Frank Rijkaard

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
laci18
Jugador d'estrella

2005.09.22. 21:04:00

Drigo írta:Nem tom sztem nincs akkora gáz h vkinek a fejét kéne venni. Egyszerűen bele kell rázódnia a csapatnak meg sztem ha látja Rijkaard h nem megy úgy ahogy azt ő szeretné, akkor biztos változtatni fog, vagy nem...(na majd akkor lehet aggódni) De Betis ellen nyerni kell!!!

A Barcanak 3 mumusa van Athletico, Betis, Villarreal .Ha a mostani formát nézem és Rijkard se csinál semmit, pl: Edmilson-Marquez helycsere Presas helyett az épphogy jobb Belletti stb, akkor én a Betis ellen sem várok győzelmet.
Drigo
Eurobarca Staff

2005.09.22. 17:52:47

Nem tom sztem nincs akkora gáz h vkinek a fejét kéne venni. Egyszerűen bele kell rázódnia a csapatnak meg sztem ha látja Rijkaard h nem megy úgy ahogy azt ő szeretné, akkor biztos változtatni fog, vagy nem...(na majd akkor lehet aggódni) De Betis ellen nyerni kell!!!
visca el barca
Presidente del Barça

2005.09.22. 17:41:47

Taibi írta:
visca el barca írta:
Enrique írta:Szerintem oltári hülyeség, hogy a szerződéshosszabításokra fogjátok/juk a gyenge játékot... :roll:
azt teccik mondani admin bácsi? :wink:
figy..azert könnyen ellustulhat az ember egy ilyentől..
persze nem ez a fő ok, de nyom szerintem a latba...
egyertelmu h riijkard kukisága az egesz...nem mer más jatekost (ezq/damia/vb...) beépiteni. máshova irtam már: 11 jatekossal nem lehet szerda szombat ritmusban jatszani. januarra kifingik az egesz tarsasag...
Szerintem se a nagy fizetések miatt van gyengébb játék....
11 játékossal tényleg nem lehet lenyomni egy egész évet, de most még csak szeptember van!!
és már most sem megy... :cry: :cry: :cry:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2005.09.22. 17:38:36

visca el barca írta:
Enrique írta:Szerintem oltári hülyeség, hogy a szerződéshosszabításokra fogjátok/juk a gyenge játékot... :roll:
egyertelmu h riijkard kukisága az egesz...nem mer más jatekost (ezq/damia/vb...) beépiteni. máshova irtam már: 11 jatekossal nem lehet szerda szombat ritmusban jatszani. januarra kifingik az egesz tarsasag...
Szerintem se a nagy fizetések miatt van gyengébb játék....
11 játékossal tényleg nem lehet lenyomni egy egész évet, de most még csak szeptember van!!
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2005.09.22. 17:21:41

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.09.22. 17:12:43

Szerintem oltári hülyeség, hogy a szerződéshosszabításokra fogjátok/juk a gyenge játékot... :roll:
visca el barca
Presidente del Barça

2005.09.22. 17:05:53

Enrique írta:
... DE, a játékosok mintha nem lennének ott 100%ig fejben, és ez viszont az ő sara.
meg azé aki kitalalta az ilyen 149,5 éve szolo, heti 90000 euros fizetest garantalo szerzodeseket.
Kép
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.09.22. 16:07:31

Felállásban semmi gond nincs a csapattal. Tavaly is működött, idén is működnie kell.

... DE, a játékosok mintha nem lennének ott 100%ig fejben, és ez viszont az ő sara. Őket kéne kicsit felspanolni, higgadtá tenni, hogy legyenek türelmesek akkor is, ha esetleg nem m1 a játék. Nézzétek meg a cselszkijt. Ők még a 88. percben is halál nyugodtan focizgatnak 0-0-val, mert nem érdekli őket, 1x úgyis beakad majd a labda, vagy az ellen vagy a bíró besegít... :roll:

Na mind1, lényeg a lényeg, van mit javulnia neki IS, de a játékosoknak IS. Mert arról tényleg nem tehet h pontatlanul passzolnak, meg h pl. Ronaldinho 'árnyék vagyok'-ot játszik.. :roll:
Saint Germain
Jugador del Barça

2005.09.22. 14:44:55

Alapvetően nem csak a taktika kidolgozása, használata lenne Rijkaard feladata, hanem a játékosok motiválása, ami terén eddig nem jeleskedik. Értem ezt azon, hogy a csapattagok nagyon fásultan, harciasság nélkül fociznak (egy-két emberkét kivéve).
Szóval a taktikai "fejetlenség", meg a motiváltság hiánya hááát nem egy nyerő recept.
Várjuk meg a Betis elleni meccset hátha sikerül megtalálni a csapatnak és elsősorban az edzőnek a helyes utat, ami a trófeák felé vezet.
(Csak nehogy az legyen, hogy mindig majd a következő meccstől kell várnunk a fellendülést.)
antiimperialista
Director del Fútbol

2005.09.22. 14:33:37

Bizony rijkaard már bizonyított. Bebizonyította, hogy nem jó edző. A bajnoki cím sem az ő érdeme volt, ugyanazt csinálta, mint idén, csak akkor ment a jáétk a kulcsjátékosainak, így jöttek az eredmények is.

