Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Drigo írta:Nem tom sztem nincs akkora gáz h vkinek a fejét kéne venni. Egyszerűen bele kell rázódnia a csapatnak meg sztem ha látja Rijkaard h nem megy úgy ahogy azt ő szeretné, akkor biztos változtatni fog, vagy nem...(na majd akkor lehet aggódni) De Betis ellen nyerni kell!!!
és már most sem megy...Taibi írta:Szerintem se a nagy fizetések miatt van gyengébb játék....visca el barca írta:azt teccik mondani admin bácsi?Enrique írta:Szerintem oltári hülyeség, hogy a szerződéshosszabításokra fogjátok/juk a gyenge játékot...![]()
figy..azert könnyen ellustulhat az ember egy ilyentől..
persze nem ez a fő ok, de nyom szerintem a latba...
egyertelmu h riijkard kukisága az egesz...nem mer más jatekost (ezq/damia/vb...) beépiteni. máshova irtam már: 11 jatekossal nem lehet szerda szombat ritmusban jatszani. januarra kifingik az egesz tarsasag...
11 játékossal tényleg nem lehet lenyomni egy egész évet, de most még csak szeptember van!!
Szerintem se a nagy fizetések miatt van gyengébb játék....visca el barca írta:azt teccik mondani admin bácsi?Enrique írta:Szerintem oltári hülyeség, hogy a szerződéshosszabításokra fogjátok/juk a gyenge játékot...![]()
figy..azert könnyen ellustulhat az ember egy ilyentől..
persze nem ez a fő ok, de nyom szerintem a latba...
egyertelmu h riijkard kukisága az egesz...nem mer más jatekost (ezq/damia/vb...) beépiteni. máshova irtam már: 11 jatekossal nem lehet szerda szombat ritmusban jatszani. januarra kifingik az egesz tarsasag...
azt teccik mondani admin bácsi?Enrique írta:Szerintem oltári hülyeség, hogy a szerződéshosszabításokra fogjátok/juk a gyenge játékot...
meg azé aki kitalalta az ilyen 149,5 éve szolo, heti 90000 euros fizetest garantalo szerzodeseket.Enrique írta:
... DE, a játékosok mintha nem lennének ott 100%ig fejben, és ez viszont az ő sara.
Ha azt látom, hogy a hozzászóló amtiimperialistaantiimperialista írta:Szerintem most minden ilyen dologért ki fogják kezdeni, ebben benne lehet a Saviola-ügy is...
Nagyon egyetértek Xavival,nem hülye ez a Rijkaard,csak még nem tökéletes ez a taktika.Bár Eto'o-nak rengeteg ziccere volt,szóval nem Rijkaardon múlott!Xavi írta:Szerintem csak próbálkozik vele...Volt ilyen már Robsonnál is: a két szélső középpályás Személyed és a júdás állandóan váltogatta az oldalakat....Amúgy meg nem biztos, hogy rossz dolog lenne ez... Képzeld el szerencsétlen jobb-bekket: fogja a Ronaldinho-t, negyedóra múlva, meg már Eto'o van ott, megint eltelik negyedóra és újra Ronaldinho...Ettől hülyét lehet ám kapni...Enrique írta:Amúgy remélem Eto'o-t visszarakja előre, és nem a bal oldalon fog kóvályogni, mert így vmi nem stimmel. Jó volt, ahogy tavaly toltuk.
Az viszont igaz, hogy még nem működik tökéletesen... Majd meglátjuk
Szerintem csak próbálkozik vele...Volt ilyen már Robsonnál is: a két szélső középpályás Személyed és a júdás állandóan váltogatta az oldalakat....Amúgy meg nem biztos, hogy rossz dolog lenne ez... Képzeld el szerencsétlen jobb-bekket: fogja a Ronaldinho-t, negyedóra múlva, meg már Eto'o van ott, megint eltelik negyedóra és újra Ronaldinho...Ettől hülyét lehet ám kapni...Enrique írta:Amúgy remélem Eto'o-t visszarakja előre, és nem a bal oldalon fog kóvályogni, mert így vmi nem stimmel. Jó volt, ahogy tavaly toltuk.