK NAPRÓL A MÁSIKRA???? Mitől válik egy év különbséggel ólmossá a mozgása? Nem edz? Vagy mi?
Hihetetlen.
Mintha valami betegség, v. vírus lenne a szervezetében.
26 évesen még minden ok, 27 évesen meg vonszolja magát?
Nagyon az az érzésem, hogy vele kapcsolatban rohadtul eltitkolnak valamit.
ha van valami betegsége, őrültség játszatni. miért titkolnának el ilyesmit?
egyetlen kézenfekvő magyarázat van: szarik rá.
emésszétek ezt meg, mert teljesen jogos rivaldo11 kérdése, és nincs rá más értelmes magyarázat. egyszerűen lejjebb tette a mércét. ezzel kapcsolatban a henk ten cate interjú is megerősítéssel szolgált.
sajnos ez van.
Mihu
Director del Fútbol

2007.12.25. 22:51:04

messi1918 írta:Jó,a nagy többség úgy gondolja de szerintem tavaly a Chelseanek volt egy két hosszabbitásos győzelme.FA-kupa döntő,watford ellen stb.
Nekünk is volt kiszenvedett 1 gólos győzelmünk. 1-0-ás vagy 0-0-ás meccsünk. Meg az MU-nak, az Arsenalnak és a Sevilla-nak is. Hogy egy pár támadófelfogású csapatot említsek.
Kép
chi omega
Entrenador del Barça

2007.12.25. 22:50:07

messi1918 írta:Az biztos,hogy újfajta támadófoci lenne,annyira hogy alig lenne,az a baj mourinhoval hogy nagyon védekező.és a mourinho-féle rendszerbe nem férne egy ilyen "kötetlen,szabad,nem poszthoz kötött"focista mint Ronaldinho.Mert szerintem mourinhonál a 4-4-2 lenne az elsőszámú felállás,és ebbe Roonie nem férne bele.Elnézést ha hülyeséget írtam,de én így látom.
1. kit érdekel, ha ronaldinho nem fér bele? a csapatba jelenleg amúgy sem fér bele

2. murinho sosem forszírozta a 4-4-2-t, az ő chelsea-je formációja hasonló volt a barcelonáéhoz. két szélső, egy center. csak miután abramovics ráerőltette sevcsenkot, kénytelen volt váltani (nahát, van aki képes váltani..)
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.25. 22:48:48

Jó,a nagy többség úgy gondolja hogy Mouirnho kéne.de szerintem tavaly a Chelseanek volt egy két hosszabbitásos győzelme.FA-kupa döntő,watford ellen stb.
DaNNy
Jugador d'estrella

2007.12.25. 22:46:48

messi1918 írta:Én is ezen gondolkodtam,hogy nyílván Mourinho nem játszathattná,itt a bunkerfocit,de eszembe jut Capello.ugye 3-4 éve a real is elég szép focit játszott(Del Bosquera gondolok-nem tudom,hogy írják)de mégis Capello odament nyert is egy bajnokságot,és mégis a Realnak 1-0-ás meccsei voltak!!!!Ettől félek Mourinhoval kapcsolatba.
Capello--> olasz
Mourinho--> portugál
sztem mourinho jobban tudná játszani a spanyol focit mint capello. Capello évekig olaszországban volt ahol bizonyos h védekező taktika, nem tudott egy év alatt alkalmazkodni a spanyolokhoz. De Mourinho volt Portoba,Chealsea-ben és igen ott a végén támadofocit játszatott.én bizom mourinhoban és adnék neki egy esélyt..
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.25. 22:43:42

Én is ezen gondolkodtam,hogy nyílván Mourinho nem játszathattná,itt a bunkerfocit,de eszembe jut Capello.ugye 3-4 éve a real is elég szép focit játszott(Del Bosquera gondolok-nem tudom,hogy írják)de mégis Capello odament nyert is egy bajnokságot,és mégis a Realnak 1-0-ás meccsei voltak!!!!Ettől félek Mourinhoval kapcsolatba.
Mihu
Director del Fútbol

2007.12.25. 22:39:46

messi1918 írta:Az biztos,hogy újfajta támadófoci lenne,annyira hogy alig lenne,az a baj mourinhoval hogy nagyon védekező.és a mourinho-féle rendszerbe nem férne egy ilyen "kötetlen,szabad,nem poszthoz kötött"focista mint Ronaldinho.Mert szerintem mourinhonál a 4-4-2 lenne az elsőszámú felállás,és ebbe Roonie nem férne bele.Elnézést ha hülyeséget írtam,de én így látom.
Nézz utánna hogy Morinho idejében milyen focit jászott a Porto illetve a Chelsea. Eleinte igaz hogy az ragadt meg a köztudatban hogy csúnya focit és 1-0-ás meccseket játszó csapat a Chelsea. De az utóbbi időben ez nem volt jellemző rájuk. Játszottak ők gólgazdag meccseket. Meg amúgy is. Egy ilyen játékosállománnyal nem lehet védekezőfocit játszani. Meg Laporta-ék is biztos megmondanák neki (amit amúgy is tud mert már dolgozott itt) hogy ennek a klubnak hagyományai vannak. Mindig szép játékot játszanak. Próbálj ehhez igazodni.
Kép
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.12.25. 22:36:07

