Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.10.27. 20:51:20

gekkodan írta:Annyira okafogyott a vita. Nézzük meg a statisztikáit Eto'o-nak, nála hatékonyabb támadó kb nincs a ligában, de még európában sem sok. Ráadásul a Barcában érte el ezeket a számokat.

Minek keressünk új támagót, ha itt van az egyik legjobb a keretben? Gondolkozzunk már. Oda kell tenni neki 9-10 millát egy évre és a kecske is jóllakik, meg káposzta is marad.

Egyszerű képlet ez, még Budapestről is.
Szinte semmi sem ilyen egyszerű a valóságban. A fő aggodalomra okot adó nyilatkozat pont Samutól hangozott el kb egy hónapja, sőt azóta is kerüli a szerződéshosszabítással kapcsolatos kérdéseket. Itt nem az a kérdés, hogy elég jó-e Eto'o, hanem az, hogy egyáltalán akar-e magának új kihívást, esetleg már vkivel zsíroztak is szerződésen(volt ilyen hír, mégha erősen pletyka is). Amennyiben nem hosszabít 100%, hogy megy, hiszen azt nem engedhetjük meg magunknak, hogy ilyen klasszis ingyen menjen el, mégha egy év múlva is. Az érte kapott pénzt megtoldva lesz elég lehetőségünk(Villa sztem kint lesz a piacon, Benzema biztos, Adebayor se megszerezhetetlen). Akire nem valószínű az az én kedvencem, mégpedig Torres. Mikor leigazoltuk Henry barátunkat akkor is tartottam, hogy rá kellett volna elecsapni, nem kellett volna sokkal kipótolni (relatíve). Egyébként Torres csak annyit nyilatkozott világ életében, hogy egyedül a Realban nem játszana, más spanyol topcsapatban igen, ez pedig mi lennénk.

De összegezve: Eto'o csak egy van, nem lehet még egy olyat venni mint ő, de ez nem jelenti azt, hogyha pótolni kell, akkor ne tudnánk hasonlóan jó megoldást találni.
kabekabe
Entrenador del Barça

2008.10.27. 20:28:47

gekkodan írta:Annyira okafogyott a vita. Nézzük meg a statisztikáit Eto'o-nak, nála hatékonyabb támadó kb nincs a ligában, de még európában sem sok. Ráadásul a Barcában érte el ezeket a számokat.

Minek keressünk új támagót, ha itt van az egyik legjobb a keretben? Gondolkozzunk már. Oda kell tenni neki 9-10 millát egy évre és a kecske is jóllakik, meg káposzta is marad.

Ez lenne a legjobb, de sztem Txikiék nem tesznek elé ilyen ajánlatot.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.10.27. 20:26:33

Annyira okafogyott a vita. Nézzük meg a statisztikáit Eto'o-nak, nála hatékonyabb támadó kb nincs a ligában, de még európában sem sok. Ráadásul a Barcában érte el ezeket a számokat.

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
kabekabe
Entrenador del Barça

2008.10.27. 20:19:58

Nagyon remélem marad, de ha nem akkor:
1. Sergio "Kun" Agüero
2. Karim Benzema
3. David Villa
4. FernandoTorres

Ők azok akik a legjobbak lennének sztem, de még1szer hangsúlyozom a legjobban Eto'o maradásának örülnék. Még sokan szóba jöhetnek, de ők 4-en sokkal jobbak.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.10.27. 20:05:17

villa egy szint eto'o-val, torres talán még nem, de ő fiatalabb is, mint ez a kettő. mindenesetre torres sosem játszana más spanyol csapatban, mint az atletico, ez tuti.
agüeroban és benzemában van kraft, de még nagyon fiatalok, a régi nagyok (köztük henry is) már öregek.
baromi kevés nagy játékos szaladgál jelenleg középcsatárként.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.10.27. 20:00:03