Vito: igazad van, de szerintem változni nem fog rijkaard, megváltoztatni se igen lehet. Nem bánnám, ha jobb edzőnk lenne. Nem csak holland edzők vannak a világon!
Vito
Llegenda del Barça

2005.09.22. 14:16:49

nekem nem áll szándékomban megvédeni frenkit.
ugyanis, a csapatjáték akadozik, nem megy a labdafelhozatal, rossza a helyezkedés, a játékos olyan posztokon játszanak, ahol haszontalanok!
emlékezzetek, májusban kezdte ezt Eto'o variálgatásával, aztán jtt a többi. megjegyzem azóta nem megy a csapatnak...
nem akarom kirúgni( hűű, de rendes vagyok...:roll: ), csak a karót kivenni a szájából, hogy végre változtasson már és ne ragaszkodjon annyira a (sztem rossz) elképzeléseihez!

vélemény?
kennyke
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2005.09.22. 14:09:23

es akkor most szerintetek el kell kuldeni frenkit...szerintem nem. tavaly mikor megnyertuk a bajnoksagot, akkor senki sem benazta, de most hogy a jatekosoknak nem megy annyira, mar mindenki lebogi es elkuldene..
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.09.22. 13:34:18

2 meccsen zsinórban, 1-es osztályzatot kapott... És nem érdemtelenül, mi ez ha nem bénaság???? :evil:
Vito
Llegenda del Barça

2005.09.22. 12:48:56

új taktika kellene!
a PD-ben, aki eredményt akar elérni, az szinte csak a Barcából készült nyáron.
meg is látszik...
ha nem változtat :arrow: eredmény sem lesz!
Saint Germain
Jugador del Barça

2005.09.22. 12:45:57

Rijkaard valóban letett valamit az asztalra, de ez nem azt jelenti, hogy a most elkövetett taktikai hibáit el kell neki nézni. Valamit nagyon gyorsan kéne csinálnia a csapattal, mert a mostani formánkkal nehéz meccs elé nézünk Sevilla-ban a Betis ellen.
boggabor
Capitá del Barça

2005.09.22. 11:06:22

En nem kedvelem Reijkaardot, de az a erzesem o csak a medianak van Ten Cate az agy o az aki edzi a fiukat es tanitja oket Frank Cruyffhoz utanoza neki is ot volt Rexach, de a ketojuk kozotti kulonbseg a mecselesben van Rejkaard nem tud cserelni es nem is akar tavaly amit csinalt Maxival szegyenletes volt utolso 4 percre allitja be rugjal egy goolt es a cserei mint erthetetlen es mindig keson van es igaza van viscanak lehozni egy vedot marhasag folleg ha ugy hivjak Marquez aki rengetek labdat szed ossze ilyen mar csak aszt varom ezzek utan Larsson Etoo csere fog kovetkezni mert a fiuk eszt tanultak en ugy gondolom egy l edzonek 2 evet szabad egy csapatnal maradnia asztan menie kell ez Magyarorszagon meg inkabb igaz Fradi BL eve utan es ZTE Manchester utan es remelem iden meg bajnokok leszunk es hozzuk majd Hiddinget o vele Bl-t is lehetne nyerni
visca el barca
Presidente del Barça

2005.09.22. 10:53:06

mar a bajnoki merkozesek topikba is irtam de ide is beteszem.
ilyen nincs h az ellenfel egy csatarral jatszik, vezet, beall bukerezni és erre egy edző a vedelmet kezdi el cserelgetni. ez mi ha nem edzoi hiba? lekellet volna francba hozni az egyik vedot és betenni larssont v ezquerro-t...tök mindegy hogy 2 v 3 - 1re kapunk ki...
Kép
laci18
Jugador d'estrella

2005.09.21. 16:39:24

Én nem örülök annak hogy ilyen hosszú szerződést kötöttünk Rijkarddal mivel ha mondjuk idén nem nyújt jó teljesítményt és elküldjük akkor utána fizethetjük a kártérítést neki meg hasonló szóval szerintem marhaság volt a szerződés és már most látszik hogy nem egy olyan nagy szám edző.
Saint Germain
Jugador del Barça

2005.09.08. 13:09:29

Az Alaves ellen tényleg csak a helyzet kihasználásokkal volt a gond. Mondjuk én már hamarabb behoztam volna Larsson-t, mert az már látszott az 1. félidőben, hogy az ellenfél csak a védekezéssel törődik. Talán a két vérbeli csatárral (Eto'o,Larsson) könnyebb lett volna feltörni a védelmet, de én nem vagyok szakember ez csak a saját véleményem. Egyébként Rijkaard tudja mit csinál. Majd a Mallorca ellen javítunk.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.09.05. 18:00:31

Ez nyilatkozta Rijkaard (Ezt meg én fűzőm hozzá):

DAMIÁ:A mi fiatal tehetségünk. (Akkor nem ártana több lehetőség neki...)
MÁRQUEZ: Biztos pont a pályán. (Ez így igaz)
MOTTA: Különleges adottságok, remek játékos és sok tehetség. (Megbízhatóság)
INIESTA: Örökké mozgásban van, másokat tesz eredményessé. (Azért gólt is rúghatna...)
MESSI: Jövő (De miért nem tudják elintézni az Eu-s dolgait?...)