Az biztos,hogy újfajta támadófoci lenne,annyira hogy alig lenne,az a baj mourinhoval hogy nagyon védekező.és a mourinho-féle rendszerbe nem férne egy ilyen "kötetlen,szabad,nem poszthoz kötött"focista mint Ronaldinho.Mert szerintem mourinhonál a 4-4-2 lenne az elsőszámú felállás,és ebbe Roonie nem férne bele.Elnézést ha hülyeséget írtam,de én így látom.
DaNNy
Jugador d'estrella

2007.12.25. 22:33:29

Rivaldo11 írta:Ki merem jelenteni, hogy ez nála nem forma vagy motiváció kérdése. Azt magyarázza meg nekem valaki, hogy MITŐL LASSUL LE EGY 27 ÉVES FIATALEMBER EGYIK NAPRÓL A MÁSIKRA???? Mitől válik egy év különbséggel ólmossá a mozgása? Nem edz? Vagy mi?
Hihetetlen.
Mintha valami betegség, v. vírus lenne a szervezetében.
26 évesen még minden ok, 27 évesen meg vonszolja magát?
Nagyon az az érzésem, hogy vele kapcsolatban rohadtul eltitkolnak valamit.
Hmmm, lehet van benne valami, de nagyon remélem hogy nincs igazad :?
Silva / Villa
vicky.girl
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2007.12.25. 22:33:29

DaNNy írta:Dinhoról szólván, látszik rajta ,hogy akar de nem emgy neki. Már a hajpántot is levette és hasonlitani akart a régi önnmagára.:) De játékban 100 ok miatt nem valósulhat meg. Pl : azért is mert Rijkaard nem azt a focit jatszatja mostanság mint pár éve mikor 9 pont előnyünk volt és nagy a stressz DInho-n is és nem jatszhat olyan felszabadúltan... Szerintem legjobb lesz neki,hogyha jön Mourinho és egy uj fajta TÁMADÓ focit fog jatszani ő , és az egész csapat is!! :wink
Én is így vagyok vele, adnék én még egy esélyt Ronnienak, de egy új edző keze alatt. És minél hamarabb, mielőtt még neki lesz elege pár buta drukkertől... :?
DaNNy
Jugador d'estrella

2007.12.25. 22:30:25

Dinhoról szólván, látszik rajta ,hogy akar de nem emgy neki. Már a hajpántot is levette és hasonlitani akart a régi önnmagára.:) De játékban 100 ok miatt nem valósulhat meg. Pl : azért is mert Rijkaard nem azt a focit jatszatja mostanság mint pár éve mikor 9 pont előnyünk volt és nagy a stressz DInho-n is és nem jatszhat olyan felszabadúltan... Szerintem legjobb lesz neki,hogyha jön Mourinho és egy uj fajta TÁMADÓ focit fog jatszani ő , és az egész csapat is!! :wink
Silva / Villa
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.12.25. 13:38:04

Én is azért még bízom abban, hogy Roni egy új edző alatt (bármennyire nem komálom, de Mourinhora gondolok) még ki tudna hozni magából annyit, ami egy majdnem régi Dinho-hoz emlékeztetne.. Mert ő azért már télleg bizonyította, h a gödörből ki tud jönni (olv. lejjebb)
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.12.25. 13:33:09

Hát ha a szurkolói.. akik közvetlen közelében vannak így segítik őt akkor sok jóra és előrelépésre nem számítsanak. Kissé szégyen ez a video amit itt művelnek az emberek.
Sajnos ez a világ már eléggé romlott, de ennyire???

Azért Hajrá Ronaldinho én bízok benned még !!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.25. 13:20:27

Barcaboy08 írta:Ezt teljes mértékben ADOM!amit red gondol!Bármennyire is kedvelem, Ronnie Ennyi volt.....mondtam is a Milan -os barátomnak: vigyázz vigyázz! most mulatsz,de meglátjuk milyen lesz Káká következő éve.....mert régi nagy mondás:nem a csúcsra jutni nehéz,hanem a csúcson maradni....izgatottan várom tehát hogy muzsikál majd Káká a jövőben!Bár a Milan már gondolt legalább a pótlására Pato....szal sajnos nem nagyon hiszem,hogy Ronnie valmikor is eléri a régi formályát....bármennyire is szeretném :cry: Ez van,ezt dobta ki a Gép!
Hát mostanában Kaka sem sok vizet zavar :roll: Tavaly ota ő is nagyon visszaesett. Igen, ez a brazil mentalitás, ami nem uj dolog...rengeteg brazil volt aki idejött Europába, varázsol kicsit, kapott zsiros szerződést, aztán belexart mindenbe :?
Lezárt