Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ma este 8-kor Görögország - Észak-Korea.Corvy írta:Nemtudja véletlenül vki hogy a Görög nemzeti válogatott meccseit hol birom megnézni? Mi a következő meccs, és mikor lesz dátum szerint. Előre is köszönöm segítségeteket
Abszolút egyetértek. Nálam sem akkora spíler Tevez, a top5-től meg szerintem is igen messze van. Bár tény, mostanában picit letisztult a játéka, de továbbra sem érzem extraklasszisnak. "Csupán" egy jó futballista.Cooltiszo írta:A hozzáállása példás, de számomra körülményes, pontatlan, kevés gólt rúg csatárként, szélsőnek meg nem az igazi, sokszor a labdát se tudja átvenni. Nálam közel sincs a top 5ben. Hatalmas tehetség volt anno, viszont szerintem közel sem ért fel az elvárásokhoz. Agüero is kicsit túl van sztárolva, de benne látom a potenciált, hogy egy nagy csapatban robbantson, Torresnek is bejött az Atletico után.Fernando írta: Én nem is értem Cooltiszo-t miért mondta, hogy túl van sztárolva. Ilyen volt a WHU-ban, Corinthiansban nem követtem, de a MU-ban és City-ben is. Szánt, agilis, technikás, lövőereje is megvan és a pontossága is. Talán a fejjáték ami hiányos, de bőven bőven Top5-ös nálam.
És ami idén sokat fejlődött nála: a hozzáállás, mentalitás, alázatosság.
Hatalmas MU szurkoló lakótársam örömtáncot járt az eligazolásakor. A csatár legfőbb erényei nem azok ami neki vannak.
Én csak félszemmel követem a pályafutását, de amikor MU meccset láttam, akkor inkább negatívan lógott ki a csapatból mint pozitívan. A számok se jönnek neki a Corinthias utántól. 41 gólt rúgott 2006 óta klubszinten, a válogatottban összesen rúgott 8at. Ezek kevesek nálam, és itt jön be a fentebb említett dolog, hogy akkor mezőnybe tűnjön ki, de nem.
Ezért érdemes volt regelni.. Hogy lehetne már odaadni? Vannak esélyesek de itt nincs olyan hogy biztos... Egyébként ma milyen felkészülési meccsek lesznek?Messifcb írta:Szerintem már oda lehet adni a spanyoloknak a kupát nagyon erős kerete van szerintem most is el viszik!!!!!!:D
Hihetetlen nagy butaságot írtál le. A mai futballban honnan tudod már most ezt, hogy a spanyolok nyernek? Ha papíron néznék a bírók akkor ja, simán világbajnokok, de könyörgöm ez 1 VILÁGBAJNOKSÁG ÉS FUTBALL !!!!Messifcb írta:Szerintem már oda lehet adni a spanyoloknak a kupát nagyon erős kerete van szerintem most is el viszik!!!!!!:D
áh kizártdaffy írta:várj azzal...brazilok közül ugyan maradtak ki emberek,de őket sosem lehet leírni.Messifcb írta:Szerintem már oda lehet adni a spanyoloknak a kupát nagyon erős kerete van szerintem most is el viszik!!!!!!:D
várj azzal...brazilok közül ugyan maradtak ki emberek,de őket sosem lehet leírni.Messifcb írta:Szerintem már oda lehet adni a spanyoloknak a kupát nagyon erős kerete van szerintem most is el viszik!!!!!!:D
Én a svéd dán meccs szitut nem is értettem
Akkor gondolom nem szoktad nézni az olasz focit, én se, KIVÉVE, ha a Palermo játszik. Egyszer nézz bele: Pastore, Cavani, Miccoli, Simplicio (asszem ő már Romaba megy), Liverani, Migliaccio, Nocerino, nagyon sajnálom, hogy lemaradtak a Bl-ről.Mikaos írta:Egy elég kellemes meglepetéssel találtam szembe magamat az argentin meccsen: Javier Pastore.
Megmondom őszintén, hogy sokat nem hallottam róla, valahogy kimaradt a látókörömből (aztán megnéztem, hogy ez miért lehetett: hát az olasz foci miatt...ugyanis a Palermo-ban játszik).
Szóval a lényeg, hogy egy sokat futó irányító középpályást ismertem meg személyében, aki nagyon gyorsan passzol és oldja meg a helyzeteket, mindezt elég látványosan is, szinte mindent tud a labdával, de nem cirkuszi mutatványként használja a tudását, hanem a csapat szolgálatába helyezi azt.
Egyébként még csak 21 éves...
Hát ja tényelg BÓJÁKbarcalaci84 írta:Kun se lazsálni jött be,,,![]()
ezek a kanadiak csak bólyának vannak...
A hozzáállása példás, de számomra körülményes, pontatlan, kevés gólt rúg csatárként, szélsőnek meg nem az igazi, sokszor a labdát se tudja átvenni. Nálam közel sincs a top 5ben. Hatalmas tehetség volt anno, viszont szerintem közel sem ért fel az elvárásokhoz. Agüero is kicsit túl van sztárolva, de benne látom a potenciált, hogy egy nagy csapatban robbantson, Torresnek is bejött az Atletico után.Fernando írta: Én nem is értem Cooltiszo-t miért mondta, hogy túl van sztárolva. Ilyen volt a WHU-ban, Corinthiansban nem követtem, de a MU-ban és City-ben is. Szánt, agilis, technikás, lövőereje is megvan és a pontossága is. Talán a fejjáték ami hiányos, de bőven bőven Top5-ös nálam.
És ami idén sokat fejlődött nála: a hozzáállás, mentalitás, alázatosság.
Én nem is értem Cooltiszo-t miért mondta, hogy túl van sztárolva. Ilyen volt a WHU-ban, Corinthiansban nem követtem, de a MU-ban és City-ben is. Szánt, agilis, technikás, lövőereje is megvan és a pontossága is. Talán a fejjáték ami hiányos, de bőven bőven Top5-ös nálam.Lionel85 írta:Tévez szó szerint felszántja a pályát. Nem semmi, ahogy megtartotta 2-0-nál az egyik labdát. Már szinte hason feküdt, de onnan is felállt és vitte tovább az akciót. Hatalmas játékos! Eddig ő a meccs embere!