Rivaldo11 írta:
LG írta:Asszem tavasszal nyilatkozta még, h ha a következő szezonban sem nyerünk semmit, akkor elm1. Lehet valóban ez alapján fog eldőlni, m1-e, v. marad. Sztem jó lenne, h maradna, mert nagyszerű csatár, de nem tartom őt pótolhatatlannak, mint egyesek, mert sztem igenis vannak hasonló szintű csatárok.
Nincsenek hasonló szintű csatárok-tán esetleg Villa. De rajta kívül nem tudom elképzelni, hogy pl. Torres hasonló gólgéppé válljon, mint Samu.
Sztem Torres simán van olyan...az Atleticoban simán hozta azt a szintet, sőt, még túl is szárnyalta amit Samu a Mallorcában nyujtott. Aztán ő is elkerült egy nagy csapatba...Egy erősen defenziv csapatba, ahol sokkal gyengébb a kiszolgálás mint a Barcába, meglőtte azt a mennyiségű gólt, amit Etoo szokott a jobb szezonjaiba. Persze sokmindenben jobb Etoo, de helyzetkihasználásban, gólérzékenységben nem.
A másik, meg akit én mos jelenleg a világon a legjobbnak tartok, Ibrahimovics. 1edüláló technikája van, olyan gólókra képes, mint senki más a világon.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.10.27. 19:13:05

LG írta:Asszem tavasszal nyilatkozta még, h ha a következő szezonban sem nyerünk semmit, akkor elm1. Lehet valóban ez alapján fog eldőlni, m1-e, v. marad. Sztem jó lenne, h maradna, mert nagyszerű csatár, de nem tartom őt pótolhatatlannak, mint egyesek, mert sztem igenis vannak hasonló szintű csatárok.
Nincsenek hasonló szintű csatárok-tán esetleg Villa. De rajta kívül nem tudom elképzelni, hogy pl. Torres hasonló gólgéppé válljon, mint Samu.
Rivaldo-A Legnagyobb.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2008.10.27. 18:42:42

Benga írta: Nálam aki szóba jöhet az Adebayor.
nálam is ő a legelső, fiatal, sok gólt lő, marha sokat tud a labdával(bár melyikük nem) és szimpatikus, persze ez nem számít tudom. de a legjobb lenne, ha Henryt igazolnánk le nem? :D :twisted:
Benga
Entrenador del Barça

2008.10.27. 18:38:01

Az első hárommal egyetértek. Bírom Agüero-t, de csak olyan jöhet szóba aki minden meccsen meglövi a maga gólját. Ő nem ilyen.Még.
David Villa aki legjobban hasonlítható Eto'o-hoz egyszerűen, tarthatatlan. Kíváncsi vagyok meddig cipeli el a Valenciát. Torres megszerezhetetlen, de hasonló kaliber. Benzemának pedig még van ideje, hogy elérje ezt a szintet. Nálam aki szóba jöhet az Adebayor.
De persze az lenne a legjobb ha Samu és a vezetőség között végleg rendeződne a helyzet és még pár évig nem kéne keresni az utódát.
salas9
Entrenador del Barça

2008.10.27. 16:51:52

Eto'o az Eto'o... Belőle csak egy van... De ha lehetne választani kit látnék szívessen a helyén ha távozik(de inkább maradjon) akkor négy játékos közül választanék:

David Villa
Fernando Torres
Karim Benzema
Sergio Agüero

Ők azok aki még felérhetnek Eto'o szintjére nálam... De a emgszerzésükre is nagyon kicsi az esély... Ezért mondom:

Maradj Samu :!: Maradj :!: :D
Kép
depth
Capitá del Barça

2008.10.27. 16:48:31

szajko írta: Pl.:Villa,de akkor is maradjon Eto'o.
Nálam pl. inkább Torres az, és ez mindenkinél másképp van gondolom. Szóval tényleg sok a választási lehetőség, de, mint ahogy valaki írta, ezek a játékosok kirobbanthatatlanok. Ezért járnánk jobban, ha maradna. De nagyon úgy tűnik, h ez off.
szajko
Director del Fútbol

2008.10.27. 16:32:00

Pl.:Villa,de akkor is maradjon Eto'o.
gonosz
Jugador d'estrella

2008.10.27. 16:26:25

Itt nem azon va a hangsúly, hogy van-e hasonló szintű csatár, hanem azon, hogy egyiknek sem áll ki a rúdja sehonnan, így gyakorlatilag óriási összegekért talán eljönne egy vagy lehet, hogy egy sem. Van viszont jelenleg egy ereje teljében lévő, fiatal, lendületes, világklasszis csatárunk, aki ontja a gólokat.... mi a f...ért kellene megválnunk tőle??!! Tényleg nyilatkozott egyébként hülyeségeket, de az még az edzőváltás előtt volt és sztem most változott annyit, hogy komolyan gondolja a jelenlegi Barcát. Meglátjuk.... én szeretném, ha maradna, nekem a hozzáállása miatt nem volt szimpatikus, de sztem nagyon sokat változott a nyáron pozitív irányban...
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
Puyol05
Entrenador del Barça

