Nemzetközi Labdarúgás - Válogatottak, Egyéb bajnokságok
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Na, nigériai részről egy üveg Whiskyt azért átdobhatnak az elefántoknak, akik rendkívül sportszerű módon álltak hozzá a Mali elleni meccshez.
Örülök a továbbjutásnak, ám innentől fel kell javulni!
Örülök a továbbjutásnak, ám innentől fel kell javulni!
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Ákocka
- Jugador d'estrella
Ghána egész jól játszik.
Én személy szerint Elefántcsontpart-Ghána, és Egyiptom-Kamerun elődöntőket várok. Onnantól bármi lehet.
Végül a két továbbjutó Ghána és Guinea. Engem eléggé meglepett, hogy Marokkó kiesett.
Én személy szerint Elefántcsontpart-Ghána, és Egyiptom-Kamerun elődöntőket várok. Onnantól bármi lehet.
Végül a két továbbjutó Ghána és Guinea. Engem eléggé meglepett, hogy Marokkó kiesett.
-
- Entrenador del Barça
Na-na! Címvédés lesz. Nem lehet a fáraókat megállítani. Már csak a fogadásom miatt is ők nyerjenek.senzu írta:remélem Elefántcsontpart nyeri Egyiptom ellen a döntőt, szívesen megnéznék pár zokogó egyiptomi arcot...
Forza Lazio!
- Barcafeco
- Jugador d'estrella
Én kettő csapatnak szurkolok a kupán. Először is Kamerun...Eto'o miat főleg.
A másik pedig Elefántcsontpart. Szerintem idén ők a legesélyesebbek. Szurkolok nekik, hogy minél továb eljussanak. Még kiemelném Ghánát mer ők az utobbi időben rengeteget fejldőtek foci szintjén. legközelebbi tornán ha igy haladnak akkor már nagy esélyesek lesznek a győzelemre.
A másik pedig Elefántcsontpart. Szerintem idén ők a legesélyesebbek. Szurkolok nekik, hogy minél továb eljussanak. Még kiemelném Ghánát mer ők az utobbi időben rengeteget fejldőtek foci szintjén. legközelebbi tornán ha igy haladnak akkor már nagy esélyesek lesznek a győzelemre.
Egyiptom is behuzta 3-0ra. Ghána nekem egy kicsit csalodás
Ahhoz képest, h hazai csapat, huzos volt mind2 meccse.
Kamerun most gálázott, de Egyiptomtol nagyon lazán kikaptak, szvsz nekik sincs nagy esélyük. Nigéria gyenge, Maliban sem látok olyan erőt, h meg tudják a tornát nyerni
Egyiptom meg Elefántcsontpart nagyon erősek
Sztem közüllük kerül ki a győztes.
Igazábol én nem nagyon szurkolok senkinek. Nagyon szeretem az afrikai focit, több csapat is közel áll a szivemhez, pl. Ghána, Kamerun, Elefántcsontpart
ezek közül bárkivel kiegyeznék, ha megnyerné. Azért hihetetlen milyen hangulat van a meccseken
Ezek vhogy tudnak éllni, példát vehetnénk roluk
A játék szinvonala jo, a játékvezetés viszont még szvzs elég gyenge...Na mind1. Kiváncsi lexek, h 2 év mulva a VBn tudnak-e vmit alkotni az afrikaiak...

Kamerun most gálázott, de Egyiptomtol nagyon lazán kikaptak, szvsz nekik sincs nagy esélyük. Nigéria gyenge, Maliban sem látok olyan erőt, h meg tudják a tornát nyerni

Egyiptom meg Elefántcsontpart nagyon erősek

Igazábol én nem nagyon szurkolok senkinek. Nagyon szeretem az afrikai focit, több csapat is közel áll a szivemhez, pl. Ghána, Kamerun, Elefántcsontpart

