Frányó István írta:Én csak azt mondtam, h nem üldözte őt el senki, az, h eladó listára teszik, nem ugyanaz! És azt én is írtam, h nagyrészt a szerencsének köszönhető, h itt maradt, hálát is adok érte! Azzal viszont nem értek egyet, h az elmúlt szezonokban bizonyítpotta, h itt a helye. Abból nem lehet megélni, lásd Ronnie. Ha a magaviselete nem megfelelő, akkor sajnos hiába a klasszis, és vélhetően nem a tudásával volt baj, hanem a magatartásával, mert a Barça stábjában sem hülyék dolgoznak, nyilván ők is tisztában vannak Samu kvalitásával, és mint eddig kiderült, Pep is ért vmicskét a szakmához, tehát ha nem lett volna nyomós indoka, nyilván nem pendíti meg az eladását. De mégegyszer mondom, nagyon örülök, h végül így alakult, főként azért, mert így Eto'o profizmusát egy más szemszögből is megfigyelhettük (és pont ezért gondolom, h amit írtál, nem volt teljesen jó, mert ha Eto'o is gondolhatta volna úgy, h már letett eleget az asztalra - ami tény - tehát nem kell már bizonyítania, de ő nem így tett, és itt a gyümölcse!) De a szerencse faktort persze nem lehet elvitatni ettől függetlenül.
És hozzáteszem, én is csak a hokedliről okoskodok, aztán lehet, h tök másképp állt a helyzet!
Tudom,h ezt a szerencse dolgot te is írtad,én erre reagáltam úgy,h SAJNOS CSAK A SZERENCSÉNEK KÖSZÖNHETŐ,H MARAD(HATOT)T,NEM AZÉRT,MERT ANNYIRA RAGASZKODTUNK HOZZÁ.
Én azt írtam,h NEKEM mutatott eleget már eddig,h nem fordult volna meg a fejemben,h megszabaduljak tőle,ellenben természetesen ezután is elvárom a profi,szenzációs,gólerős,megbízható játékot tőle,ezzel TOVÁBBRA is bizonyítva,h a BARCA ÉS SAMU:LEGYŐZHETETLEN PÁÁÁROS