Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lol...akkor nem láttad fiatal éveiben "Stevie-Wondert". A legkeményebb liverpooli srác, ha tömegverekedés van, akkor ő biztos kioszt néhány kemény öklöst.lluisllach89 írta:Én azt olvastam hogy az éjszakát Steve rács mögött töltötte, de tisztázatlan h a társaságban és verekedésben(verésbenEtooka írta:Megint bebizonyosodott: Az élet a legjobb rendező
Megy a szekér a csapatnak, klasszis szinten játszik,erre tessék![]()
Persze, lehet, hogy csak a média kapja fel a dolgot megint...) mekkora szerepe volt. Szerintem csak rossz társaságba keveredett, bár én csak a pályán látva ítélhetem, és ott 1 szerény, normális embernek tűnik, mindamellett hogy örök legenda lesz az Anfielden.
Én azt olvastam hogy az éjszakát Steve rács mögött töltötte, de tisztázatlan h a társaságban és verekedésben(verésbenEtooka írta:Megint bebizonyosodott: Az élet a legjobb rendező
Megy a szekér a csapatnak, klasszis szinten játszik,erre tessék![]()
Persze, lehet, hogy csak a média kapja fel a dolgot megint...
Ősszel nagyon zúzták az ellenfeleket, szép játék, és nagy arányú győzelmek jellemezték őket. Deconak is nagyon ment. Azóta minden megváltozott vérszegény játék, pontvesztések, formán kivüli játékosok, sérülések stb...Deconak is volt egy sérülése, azóta nem is megy neki, újabban padozikmindorokke_barca írta:remgyengen jatszik a chelsea... otlettelenul megy a tili-toli, semmi elkepzeles, keves meccsuket lattam ebben a szezonban, csak most nem jok v egesz osszel ilyen jatekot produkaltak?
Valóban Gerrard zseniális játékos és megérdemel egy bajnoki címet.Varga Tamás írta:Ahogy látom az eredmény alakulását, és az "élő közvetítést" a Liverpool könnyedén behúzza a Newcastle elleni meccsét. A 77. percben 4-1-re mennek. Végre a "kötelezőt" is egyszerűen, könnyedén hozzák, nemcsak a rangadókat.
Ha már nem a MU lesz a bajnok, akkor a Liverpoolért szorítok.
Egyrészt már régen nyertek PL-t, másrészt: Gerrard nagy játékos ahhoz, hogy angol bajnoki cím nélkül vonuljon vissza.
GO MU! and 'POOL!
Ez az S. Taylor mekkora egy görény. Makkon fejeli Reinát az ütközés után. Pedig esélye sem volt, hogy elérje.Varga Tamás írta:...
Én ezt értem és tudom is,de akkor sem ajánlatos a bírókat szídni állandóan.Épp most járok egy bírói tanfolyamra és ha sikerül a vizsga, márciusban már elvileg vezethetek is meccset, szóval már kezdem érzékelni,milyen a bírói felfogás. Ennek a lényege, hogy a játékvezetőkben megmarad,ha szídják őket és egyfajta daccá alakul,és ha nem is tudatosan, de kétes esetekben azért sem annak fog fújni, aki reklamált.LG írta: De összeségében az Arsenal sokat szenvedett a birói tévedésektől, ha belegondolok rengeteg kamu 11 beugrik, amit ellenük fújtak. Egyszer-kétszer elmegy, de ha sokszor történik már nagyon bosszantó tud lenni. Pl. ha belegondolunk, h a Barca hogy vesztette el 2007ben a bajnokságot a hajrában, bizony abban is vastagon ott volt a birók keze....de az Arsenalt sokkal gyakrabban súlytják az ilyen itéletek, ráadásul amikor amugy sem megy a csapatnak, akkor télleg [auto_cenzúra], h még a biró is baxakxik.
De összeségében az Arsenal sokat szenvedett a birói tévedésektől, ha belegondolok rengeteg kamu 11 beugrik, amit ellenük fújtak. Egyszer-kétszer elmegy, de ha sokszor történik már nagyon bosszantó tud lenni. Pl. ha belegondolunk, h a Barca hogy vesztette el 2007ben a bajnokságot a hajrában, bizony abban is vastagon ott volt a birók keze....de az Arsenalt sokkal gyakrabban súlytják az ilyen itéletek, ráadásul amikor amugy sem megy a csapatnak, akkor télleg [auto_cenzúra], h még a biró is baxakxik.Etooka írta:ez már kezd egy kicsit sok lenni Arsene-től....
Unalmas már...Minden forduló után, mégha jogosan is, akkor sem kéne reklamálni!Minek?!Az Arsenal számára is volt jópár olyan ítélet már -ebben biztos vagyok- ami megkérdőjelezhető volt...
És Keane is egyre jobb, tegnap dupla, Arsenal ellen egyenlítésgekkodan írta:lemaradtam a meccsről, mert megnéztem Daniel Craiget idén 3x-ra HBO 2-n... De biztos atom meccs volt.
A lényeg, hogy a Pool nyert, magabiztosan és atom szilárdan. Ennek örülök, így tovább