Egyetértek redmiller-rel. És nem azért mert elfogult vagyok Henry-val kapcsolatban.
Szerintem igen is jól játszott, az enyhén túlzás, hogy Messivel a leggyengébb volt. Rengeteget küzdött, sok labdát szerzett, visszazárt ha védekezni kellett és még ott is szerelt, voltak ígéretes lövései az első félidőben asszem 3 vagy 4, kis szerencsével 2 gólt is lőhetett volna. A letámadást jól alkalmazta, már a saját 16-osuknál leszerelte a portugál védőt.
Igaz, hogy gólt nem sikerült szereznie, de mindenesetre bíztató azt látni, hogy mennyire akart ezen a meccsen, de sajnos nem jött össze neki a gól. Reméljük, hogy idővel azok is érkeznek majd...
orska írta:Ne Haragudj Titinho de minden rossz meccse után ezt mondod. Bízol benne de semmi alapja nincsen. Befejező csatárként egyszerűen impotens, mondom ezt azért, mert réggebben csodáltam a játékát. DE ez már nem az a Henry, észre kell venni. Néhe be fog találni de arra képtelen hogy folyamatosan gólerősen és veszélyesen játszon. Ez tény.
Lehet, hogy nem lesz a régi sőt tuti, ebben én is biztos vagyok, de nem úgy fog játszani mindig mint a Numancia ellen. Én igenis bízom benne, hogy megfelelő kiszolgálással és akarattal játszhat még jól nálunk, nem úgy mint az Arsenal-ban, az az Henry már nincs, de képes a jó teljesítményre. Lásd tegnap...