A játék szinvonala jo, a játékvezetés viszont még szvzs elég gyenge...Na mind1. Kiváncsi lexek, h 2 év mulva a VBn tudnak-e vmit alkotni az afrikaiak...
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Kamerun végül 5-1-ra nyert, de Samu "csak" egyet vállalt, így egyenlőre még enm döntötte meg a rekordot.
in to exile
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Elefántcsontpart milyen kis szimpatikus csapat. Nekem nagyon tetszett a játékok, no meg a gólok szenzációsska voltak.
Yaya Touré nagyon jól játszott és ha a gól nemis de az a passz az bámulatos volt.
Sajna hogy nagyobbik Touré megsérült, Kalou meg köv. meccset kihagyja.
Tourét énis elnézném a Barcában, kiváncsi lennék mire vinné.
Yaya Touré nagyon jól játszott és ha a gól nemis de az a passz az bámulatos volt.

Tourét énis elnézném a Barcában, kiváncsi lennék mire vinné.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Tegnap a lila köd ellepte az agyam, úgyhogy csak most kommentálnám Nigéria "játékát"...
Illetve nem is írok semmit. Legyen elég annyi, hogy óriási bajok vannak, ha egy Nigéria félpályáról felívelt labdákkal akar helyzetekig jutni...
Ezzel a döntetlennel sajnos úgy hiszem el is dőlt a továbbjutás. Nigéria veri ugyan Benint több góllal is, ám Mali egy pontra jó lesz majd a motiválatlan elefántok ellen.
Boldog lennék, ha tévednék.
A torna után viszont remélem, hogy a Terrier sürgősen veszi a kalapját.
A mai progi: Kamerun-Zambia: ez fix 1. Nincs egy súlycsoportban a két csapat.
Egyiptom-Szudán: Itt meg pláne nincs. A fáraók ma továbbmennek.
Egyébként meg a guineai Feinduono (aki sztem a torna egyik legjobbja) kétmeccses eltiltást kapott-megpecsételve ezzel csapata sorsát. Vele a négyig is mehettek volna, nélküle aligha...
Illetve nem is írok semmit. Legyen elég annyi, hogy óriási bajok vannak, ha egy Nigéria félpályáról felívelt labdákkal akar helyzetekig jutni...

Ezzel a döntetlennel sajnos úgy hiszem el is dőlt a továbbjutás. Nigéria veri ugyan Benint több góllal is, ám Mali egy pontra jó lesz majd a motiválatlan elefántok ellen.
Boldog lennék, ha tévednék.
A torna után viszont remélem, hogy a Terrier sürgősen veszi a kalapját.
A mai progi: Kamerun-Zambia: ez fix 1. Nincs egy súlycsoportban a két csapat.
Egyiptom-Szudán: Itt meg pláne nincs. A fáraók ma továbbmennek.
Egyébként meg a guineai Feinduono (aki sztem a torna egyik legjobbja) kétmeccses eltiltást kapott-megpecsételve ezzel csapata sorsát. Vele a négyig is mehettek volna, nélküle aligha...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2008.01.26. 12:15:28-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Yaya nagy formában van, még jobban játxik most, mint a Barcában, többet cselez, többet m1 előre.
A golpaszt meg a a testvérétők kapta, hihetetlen, h egy középső védő hogy beszopatta a népet
Én megmondom őxintén, eltudnám a nagy Tourét is képzelni a Barcában, Puyollal elég ütőssek lennének ott középpen
Mind2 csupasziv játékosok, emelett megvan a tudásuk is. Mind2 benne van a Top5 védőben szvsz. Perxe, ez csak egy álom
De azért Yaya ide csábithatná 
A golpaszt meg a a testvérétők kapta, hihetetlen, h egy középső védő hogy beszopatta a népet

Én megmondom őxintén, eltudnám a nagy Tourét is képzelni a Barcában, Puyollal elég ütőssek lennének ott középpen

