Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
mrmonster
Entrenador del Barça

2008.08.03. 13:51:27

Nem védem Txiki-t, de annyi szerintem tuti, hogy ha Guardiola mindenképpen ragaszkodna Samu-hoz, akkor most nem lenne a piacon. Nem hiszem, hogy Txiki-nek nagyobb lenne a befolyása, mégiscsak Pep az edző.
(gekkodan-nak: ha 8 misit hozzáadunk Hleb árához, az 23 misi, és sztem ennyiért nem adnák el nekünk Silvát, sőt úgy látszik, semennyiért sem adja el senkinek a Valencia, úgyhogy ez az írásod... nem helytálló)
Előre a TITOlusokért!
manuel
Jugador d'estrella

2008.08.03. 13:08:26

Txikinek nem szabad elhínni semmit! még aztsem amit kérdezz. :lol: Mert egyszer ezt mondja a sajtó előtt máskor pedig teljesen elhatárolódik attól amitt már előtte nyilatkozott.Tamásnak és Gekonak igaza van!!! ő lehet hogy mindenre alkamas személyiség de a sportigazgatósághoz annyi köze van mint Kokónak az énekléshez. :wink:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.03. 12:57:48

Dani!
Ahogy írtad, nem fogok mást mondani.
Ahogy leírtad, én is így gondolom. Mint sok mindenben, ebben is egyezik a véleményünk.
További barátsággal: Tamás.
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.03. 12:51:53

Livia Drusilla írta:+++És kedves Varga Tamás! Ha Txiki tényleg így gondolkodna, abszolút nem lenne alkalmas az általa betöltött posztra - ami mégis a világ egyik legnagyobb klubjánál van!
Itt valaki írta, h az eddigi igazolások azért nem rosszak... :?
Nos az idő eldönti a dolgot, mindenesetre, ha az Eto'o dolog nem fog bejönni, Txikitől búcsúzhatunk, azt hiszem, Laporta még egyszer nem viszi el a balhét, az tuti.
Bár nem nekem szól a válaszod, mégis véleményezném. Gondolom Tamás barátom sem fog mást mondani, legfeljebb máshogy.

Txiki nem is alkalmas a poszt betöltésére. Ez a saját véleményem, vitára képes vagyok, de nem vagyok meggyőzhető. Nem rosszak az eddigi igazolások, tény és való. De itt van példának Hleb. Ennyi pénzért nem volt sok értelme a srácnak. Pont tegnap beszéltük Tamással, hogy passzolni jól tud, de nem az a klasszikus támadó-kp, aki cselekkel, rendkívüli megoldásokkal és egyediségével megbolondítja az ellenfél csapatát. Erre David Silva 100x alkalmasabb. Ráadásul Hleb helyét nem látom a középpályán. Mert lehet, hogy univerzális gyerek, de arra ott van Iniesta. Hlebet nem tartom elegendőnek a baloldal bejátszására. Viszont, ha az ő árához hozzávertünk volna 6-8 misit, akkor lett volna egy szélsőnk, aki fontosabb. Jelen esetben Arsavinra, Silvára, vagy Mancinire gondolok.

De még VDV is jobb vétel lett volna, sokkal.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2008.08.03. 12:50:00

Ja, bocs, és Samu maradjon, természetesen!!! :D
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2008.08.03. 12:47:21

Szóval azért Pep szájából is többször elhangzott, h nem kell neki Eto'o....nem hinném, h ezt Txiki kedvéért mondta volna????!!!!

Ám az utóbbi nyilatkozatai alapján tényleg, ez mintha változna.
Laporta meg egyszerűen a szakmai vezetésre tolja a felelősséget, amit valahol megértek.
Nem akar még1szer úgy járni, mint Ronaldinhoval, Decoval és Rijkaarddal.....szóval nem akar megint mentegetőzni, h "igen, én vagyok a hibás..."
Ha gáz van, a szakmai vezetés repül, kész.