2008.10.27. 16:04:11

az igaz, hogy vannak hasonló szintű csatárok, de ők csak hasonlóak, és nem olyanok, mint Eto'o. sztem senki nem tudna olyan teljesítményt hozni középcsatár poszton Barca stílusban, mint a jo öreg Samu...
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.10.27. 15:26:18

Asszem tavasszal nyilatkozta még, h ha a következő szezonban sem nyerünk semmit, akkor elm1. Lehet valóban ez alapján fog eldőlni, m1-e, v. marad. Sztem jó lenne, h maradna, mert nagyszerű csatár, de nem tartom őt pótolhatatlannak, mint egyesek, mert sztem igenis vannak hasonló szintű csatárok.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.10.27. 10:18:41

hagyjuk már Benzemát! Eto'o szintű csatár jelenleg csak egy van és őt Samuel Eto'ónak hívják :roll: nem pótolhatatlan, de ugyanazt a szintet itt a PD-ben, a Barcában, középcsatár poszton senki nem tudja hozni...
amúgy még csak október van, úgyhogy nem kell gondolkozni a jövő nyári dolgokról, legalábbis nem nekünk :wink:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
kabekabe
Entrenador del Barça

2008.10.27. 10:11:23

Barcaforever írta:Szerintem is elmegy, h végre jó teljesítményt mutat.Osztam másoknak a véleményét, h lehetséges pótolni.Tény nagyon jó a helyzetkihasználása, de sok csatár van, aki ilyen hatékony. :wink:

Induljon a vita :!: :twisted:
1etértek. És sajnos sztem sem fog szerződést hosszabbítani, bár nagyon remélem. Valóban sok jó helyzetkiheszználású csatár van, de Barca stílusban kell játszania! Ha tényleg elmegy akkor mindenképp Benzema jöjjön.

Ui.: Henry menjen és helyette 1 balszélső jöjjön, mert középre 1 Eto'o/új igazolás és Bojan elég lesz!
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.10.27. 09:55:19

Szerintem is elmegy, h végre jó teljesítményt mutat.Osztam másoknak a véleményét, h lehetséges pótolni.Tény nagyon jó a helyzetkihasználása, de sok csatár van, aki ilyen hatékony. :wink:

Induljon a vita :!: :twisted:
Kép
kreativtanarur
Barça C

2008.10.27. 09:36:46

Tisztelt Szerkesztőség!

Amennyiben lehetséges,jelenjen meg egy cikk arról,hogy mióta nem birtokolták a barcánál többet a labdát.

Köszönöm.
depth
Capitá del Barça

2008.10.26. 13:03:42

Cooltiszo írta:Szerintem jövőre eligazol. Szeretném ha maradna, de sztem nem fogja ő meghosszabbítani a szerződését, akkor pedig eladjuk, viszont legalább elég jó áron. Nem akarok vészmadár lenni, de valamiért ez az érzésem.

Lehet ezért megköveznek itt az emberek, de sztem nem ő a legfontosabb láncszem a csapatban és hosszútávon pótolható. Szóval kétségbe esve se vagyok. Kitűnő csatár, igazi gólvágó. Viszont sokkal nehezebb lenne pótolni egy Xavit, Init vagy Messit. Tegyük hozzá gyorsan, hogy egy ilyen csapatban viszonylag könnyű dolga van egy csatárnak, mert zseniálisak a kiszolgálók. Szerintem nyáron jön Benzema.
VISZONT, én is nagyon örülnék neki ha Samu maradna, elmondhatatlanul, mert ő bevált, és mindig hozza a szintet, viszont akár még jól is kijöhetnénk egy erősebb csatárból.

