Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
de Jongot és nem tarom nagy játékosnak, esetleg Maxwell-t.Taibi írta:Elvileg a nyáron lejár a szerződése az Ajaxból Maxwellnek és Nigel de Jongnak is.
Mindkettő jó játékos és fiatalok.
Szerintem ingyen(!) el lehetne egyiket vagy akár mindkettőt is hozni.
Hát szerintem meg kezdhetne is...bár a 30perc is túlsoknak tűnik...sztem sajnos annyit se fog jáccani...Fernando írta:Elég volt neki az Udine ellen! Kezdjen csak Messi és Maxi meg minimum fél órát jácconSzakacs írta:a sevilla ellen keszulo keret
Porteros: Valdés y Jorquera
Defensas: Belletti, Puyol, Oleguer, Damià, Gio y Sylvinho
Centrocampistas: Iniesta, Gabri y Edmílson
Delanteros: Giuly, Messi, Eto'o, Ronaldinho, Larsson, Maxi y Ezquerro
remelem maxi kap lehetoseget...
es tudo h messi megerdemli h kezdo legyen de most nem bannam ha egyet giuly kezdene...
bierhoff azért király volt.valdo88 írta:az olaszoknál sincs sztem,azért ez fura
Elég volt neki az Udine ellen! Kezdjen csak Messi és Maxi meg minimum fél órát jácconSzakacs írta:a sevilla ellen keszulo keret
Porteros: Valdés y Jorquera
Defensas: Belletti, Puyol, Oleguer, Damià, Gio y Sylvinho
Centrocampistas: Iniesta, Gabri y Edmílson
Delanteros: Giuly, Messi, Eto'o, Ronaldinho, Larsson, Maxi y Ezquerro
remelem maxi kap lehetoseget...
es tudo h messi megerdemli h kezdo legyen de most nem bannam ha egyet giuly kezdene...
en se tok jatekost... csak 1 nemet embert tudok a ligaban schustertvaldo88 írta:Ballackról jutott eszembe,van egyáltalán német játékos a spanyol ligában? nekem nem rémlik túl sok,szóval lehet h nem járna jól,ha nálunk vagy a margitnál kötne ki
Jaja, az előzményekől sikerült belépni.Z. Iván írta: Gondolom ti csak az előzmények visszakeresésével tudtatok belépni?
Mindenesetre holnap estig nem sok jóra lehet számítani...
De ki az a kisgeci, akinek pont ezzel az oldallal kell szórakoznia?Z. Iván írta:Sziasztok!
Aki idáig eljutna véletlenül, azoknak üzenem, hogy valakik már megint feltörték az oldal egyes részeit, és a hétvégén nem sok jóra lehet számítani sajnos. Amit a Webmester tudja, rendbehozza a dolgokat.![]()
Elnézést kérünk a kellemetlenségekért.
Igen 2001be igazoltak a west ham tol...TeeeB0R írta:de abramovics elott joval ott volt mar a chelseben, ugy tudom valamikor 2001 korul igazoltak le. s szepen kifejlodte magat.idokozben pedig nem vitte el senki, revbe ert a chelseaben. nem adjak ot el onnan. semmi penzert