2007.12.26. 11:55:09
Annyira fel tud húzni,h az összes .............,aki nem tud mit írni egy vesztes meccs után elkezdi Dinnyét szidni.
Tény,h nem úgy játszik,mint régen de ennek megvannak az okai.pl:
ha megfigyelte vna vki,akkor sokkal izmosabb lett (és ezt nem saját kútfőből találtam ki),ezért lassult le és már nem olyan dinamikus ,mint régen.Azt viszont,h nem játszik hasznosan, nem lehet mondani. Egyszerűen egy új poszton kellene játszania, ahol nem kell annyi dinamizmus,de a labdabiztossága és forintos labdái kerülnének előtérbe.Ehhez viszont más felállás kellene ,ahhoz pedig más eddző,m Frank,lássuk be akkor sem váltana,ha az "élete" múlna rajta".
A Ronaldinhot szidóknak még annyit,h régen sem ő egyedül nyert meccseket,hanem a csapat,és most sem ő veszít,hanem a csapat,szvsz ennyi erővel az egész csapatot el lehetne adni a Chelsea-nek...
Én sokkal inkább Rijkaardl ótúróságának tulajdonítom a sok botlást (korábban sem az ő taktikai húzásai hozták a meccseket,most meg,h nem megy annyira a csapatnak,kijön,h ő egy középszerű edző és nem való Barcelonába).Az el classicot alapul véve pl: Iniesta nem támadó és 1 gólos vesztett állásnál Bojant beküldeni Henry helyett...
1.Eto'o borzasztóan játszott,helyette fél órára mehetett vna Henry,de ha már a kameruni marad,akkor meg nem hinném,h egy 18 éves tapasztalatlan tehetség hasznosabb lenne,mint a világ egyik legjobb csatára.Ha meg Henry játékra nem alkalmas,akkor meg nem kell a kispadra ültetni.
Szerintem Rijkaard húzzon el és ne Dinnye.
Bocs,h hosszúra sikerült