Szinte semmi sem ilyen egyszerű a valóságban. A fő aggodalomra okot adó nyilatkozat pont Samutól hangozott el kb egy hónapja, sőt azóta is kerüli a szerződéshosszabítással kapcsolatos kérdéseket. Itt nem az a kérdés, hogy elég jó-e Eto'o, hanem az, hogy egyáltalán akar-e magának új kihívást, esetleg már vkivel zsíroztak is szerződésen(volt ilyen hír, mégha erősen pletyka is). Amennyiben nem hosszabít 100%, hogy megy, hiszen azt nem engedhetjük meg magunknak, hogy ilyen klasszis ingyen menjen el, mégha egy év múlva is. Az érte kapott pénzt megtoldva lesz elég lehetőségünk(Villa sztem kint lesz a piacon, Benzema biztos, Adebayor se megszerezhetetlen). Akire nem valószínű az az én kedvencem, mégpedig Torres. Mikor leigazoltuk Henry barátunkat akkor is tartottam, hogy rá kellett volna elecsapni, nem kellett volna sokkal kipótolni (relatíve). Egyébként Torres csak annyit nyilatkozott világ életében, hogy egyedül a Realban nem játszana, más spanyol topcsapatban igen, ez pedig mi lennénk.gekkodan írta:Annyira okafogyott a vita. Nézzük meg a statisztikáit Eto'o-nak, nála hatékonyabb támadó kb nincs a ligában, de még európában sem sok. Ráadásul a Barcában érte el ezeket a számokat.
Minek keressünk új támagót, ha itt van az egyik legjobb a keretben? Gondolkozzunk már. Oda kell tenni neki 9-10 millát egy évre és a kecske is jóllakik, meg káposzta is marad.
Egyszerű képlet ez, még Budapestről is.
De összegezve: Eto'o csak egy van, nem lehet még egy olyat venni mint ő, de ez nem jelenti azt, hogyha pótolni kell, akkor ne tudnánk hasonlóan jó megoldást találni.