+++És kedves Varga Tamás! Ha Txiki tényleg így gondolkodna, abszolút nem lenne alkalmas az általa betöltött posztra - ami mégis a világ egyik legnagyobb klubjánál van!
Itt valaki írta, h az eddigi igazolások azért nem rosszak... :?
Nos az idő eldönti a dolgot, mindenesetre, ha az Eto'o dolog nem fog bejönni, Txikitől búcsúzhatunk, azt hiszem, Laporta még egyszer nem viszi el a balhét, az tuti.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.03. 12:42:12

Most olvastam egyébként, hogy Samuel 4 csapathoz hajlandó igazolni: Manchester, Inter, Milan, Chelsea.

Ezek azok a csapatok, ahol nagyjából állandó európai szereplés, sikerek és az Ő szempontjából legfontosabb: Barcához hasonló fizetést kaphat.

Egyébként azt gondolom nő az esély a maradásra. Lássuk sorban: Manchester: itt van esélye talán a leginkább, állítólag Sir Alex nem zárkózik el tőle, főleg ha CéRoni megy és Tevez hosszabbít. Még így sem látok sok esélyt egyébként.

Chelsea: Drogbáról a minap derült ki, hogy hosszabbít, az ügynöke is megerősítette.

Milan: eleget költekeztek, Eto'o ára nem túl baráti számukra ennyi igazolás után, a fizetés pedig hasonló gond őket ismerve.

Inter: eddig Mourinho előtt volt volt terítéken Eto'o. Bár a portugál is kedveli Samuelt, még anno sokszor magasztalta, de amióta az Inter edzője még konkrétan nem beszélt róla, másrészt ezzel kapcsolatban még egy cáfolat is napvilágot látott.

Bízzunk a legjobbakban! Pep pedig küldje pályára a selejtezőkben egy kényszerű cserére hivatkozva, akár csak 10 percre!! :lol:

Yaya Touré - a szikla.

Xavinho
Capitá del Barça

2008.08.03. 12:29:14

lui1698 írta:Szerintem meg kéne dumálni a magyar Barca fanokkal egy kirándulást a Nou Camp elé!!
Kimennénk 10 busszal, Samu Sí Txiki No!feliratú táblákkal és ráhatni erre a majomparádéra!Amit ez az ember művel már szánalmas!
Pep és Laporta is belátta már hogy Samu kell a csapatnak mert nála jobbat nem találnak!Csak ez a bögölypénisz csinálja itt a fesztivált !
Jó lenne :lol:
Amúgy ha tényleg Txiki találta ki az egészet,de Pepnek meg Laportának kell a játékos azért talán az ő szavuk a döntőbb,viszont én úgy látom,h nem nagyon tesznek semmit ( főleg Laporta ).
lui1698
Llegenda del Barça

2008.08.03. 12:16:48

Szerintem meg kéne dumálni a magyar Barca fanokkal egy kirándulást a Nou Camp elé!!
Kimennénk 10 busszal, Samu Sí Txiki No!feliratú táblákkal és ráhatni erre a majomparádéra!Amit ez az ember művel már szánalmas!
Pep és Laporta is belátta már hogy Samu kell a csapatnak mert nála jobbat nem találnak!Csak ez a bögölypénisz csinálja itt a fesztivált !
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.03. 12:07:45

Dani!
Úgy igaz minden szavad, ahogy írtad.
Ebben a történetben Csíkibegirisztájn a hunyó. Ha valakinek mennie kellene a csapattól, Klubtól, akkor az Txiki, nem pedig Samu.
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.03. 12:02:05

Az egész Eto'o kérdést kizártnak tartom, hogy Pep találta volna ki. Pep egy nagyon komoly intelligenciával megáldott játékos volt, aki ha nem látná, hogy Eto'o mekkora játékos, akkor nem ülne a Barca padján, mert pont a szeme hiányozna ahhoz, hogy edző legyen.

Eto'o beletartozott Csíki nagy ötletébe, hogy a keret megtisztítása a Deco-R10-Eto'o tengely eladásával fog megtörténni. Deco teljesen indokolt, R10 számomra is (erről most ne nyissunk vitát), de Eto'o elzavarása pusztán magánéleti és viselkedésbeli indokokra hivatkozva, egyszerűen szánalmas, megalapozatlan és baromság. Nem tudok más szavakat használni.

