2008.08.03. 11:00:19
lehet írta már valaki, de engem egy elejtett mondat fogott meg nagyon ebben a csikis interjúban. Nem tudom hogy van szó szerint: Úgy tűnik Eto'o minden áron el akar menni. Na itt egyik szemem sírt, másik nevetett. Nevetett, hogy hogy lehet ekkora sületlenséget mondani, amikor előtte pár sorral mondta, hogy nagy elánnal edz, motiváció megvan, kedv megvan, képesség megvan, láthattuk skótok ellen hogy góllövő surranója is megvan. Másik szemem meg azért sírt, hogy lehet egy ilyen játékossal ennyire kibabrálni?! Csúnyább szót akartam írni, mert ide az megfelelő, de modik egyből ugranának:D! Komolyan mondom, messi után másik nagy kedvencem samuka, imádom nézni miket művel a pályán, az a kedv amivel játszik, félelmetes, de amit ez a vezetőség művel, áááááá annyira fáj a szívem. öröm látni hogy a társai mennyire kiállnak mellette, de komolyan mondom, én a helyükben még tökösebb lennék egy fokkal. Összefognék egy két ikon-t, egy vérbeli patrióta sajátnevelést, és mondanám hogy ha eto'o megy, én is megyek. Ez talán ráébresztené a vezetőséget hogy talán nem kéne ennyire keverni a dolgokat itt. Persze most jöhetnek az oltások, hogy nem tudjuk mi folyik a háttérben, mi is a valós ok, de egyszerűen nem tudom elképzelni, samuról, hogy egy szarkeverő, csapatszellem bomlasztó lenne az öltözőben, sőőőőőőt!!! Az rendben van, aláírom hogy heves természetű, de szerintem biztos mindent meg lehet normális ember modjára beszélni, és ő olyan ember, aki addig nem pofáz, amíg meg nem sértik, láthattunk erre példákat, és ha valaki normális vele szembe, akkor ő is az! ennyi, bocs a regényért, de már kikivánkozott belőlem ezzel kapcsolatban. Kellemes időtöltést mindenkinek!
FORZA BARCA!