(érzem, hogy meg leszek kövezve :D )
VISCA EL BARCA, VISCA EL ETO'O!!!
Én is ezen a véleményen vagyok, nem fog szerződést hosszabbítani sajnos, de szerintem is tudjuk majd pótolni.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2008.10.26. 12:38:27

Szerintem jövőre eligazol. Szeretném ha maradna, de sztem nem fogja ő meghosszabbítani a szerződését, akkor pedig eladjuk, viszont legalább elég jó áron. Nem akarok vészmadár lenni, de valamiért ez az érzésem.

Lehet ezért megköveznek itt az emberek, de sztem nem ő a legfontosabb láncszem a csapatban és hosszútávon pótolható. Szóval kétségbe esve se vagyok. Kitűnő csatár, igazi gólvágó. Viszont sokkal nehezebb lenne pótolni egy Xavit, Init vagy Messit. Tegyük hozzá gyorsan, hogy egy ilyen csapatban viszonylag könnyű dolga van egy csatárnak, mert zseniálisak a kiszolgálók. Szerintem nyáron jön Benzema.
VISZONT, én is nagyon örülnék neki ha Samu maradna, elmondhatatlanul, mert ő bevált, és mindig hozza a szintet, viszont akár még jól is kijöhetnénk egy erősebb csatárból.

(érzem, hogy meg leszek kövezve :D )
VISCA EL BARCA, VISCA EL ETO'O!!!
harcilepke
Jugador del Barça

2008.10.26. 12:32:37

Eto'o egyre magabiztosabbnak tűnik, ahogy az egész csapat. Ez tök jó, folytassa, ha kérhetjük.

Az "elüldözés" kifejezést én is kicsit erősnek találom.
A vezetés bízott a játékosaikban adtak időt nekik= 2 év "semmi", legalábbis trófeákban.
Az egy dolog a szurkolók hogyan nyílvánultak meg a Camp Nouban, máshoz szoktak, ők sikereket és gólokat akartak, ilyenek vagyunk. Valakit mindig hibáztatni kell.
A vezetőség meg döntött: ideje változtatni.
A "semmi esetre se" táblácska helyett kirakták rá(juk) a "megfelelő ajánlat esetében elvihető" cédulát.
Decot és Ronniet vitték is, Eto'o maradt és örülhetünk neki.
Az Almeria meccs után pedig 3szoros hurrá :D
Csak a Barca
miihii
KHAL

2008.10.26. 12:24:16

Frányó István írta:Én csak azt mondtam, h nem üldözte őt el senki, az, h eladó listára teszik, nem ugyanaz! És azt én is írtam, h nagyrészt a szerencsének köszönhető, h itt maradt, hálát is adok érte! Azzal viszont nem értek egyet, h az elmúlt szezonokban bizonyítpotta, h itt a helye. Abból nem lehet megélni, lásd Ronnie. Ha a magaviselete nem megfelelő, akkor sajnos hiába a klasszis, és vélhetően nem a tudásával volt baj, hanem a magatartásával, mert a Barça stábjában sem hülyék dolgoznak, nyilván ők is tisztában vannak Samu kvalitásával, és mint eddig kiderült, Pep is ért vmicskét a szakmához, tehát ha nem lett volna nyomós indoka, nyilván nem pendíti meg az eladását. De mégegyszer mondom, nagyon örülök, h végül így alakult, főként azért, mert így Eto'o profizmusát egy más szemszögből is megfigyelhettük (és pont ezért gondolom, h amit írtál, nem volt teljesen jó, mert ha Eto'o is gondolhatta volna úgy, h már letett eleget az asztalra - ami tény - tehát nem kell már bizonyítania, de ő nem így tett, és itt a gyümölcse!) De a szerencse faktort persze nem lehet elvitatni ettől függetlenül.
És hozzáteszem, én is csak a hokedliről okoskodok, aztán lehet, h tök másképp állt a helyzet!
Tudom,h ezt a szerencse dolgot te is írtad,én erre reagáltam úgy,h SAJNOS CSAK A SZERENCSÉNEK KÖSZÖNHETŐ,H MARAD(HATOT)T,NEM AZÉRT,MERT ANNYIRA RAGASZKODTUNK HOZZÁ.
Én azt írtam,h NEKEM mutatott eleget már eddig,h nem fordult volna meg a fejemben,h megszabaduljak tőle,ellenben természetesen ezután is elvárom a profi,szenzációs,gólerős,megbízható játékot tőle,ezzel TOVÁBBRA is bizonyítva,h a BARCA ÉS SAMU:LEGYŐZHETETLEN PÁÁÁROS :wink: 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Frányó István
Jugador del Barça