Pep szerepe? Első komoly lehetősége, a világ egyik legjobb csapatánál. Már Laporta is kezdi látni Eto'o fontosságát, Pep is elismerően nyilatkozott, Txiki viszont továbbra is okoskodik ezzel a hülyeséggel. Itt vált nyilvánvalóvá, hogy az egész ötlet az ő kis koponyájának szüleménye. Nem mellesleg, amikor kijelenti, hogy Adebayor a világ egyik legjobb támadója, akkor elég komolyan kiröhögöm, mert nemhogy az általa említett top 5-be, de nálam még a top 10-be sem fér bele.

Samuel viszont bőven benne van a világ legjobb 4-5 támadójában... Maradnia kell!!!

Yaya Touré - a szikla.

mrmonster
Entrenador del Barça

2008.08.03. 11:40:13

Varga Tamás írta:Txiki Beguiristáin=salakanyag-keverő.
Kisebbségi komplexusban szenved, mert szegényem 7 év alatt ötödannyit nem tett a Barcáért, mint amennyit Samu egy idény alatt.

Egy kis statisztikai összevetés:
Txiki (1988-95): 223 meccs / 63 gól - 28,25%
Samu (2004-): 108 meccs / 77 gól - 71,29%
Mindketten csatárok, ill. Txiki jobbszélső is.
Ha már le akarod fikázni Txiki-t, akkor ne ilyen baromsággal tedd. Abszolút szélső középpályás/csatár volt, olyan mint utána Figo nálunk.
Kíváncsi lennék mondjuk Figo statisztikájára, tuti nem 71.29%, mégis nagyon nagyot játszott nálunk, persze most azt hagyjuk, hogy utána görénymódon eligazolt a Real-ba.
Egyébként meg nem neki nem kell Samu, hanem Pep-nek... Bár, mintha valami változás lenne tapasztalható...
Előre a TITOlusokért!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.08.03. 11:38:22

Azért kíváncsi leszek erre a Henry és Bojan féle bizalomra, hogy nagy szerep jut majd rájuk. Egyikőjük formán kívül van és meg mondani se lehet hogy jövőre hogy fog játszani, másik pedig 17 éves és azért ő nyakába nagy felelősségeket ne varjunk még. E mellett van a csapatban egy olyan csatár aki legjobb a posztján és csak úgy dobálózgatunk vele. Ha Samu elmegy, akkor jövőre biztosan lövöldözgethetik a kp-sek és a védők majd a gólokat.
Bár elég rég óta itt van, tény hogy sok jót és sok kellemetlen dolgot megélt biztos. De keményen edz mint egy munkás, a pályán pedig ontja a gólokat.
Jó lenne már végre pontot tenni az ügy végére, nagy szükségünk van rá jövőre, ha címeket szeretnénk nyerni, meg amúgy is.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.08.03. 11:25:38

manuel írta:Egy Etó-C.Roni cseréhez mit szólnátok???? :lol:
Ezt szerintem Te sem gondoltad komolyan...
Minek ide? :roll:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Marci
Capitá del Barça

2008.08.03. 11:24:11

Az hogy mennyire motiváltan edz és hogy el akar menni az nála nem hiszem hogy összefügg. Sportember, maxot teljesít, egyrészt mert nem olyan aki lazsál, másrészt mert a játékával tudja eladni magát.
Remélem marad, mert szerintem végülis ő sem élné meg rosszul ha a Barcában kéne folytatnia, és nagyszerűen játszana, ahogy eddig is.
Itt már elért mindent, lehet hogy ki is babráltak vele néhol, úgyhogy érthető ha el akar menni.

Txiki sportteljesítményének semmi köze ehhez, kár bagatelizálni. Az ő vezetésével elég jól igazolt a Barca az utóbbi években.
Senki sem fogja megvenni, mert magas a fizetése és mert ő tényleg megér 40 milliót, ezért marad, és számunkra jól fog végződni ez az egész, csak még húzzák még egy kicsit hogy ne unatkozzunk itt a fórumban.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Karashu
Jugador d'estrella

2008.08.03. 11:20:46

Eto'o nem fog elmenni! Jó helye lesz itt nálunk, sztem maradni fog! :)
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Carles Puyol Saforcada
Jugador d'estrella

2008.08.03. 11:19:16

hát erre aztán nagy az esély! már vártam hogy valaki felvesse :D
VISCA EL BARCA, VISCA CATALUNYA
Kép
Scumy
Jugador del Barça