VALDÉS: Párduc (Az Arc... Jobb lenne, ha kevesebb lenne...)
GABRI: Igazi karakter futballistaként. (De azért kevés kezdőnek...)
EDMÍLSON: Biztonság a pályán. (Ha játszik!)
VAN BOMMEL: Új igazolás. Elégedett vagyok az érkezésével. (Majd meglátjuk.)
RONALDINHO: Ő Ronaldinho (Reméljük a szabadrúgáslövő lába is az marad.)

ETO'O: Természetes tehetség. (De csatárként jobban is figyelhetne a támadások befejezésekor...)
JORQUERA: A nyugalmat sugárzó kapus. (A padon...)
PUYOL: A zászlóvivő. (A védelem esze, szíve! Pénztárcája??...)
VAN BRONCKHORST: Fantázia és odaadás. (Meg néha nem tudja hol van... Koncentráció!)
DECO: Meghatározó. (Ő Deco! :) )

GIULY: Bolondozó. (Gyorslábú szélső! :) Azért a befejezéseknél összpontosíthatna...)
LARSSON: Mindenhol megbecsülik. A kora miatt megtapsolják, s az érdem az övé. ( De azért csak Eto'o az első... Mr. Gól meg pados...)
BELLETTI: Támadó arculat. (Védekezés helyett...)
OLEGUER: Védekezik és különleges mentalitás. (Ős-katalán! :) Néha a figyelem se ártana...)
SYLVINHO: Szintén fantázia, és nagyon jó személyiség. (Több játék, kevesebb fantázia...)

XAVI: A szükséges olaj a gépezetbe. (A Szív)
EZQUERRO: Új igazolás. Van Bommelhez hasonlóan az ő érkezésével is elégedett vagyok. (Csak pados...)
MAXI LÓPEZ: Vár a lehetőségére. (Meddig?)
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
mrmonster
Entrenador del Barça

2005.09.02. 11:16:29

antiimperialista írta:Szerintem most minden ilyen dologért ki fogják kezdeni, ebben benne lehet a Saviola-ügy is...
Ha azt látom, hogy a hozzászóló amtiimperialista :arrow: akkor mérget vehetek rá, hogy a hozzászólásban mindenképpen feltűnik Saviola vagy Riquelme neve is... :wink: :wink: :lol: :lol:

Ez a 10-ből 9-et megnyerünk dolog nem Rijkaardra vall, sokkal inkább a csapatra! 8) 8)
Előre a TITOlusokért!
Bodi
Director del Fútbol

2005.09.02. 10:26:52

Xavi írta:
Enrique írta:Amúgy remélem Eto'o-t visszarakja előre, és nem a bal oldalon fog kóvályogni, mert így vmi nem stimmel. Jó volt, ahogy tavaly toltuk. 8)
Szerintem csak próbálkozik vele...Volt ilyen már Robsonnál is: a két szélső középpályás Személyed és a júdás állandóan váltogatta az oldalakat....Amúgy meg nem biztos, hogy rossz dolog lenne ez... Képzeld el szerencsétlen jobb-bekket: fogja a Ronaldinho-t, negyedóra múlva, meg már Eto'o van ott, megint eltelik negyedóra és újra Ronaldinho...Ettől hülyét lehet ám kapni...
Az viszont igaz, hogy még nem működik tökéletesen... Majd meglátjuk 8)
Nagyon egyetértek Xavival,nem hülye ez a Rijkaard,csak még nem tökéletes ez a taktika.Bár Eto'o-nak rengeteg ziccere volt,szóval nem Rijkaardon múlott!
Elég idegesítő,hogy csomó újság Rijkaardot szidta,amikor a csapat ha jó százalélban értékesíti a helyzeteit,akkor nyer 5-0-ra! :evil:
Mr. Master
Director del Fútbol

2005.09.02. 06:17:37

Optimista ez a Rijkaard-gyerek:

"Tíz meccsből kilencet megnyerünk. Biztosan." :lol:
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
Xavi
Capitá del Barça

2005.09.01. 20:35:47

Enrique írta:Amúgy remélem Eto'o-t visszarakja előre, és nem a bal oldalon fog kóvályogni, mert így vmi nem stimmel. Jó volt, ahogy tavaly toltuk. 8)
Szerintem csak próbálkozik vele...Volt ilyen már Robsonnál is: a két szélső középpályás Személyed és a júdás állandóan váltogatta az oldalakat....Amúgy meg nem biztos, hogy rossz dolog lenne ez... Képzeld el szerencsétlen jobb-bekket: fogja a Ronaldinho-t, negyedóra múlva, meg már Eto'o van ott, megint eltelik negyedóra és újra Ronaldinho...Ettől hülyét lehet ám kapni...
Az viszont igaz, hogy még nem működik tökéletesen... Majd meglátjuk 8)
Lezárt