2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha olvastad az előző hszemet akkor láthatod,h abban nem csak a gólt jelöltem meg hanem azt is,h akkor is kevesebben elégedetlenkednének ha "brillírozna".De nála ez nincs meg míg Messinél azért többnyire megvan.G-Jay írta:Most akkor mi is a fontos? Hogy hasznos legyen vagy hogy gólt lőjön.Bányász írta: Amíg Messi az elmúlt egy évet tekintve aranylabdára esélyes és Henry valószínű nem lesz rajta az 50es listán addig értelmetlenség azon vitázni ki a hasznosabb a csapatnak...függetlenül attól ki hány gólt lő.
Előző hsz-edben még az volt a baj, hogy hiába hajt, és hasznos ha nem lő gólt, itt meg már azt írod a gól mind1 csak hajtson...
G.
Most akkor mi is a fontos? Hogy hasznos legyen vagy hogy gólt lőjön.Bányász írta: Amíg Messi az elmúlt egy évet tekintve aranylabdára esélyes és Henry valószínű nem lesz rajta az 50es listán addig értelmetlenség azon vitázni ki a hasznosabb a csapatnak...függetlenül attól ki hány gólt lő.
telljesen 1etérteklionelmessi19 írta:Ha így folytatja télig, akkor én már télen próbálkoznék. MOndjuk a Man.Cityre rásózni, tőlük akár még sok pénzt is kaphatnánk. Ha addig nyújt valamit tartósabban, akkor befogom a szám.norbert55 írta:Nemtom.Van egy olyan érzésem h Henry távozik a nyáron.
Így viszont minnél hamarabb megy, annál többet kapunk érte.
Ha így folytatja télig, akkor én már télen próbálkoznék. MOndjuk a Man.Cityre rásózni, tőlük akár még sok pénzt is kaphatnánk. Ha addig nyújt valamit tartósabban, akkor befogom a szám.norbert55 írta:Nemtom.Van egy olyan érzésem h Henry távozik a nyáron.
Nagyjából mindenki ezt írta aki írt ilyen témában ,úgyhogy csak ezt emelem ki...redmiller írta: Miért is??? Harcolt, nem talált be. Ez van! Még a saját tizenhatosunknál is szerelt... Rengeteget melózott.
Szerintem Henke nagyon is jó volt...nem volt vele semmi baj! Hajtott, küzdött és ennyi idősen is motivált volt!MQuC írta:foltja volt a Barcának, mint amilyen Davids és Larsson is VOLT.
Amíg Messi az elmúlt egy évet tekintve aranylabdára esélyes és Henry valószínű nem lesz rajta az 50es listán addig értelmetlenség azon vitázni ki a hasznosabb a csapatnak...függetlenül attól ki hány gólt lő.Bóóóczi írta:Nem hinném, hogy Messi olyan sokkal több gólt lőne, mint Henry és mégis milyen jó, hogy van, nem?
Torghelle-Henry...egy szint szerinted?
Hát...én is tudok küzdeni és mégsem vagyok Torghelle helyén..ennyi erővel....
Nem hinném, hogy Messi olyan sokkal több gólt lőne, mint Henry és mégis milyen jó, hogy van, nem?Bányász írta:Én nem láttam a meccset(sajnos)de így látatlanba is azt tudom mondani,h szerintem sokkal kevesebben elégedetlenkednének ha a vastagon kiemelt részek helyett gólokat lőne meg "brillírozna".Bóóóczi írta: Jó párszor lefordult a védő(k )ről. Csak ismételni tudom az előttem szóló pár embert: szerelt, küzdött, hajtott és szerintem veszélyes is volt.
pont.
Küzd majd helyette Xavi,Iniesta,Puyol stb.Neki szerintem más szerepet szántak amikor idehozták.Ha olyan támadót akartak volna aki küzd akkor megveszik Torghellét...