2008.08.03. 11:00:19

lehet írta már valaki, de engem egy elejtett mondat fogott meg nagyon ebben a csikis interjúban. Nem tudom hogy van szó szerint: Úgy tűnik Eto'o minden áron el akar menni. Na itt egyik szemem sírt, másik nevetett. Nevetett, hogy hogy lehet ekkora sületlenséget mondani, amikor előtte pár sorral mondta, hogy nagy elánnal edz, motiváció megvan, kedv megvan, képesség megvan, láthattuk skótok ellen hogy góllövő surranója is megvan. Másik szemem meg azért sírt, hogy lehet egy ilyen játékossal ennyire kibabrálni?! Csúnyább szót akartam írni, mert ide az megfelelő, de modik egyből ugranának:D! Komolyan mondom, messi után másik nagy kedvencem samuka, imádom nézni miket művel a pályán, az a kedv amivel játszik, félelmetes, de amit ez a vezetőség művel, áááááá annyira fáj a szívem. öröm látni hogy a társai mennyire kiállnak mellette, de komolyan mondom, én a helyükben még tökösebb lennék egy fokkal. Összefognék egy két ikon-t, egy vérbeli patrióta sajátnevelést, és mondanám hogy ha eto'o megy, én is megyek. Ez talán ráébresztené a vezetőséget hogy talán nem kéne ennyire keverni a dolgokat itt. Persze most jöhetnek az oltások, hogy nem tudjuk mi folyik a háttérben, mi is a valós ok, de egyszerűen nem tudom elképzelni, samuról, hogy egy szarkeverő, csapatszellem bomlasztó lenne az öltözőben, sőőőőőőt!!! Az rendben van, aláírom hogy heves természetű, de szerintem biztos mindent meg lehet normális ember modjára beszélni, és ő olyan ember, aki addig nem pofáz, amíg meg nem sértik, láthattunk erre példákat, és ha valaki normális vele szembe, akkor ő is az! ennyi, bocs a regényért, de már kikivánkozott belőlem ezzel kapcsolatban. Kellemes időtöltést mindenkinek!
FORZA BARCA!
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.08.03. 10:56:21

Nem kell ide a hisztigép, és különben se egy poszton játszanak.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
van Bommel
Capitá del Barça

2008.08.03. 10:18:59

Ide ne jöjjön az a kis ... :twisted: Megőrülnék
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
manuel
Jugador d'estrella

2008.08.03. 10:16:13

Egy Etó-C.Roni cseréhez mit szólnátok???? :lol:
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.08.03. 10:15:45

Elég jó lenne, ha már végre pontot tennék az ügy végére, mert azért a játékost is összezavarja. Nem értem, minek van piacon, amikor nem érdeklődik nagyon iránta senki, ajánlat kanyarban sincs, illetve Eto'oval semmi baj nincs az edzésen, sőt nagy elánnal dolgozik.

Ezek után mi a francért akarjuk eladni? Nála tökéletesebb befejező csatárt nem fogunk találni.
van Bommel
Capitá del Barça

2008.08.03. 10:11:37

Varga Tamás írta:Txiki Beguiristáin=salakanyag-keverő.
Kisebbségi komplexusban szenved, mert szegényem 7 év alatt ötödannyit nem tett a Barcáért, mint amennyit Samu egy idény alatt.

Tamás, Txiki elég sokat tett anno a Barcáért. Előtte ott volt egy Romário, Laudrup, Sztoichkov, akik a gólokért feleltek. Fontos láncszeme volt a Dream Teamnek. A statisztikáddal nem vitatkozom, de a véleményem az, hogy neki nem elsősorban a gólszerzés volt a feladata. Az, hopgy most mit művelnek Eto'oval az engem is mélységesen felháborít, Txikivel az élen.
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.03. 09:33:02

Txiki Beguiristáin=salakanyag-keverő.

Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2008.08.03. 09:22:48

nekem továbbra is egy hatalmas rejtély ez az ember.... minek akarják minden áron eladni? látom ez a fax 'csiki' már a bl-be se akarja nevezni... továbbá mért nem kell senkinek a világ legjobb góllövője... ez akkora etetős szöveg, hogy túl magasak a fizetés igényei... nem hiszem, hogy heti 200-300e eurót kérne...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Lezárt