2008.10.26. 12:08:58

Én csak azt mondtam, h nem üldözte őt el senki, az, h eladó listára teszik, nem ugyanaz! És azt én is írtam, h nagyrészt a szerencsének köszönhető, h itt maradt, hálát is adok érte! Azzal viszont nem értek egyet, h az elmúlt szezonokban bizonyítpotta, h itt a helye. Abból nem lehet megélni, lásd Ronnie. Ha a magaviselete nem megfelelő, akkor sajnos hiába a klasszis, és vélhetően nem a tudásával volt baj, hanem a magatartásával, mert a Barça stábjában sem hülyék dolgoznak, nyilván ők is tisztában vannak Samu kvalitásával, és mint eddig kiderült, Pep is ért vmicskét a szakmához, tehát ha nem lett volna nyomós indoka, nyilván nem pendíti meg az eladását. De mégegyszer mondom, nagyon örülök, h végül így alakult, főként azért, mert így Eto'o profizmusát egy más szemszögből is megfigyelhettük (és pont ezért gondolom, h amit írtál, nem volt teljesen jó, mert ha Eto'o is gondolhatta volna úgy, h már letett eleget az asztalra - ami tény - tehát nem kell már bizonyítania, de ő nem így tett, és itt a gyümölcse!) De a szerencse faktort persze nem lehet elvitatni ettől függetlenül.
És hozzáteszem, én is csak a hokedliről okoskodok, aztán lehet, h tök másképp állt a helyzet!
miihii
KHAL

2008.10.26. 11:57:44

Frányó István írta:Igazából nem értem, mi a probléma. Sztem senki nem akarta "elüldözni" Eto'o-t, ez azért elég erős. Innen még azokat se üldözték el anno, akiket el kellett volna, nem h egy Eto'o-t... Tény, h ha vki kicsengeti érte a 35 milkát, akkor eladjuk, de annak, h ez nem így történt, 2 oldala van sztem. Az egyik, h mint ezt tudjuk, senki nem fizetett ennyit, ez (utólag) óriási mázli - egyrészt mert Samu maradt, máésrészt mert nem hiszem, h tudtunk volna hozni minőségi helyettest! A dolog másik oldala viszont - és ez szvsz sokkal fontosabb - h Eto'o a hozzáállásával és a munkájával bizonyította, h helye van ebben a csapatban, mert attól, h maradt, még elvileg nem kéne játszania, ha Pep nem így gondolná. Úgyh én úgy látom, h egyrészről szerencsésen alakultak a dolgok, ez vitathatatlan, másrészt egy nagyszerű sportemberi magatartásnak lehettünk szemtanúi, és lehetünk a mai napig! (voltak ugye játékosok, akik nem épp így reagálták le a helyzetet, nem akarok neveket mondani... hajpántja volt és nevetett)
Én is inkább Tamásék pártján állok ezzel az elüldözéssel kapcsiban.Igenis ki akarták tessékelni a kamerunit!És igen szomorú,de csak a szerencsénknek köszönhettük,h nem tudta/akarta kivásárolni senki.A világ legnagyszerűbb támadójának kiraktuk a nyakába az eladó táblát... ](*,) A hozzáállásával és munkájával bizonyította,h helye van a csapatban?Nekem az itt töltött évei alatt már maximálisan bizonyította ezt,szal meg sem fordult volna a fejemben,h őt rakom létszám feletti státuszba.Persze én cs itthon okoskodom,ők vannak együtt nap,mint nap.De akkor sem értem a mai napig,h miért szívatták Samut :-k #-o
Sztem tökéletes példája lehetne a klub részéről az értékes playák megbecsülésének,h mielőbb odadugják az orra alá a mindkét fél számára előnyös szerződést,amire alákanyarítja a nevét és ezzel el is dőlt a legfontosabb: A FÖLD LEGNAGYOBB CSATÁRA A BOLYGÓ LEGNAGYSZERŰBB CSAPATÁBAN FOGJA EZUTÁN IS SOROZNI AZ ELLENT!!!
VISCA EL ETO'O!!! =D>
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Lezárt