Én nem láttam a meccset(sajnos)de így látatlanba is azt tudom mondani,h szerintem sokkal kevesebben elégedetlenkednének ha a vastagon kiemelt részek helyett gólokat lőne meg "brillírozna".Bóóóczi írta: Jó párszor lefordult a védő(k )ről. Csak ismételni tudom az előttem szóló pár embert: szerelt, küzdött, hajtott és szerintem veszélyes is volt.
pont.
Hmm hmm.lionelmessi19 írta:hmm hmm.
duplanulla.
Te miről beszélsz kedves orska???orska írta:25 milló euróéert találni sok "hasznos" játékost. Én csalódott vagyok mert nem ezt vártam Titi-től, de biztos hogy a vezetőség sem.
1. Eto'o semmivel nem nyújtott többet tegnap, csak annyit, hogy ő rúgta a tizit. Agilis volt, harcolt ha szerencsésebb a lövéseinél, akkor gólt, gólokat lőhetett volna. Nyilván nem játszott úgy mint fénykorában, de a duplanullától jócskán messze volt.lionelmessi19 írta:1. duplanulla.
2. szvsz botrányos amit művel, akár szélen akár középen, merthogy ma sokat volt ott is... még szélen hasznosabb.
3. Várom továbbra is a nagy fordulatot, még van türelmem, de hát.. uncsi azért h minden meccs után alkalmam nyílik egy ilyen tartalmú hszt dobni...
Lehet, hogy nem lesz a régi sőt tuti, ebben én is biztos vagyok, de nem úgy fog játszani mindig mint a Numancia ellen. Én igenis bízom benne, hogy megfelelő kiszolgálással és akarattal játszhat még jól nálunk, nem úgy mint az Arsenal-ban, az az Henry már nincs, de képes a jó teljesítményre. Lásd tegnap...orska írta:Ne Haragudj Titinho de minden rossz meccse után ezt mondod. Bízol benne de semmi alapja nincsen. Befejező csatárként egyszerűen impotens, mondom ezt azért, mert réggebben csodáltam a játékát. DE ez már nem az a Henry, észre kell venni. Néhe be fog találni de arra képtelen hogy folyamatosan gólerősen és veszélyesen játszon. Ez tény.
Miért is??? Harcolt, nem talált be. Ez van! Még a saját tizenhatosunknál is szerelt... Rengeteget melózott.lionelmessi19 írta:hmm hmm.
duplanulla.
ha így folytatja, még szegény Guddynak is le kell mondania a kényelmes bőrfotelről.
szvsz botrányos amit művel, akár szélen akár középen, merthogy ma sokat volt ott is... még szélen hasznosabb.
Várom továbbra is a nagy fordulatot, még van türelmem, de hát.. uncsi azért h minden meccs után alkalmam nyílik egy ilyen tartalmú hszt dobni...
Messivel komoly versenyben voltak a leggyengébb játék címért.
Ne Haragudj Titinho de minden rossz meccse után ezt mondod. Bízol benne de semmi alapja nincsen. Befejező csatárként egyszerűen impotens, mondom ezt azért, mert réggebben csodáltam a játékát. DE ez már nem az a Henry, észre kell venni. Néhe be fog találni de arra képtelen hogy folyamatosan gólerősen és veszélyesen játszon. Ez tény.Titinho írta:Sokakkal ellentétben azért én még bízok benne, hogy képes ő még jó teljesítményre nálunk. Nem jött össze neki az első bajnoki, gondolom Pep pedig a Sporting ellen pihentette most a franciát. Ott remélem már egy jobb teljesítménnyel fog előrukkolni, pláne most, hogy Hleb is kidőlt és valószínű, hogy rá fog várni a bal szélső poszt kedden.
Nem adtam fel tavaly Ronaldinhonál, sem pedig Deconál a reményt, 2 héttel azután, hogy elkezdődött a szezon és most sem fogom. Bízok benne, hogy Henry jobb teljesítményre hivatott nálunk és ezt hamarosan meg is fogja mutatni mind a Barcának, mind a világnak.
VAMOS HENRY