Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na-na! Címvédés lesz. Nem lehet a fáraókat megállítani. Már csak a fogadásom miatt is ők nyerjenek.senzu írta:remélem Elefántcsontpart nyeri Egyiptom ellen a döntőt, szívesen megnéznék pár zokogó egyiptomi arcot...
A második egy oriási kamu11-s volt. De nem értem miért Etoo rugta, hiszen már láthattuk h bűn rosszul lövi...megint vmi borzasztoan rugta, oriási szerencsére és egy középxar kapusra volt szüksége, h bemenjen. Sztem felejtse el a 11-eket, nehogy őt is ugy kelljen kimenekiteni a szurkolok harahja előlLos Banditos írta:4- 2 lett a vége
A kameruniak mindkét gólját Eto'o szerezte![]()
Nem bánnám, ha hamar kiesnének![]()
1 gól kell h beállítsa 2 h megdöntse, de igazából nem mérvadó mert neki már az 5. tornája a rekordtartó meg 4-en szedte össze. Szal nem igazi megdöntés, csak a gólokat tekintve. Nem a gól/meccs átlagotbarca99 írta:Én sem.Eto'o és Geremi kiemelkedik a csapatból, talán még az Arsenalos Song nevezhető jónak. Samu állítsa be a rekordját (még 2 gól kell?), és jöhet haza.
Bár lehet Samu-nak nagy csalódás lenne ha még a csoportból se jutnának tovább. Ha a meccseket behúzzuk nélküle is akkor azt se bánnám ha a döntöig menetelnének ( Amire sztem vajmi kevés az esély).barca99 írta:Én sem.Eto'o és Geremi kiemelkedik a csapatból, talán még az Arsenalos Song nevezhető jónak. Samu állítsa be a rekordját (még 2 gól kell?), és jöhet haza.
Áruló!!!!Csak Kamerunra és Elefántcsont-partra lehet fogadni!!!el fuero írta:Haverommal fogadtunk, hogy ki nyeri a kupát. Én Egyiptomra tettem úgy, hogy csak így tovább!