A második egy oriási kamu11-s volt. De nem értem miért Etoo rugta, hiszen már láthattuk h bűn rosszul lövi...megint vmi borzasztoan rugta, oriási szerencsére és egy középxar kapusra volt szüksége, h bemenjen. Sztem felejtse el a 11-eket, nehogy őt is ugy kelljen kimenekiteni a szurkolok harahja előlLos Banditos írta:4- 2 lett a vége
A kameruniak mindkét gólját Eto'o szerezte![]()
Nem bánnám, ha hamar kiesnének![]()

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ha nehezen is, de behúzta Guinea a meccset! Feinduono amilyen zseniálisan játszott, olyan buta módon állíttatta ki magát.
Namibiát viszont nélküle is illik legyőzni, és akkor megvan a továbbjutás!
A mai program: I.C.-Benin: Yayáék 2-3 góllal győznek, nem egy szint a két csapat.
Nigéria-Mali: Nehéz lesz... de nyerni kell! Kanu harmatgyenge volt az elefántok ellen, neki fel kell javulnia! Ez a meccs dönt arról, ki mehet tovább Elefántcsontpart mögött.

A mai program: I.C.-Benin: Yayáék 2-3 góllal győznek, nem egy szint a két csapat.
Nigéria-Mali: Nehéz lesz... de nyerni kell! Kanu harmatgyenge volt az elefántok ellen, neki fel kell javulnia! Ez a meccs dönt arról, ki mehet tovább Elefántcsontpart mögött.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Guinea-Marokko a félidőben 1:0, Feinduono zseniális góljával.
Remélem nyer Guinea, Marokko meg mehet haza. Mert az utolsó körben Ghana ellen játszik majd, míg Guinea ellenfele Namibia lesz.
Remélem nyer Guinea, Marokko meg mehet haza. Mert az utolsó körben Ghana ellen játszik majd, míg Guinea ellenfele Namibia lesz.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Fernando
- Llegenda del Barça
1 gól kell h beállítsa 2 h megdöntse, de igazából nem mérvadó mert neki már az 5. tornája a rekordtartó meg 4-en szedte össze. Szal nem igazi megdöntés, csak a gólokat tekintve. Nem a gól/meccs átlagotbarca99 írta:Én sem.Eto'o és Geremi kiemelkedik a csapatból, talán még az Arsenalos Song nevezhető jónak. Samu állítsa be a rekordját (még 2 gól kell?), és jöhet haza.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Bár lehet Samu-nak nagy csalódás lenne ha még a csoportból se jutnának tovább. Ha a meccseket behúzzuk nélküle is akkor azt se bánnám ha a döntöig menetelnének ( Amire sztem vajmi kevés az esély).barca99 írta:Én sem.Eto'o és Geremi kiemelkedik a csapatból, talán még az Arsenalos Song nevezhető jónak. Samu állítsa be a rekordját (még 2 gól kell?), és jöhet haza.
Én sem.
Eto'o és Geremi kiemelkedik a csapatból, talán még az Arsenalos Song nevezhető jónak. Samu állítsa be a rekordját (még 2 gól kell?), és jöhet haza. 

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
4- 2 lett a vége
A kameruniak mindkét gólját Eto'o szerezte
Nem bánnám, ha hamar kiesnének
A kameruniak mindkét gólját Eto'o szerezte

Nem bánnám, ha hamar kiesnének

in to exile
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Hát bámmeg, ez nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna. Az lenne az ideális, ha az összes arab népség befejezné az afrika kupát.
Erre lőnek egy négyest...
Remélem a négybe azért nem jut el egy észak afrikai sem.
Erre lőnek egy négyest...
Remélem a négybe azért nem jut el egy észak afrikai sem.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Áruló!!!!Csak Kamerunra és Elefántcsont-partra lehet fogadni!!!el fuero írta:Haverommal fogadtunk, hogy ki nyeri a kupát. Én Egyiptomra tettem úgy, hogy csak így tovább!
Mint ahogy minden magyarnak az elmúlt hetekben a PSV lett a kedvenc csapata.