Fernando írta:
Én nem is értem Cooltiszo-t miért mondta, hogy túl van sztárolva. Ilyen volt a WHU-ban, Corinthiansban nem követtem, de a MU-ban és City-ben is. Szánt, agilis, technikás, lövőereje is megvan és a pontossága is. Talán a fejjáték ami hiányos, de bőven bőven Top5-ös nálam.
És ami idén sokat fejlődött nála: a hozzáállás, mentalitás, alázatosság.
A hozzáállása példás, de számomra körülményes, pontatlan, kevés gólt rúg csatárként, szélsőnek meg nem az igazi, sokszor a labdát se tudja átvenni. Nálam közel sincs a top 5ben. Hatalmas tehetség volt anno, viszont szerintem közel sem ért fel az elvárásokhoz. Agüero is kicsit túl van sztárolva, de benne látom a potenciált, hogy egy nagy csapatban robbantson, Torresnek is bejött az Atletico után.
Hatalmas MU szurkoló lakótársam örömtáncot járt az eligazolásakor. A csatár legfőbb erényei nem azok ami neki vannak.
Én csak félszemmel követem a pályafutását, de amikor MU meccset láttam, akkor inkább negatívan lógott ki a csapatból mint pozitívan. A számok se jönnek neki a Corinthias utántól. 41 gólt rúgott 2006 óta klubszinten, a válogatottban összesen rúgott 8at. Ezek kevesek nálam, és itt jön be a fentebb említett dolog, hogy akkor mezőnybe tűnjön ki, de nem.