Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár
Én De jongot és Maxwellt is idehoznám
Szerintem mindketten jók, és De Jong még csak 21 éves! MAxwell meg egy jó kis bal hátvéd,és ő is csak 24!

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Guzman jo vetel lenne mert mar 17 evesen jatszik rendszeresen a mexikoi ligaban; s ha tyudjatok ki Rey ( kolumbiai valogatott csatar ), akkor azert az nem rossz ha az o csereje.....
De Jong baromi jól tolja, de nem kell nekünk, vannak jó szélső védőink.
de Jongot és nem tarom nagy játékosnak, esetleg Maxwell-t.Taibi írta:Elvileg a nyáron lejár a szerződése az Ajaxból Maxwellnek és Nigel de Jongnak is.
Mindkettő jó játékos és fiatalok.
Szerintem ingyen(!) el lehetne egyiket vagy akár mindkettőt is hozni.
- visca el barca
- Presidente del Barça
maxi nem fog jatszani az biztos...
én nem értem mi baja van riijklardnak vele...larsson mostanaban nincs formaban ( lásd baratsagos meccset és a vullareal ellejn..) siman lehetne jatszatni....
Club. Atletico. River. Plate!
ps:bocs részeg vagyok és csak a RIVER!

én nem értem mi baja van riijklardnak vele...larsson mostanaban nincs formaban ( lásd baratsagos meccset és a vullareal ellejn..) siman lehetne jatszatni....
Club. Atletico. River. Plate!
ps:bocs részeg vagyok és csak a RIVER!

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Barcaboy!!!
- Jugador d'estrella
Hát szerintem meg kezdhetne is...bár a 30perc is túlsoknak tűnik...sztem sajnos annyit se fog jáccani...Fernando írta:Elég volt neki az Udine ellen! Kezdjen csak Messi és Maxi meg minimum fél órát jácconSzakacs írta:a sevilla ellen keszulo keret
Porteros: Valdés y Jorquera
Defensas: Belletti, Puyol, Oleguer, Damià, Gio y Sylvinho
Centrocampistas: Iniesta, Gabri y Edmílson
Delanteros: Giuly, Messi, Eto'o, Ronaldinho, Larsson, Maxi y Ezquerro
remelem maxi kap lehetoseget...
es tudo h messi megerdemli h kezdo legyen de most nem bannam ha egyet giuly kezdene...

VISCA EL BARCA!!!HAJRÁ THAC!!!Póker közvetítések a Sport csatornán KORDA GYÖRGGYEL!!!
Elvileg a nyáron lejár a szerződése az Ajaxból Maxwellnek és Nigel de Jongnak is.

- Mr. Master
- Director del Fútbol
bierhoff azért király volt.valdo88 írta:az olaszoknál sincs sztem,azért ez fura
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Fernando
- Llegenda del Barça
Elég volt neki az Udine ellen! Kezdjen csak Messi és Maxi meg minimum fél órát jácconSzakacs írta:a sevilla ellen keszulo keret
es tudo h messi megerdemli h kezdo legyen de most nem bannam ha egyet giuly kezdene...
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
en se tok jatekost... csak 1 nemet embert tudok a ligaban schustertvaldo88 írta:Ballackról jutott eszembe,van egyáltalán német játékos a spanyol ligában? nekem nem rémlik túl sok,szóval lehet h nem járna jól,ha nálunk vagy a margitnál kötne ki

Tiziano Crudeli fan 

Nahh, szerencsére kisebb volt a baj, mint gondoltuk, egyelőre minden jó
Reméljük nem jön vissza a barátunk
Reméljük nem jön vissza a barátunk

[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
a sevilla ellen keszulo keret
Tiziano Crudeli fan 

Jaja, az előzményekől sikerült belépni.Z. Iván írta: Gondolom ti csak az előzmények visszakeresésével tudtatok belépni?
Mindenesetre holnap estig nem sok jóra lehet számítani...
Azért remélem, hogy jövőhétre már működni fog minden...
Nem értem, hogy mi abban az élvezet, hogy tönkreteszik más munkáját...

Hát nem sok ilyen van, aki akarja és ügyes, az úgyis megoldja.
Vannak érdekes dolgok, mert most is csak részben ment tönkre a cucc, pl még cikket is tudnék föltenni, föl is teszi, csak ugye nem engedi elolvasni. A főoldalakat mintha valami háló fedné, még jó hogy ebbe a pár topicba tudunk írogatni.
Gondolom ti csak az előzmények visszakeresésével tudtatok belépni?

Vannak érdekes dolgok, mert most is csak részben ment tönkre a cucc, pl még cikket is tudnék föltenni, föl is teszi, csak ugye nem engedi elolvasni. A főoldalakat mintha valami háló fedné, még jó hogy ebbe a pár topicba tudunk írogatni.

Gondolom ti csak az előzmények visszakeresésével tudtatok belépni?
[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
De ki az a kisgeci, akinek pont ezzel az oldallal kell szórakoznia?Z. Iván írta:Sziasztok!
Aki idáig eljutna véletlenül, azoknak üzenem, hogy valakik már megint feltörték az oldal egyes részeit, és a hétvégén nem sok jóra lehet számítani sajnos. Amit a Webmester tudja, rendbehozza a dolgokat.![]()
Elnézést kérünk a kellemetlenségekért.
El kellene törni az ujjait, hogy ne gépezhessen..., biztos bele is halna.
Jó lenne egy olyan rendszer amit nem törnek fel...
(bár nem tudom, hogy van-e ilyen)

Sziasztok!
Aki idáig eljutna véletlenül, azoknak üzenem, hogy valakik már megint feltörték az oldal egyes részeit, és a hétvégén nem sok jóra lehet számítani sajnos. Amit a Webmester tudja, rendbehozza a dolgokat.
Aki idáig eljutna véletlenül, azoknak üzenem, hogy valakik már megint feltörték az oldal egyes részeit, és a hétvégén nem sok jóra lehet számítani sajnos. Amit a Webmester tudja, rendbehozza a dolgokat.

Nekem a 10 kedvencembol 4 játxik a Barcába: Deco Henke, Ronaldinho, Puyol-2 az Inerbe(Adriano, J. Zanetti)-1 a Lyonba(Juninho), 1 a Bayernba(Ballack), a PSVben(Cocu), és az Arsenalban(Berkamp)-bár vannak koztuk akik már tul vannak a csucson. Ha kiválaszthatnánk 1 játékost h a Barcába játxon az J. Zanetti v. Del Horno v. Pert Cech lenne.
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Igen 2001be igazoltak a west ham tol...TeeeB0R írta:de abramovics elott joval ott volt mar a chelseben, ugy tudom valamikor 2001 korul igazoltak le. s szepen kifejlodte magat.idokozben pedig nem vitte el senki, revbe ert a chelseaben. nem adjak ot el onnan. semmi penzert
Tiziano Crudeli fan 

-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
de abramovics elott joval ott volt mar a chelseben, ugy tudom valamikor 2001 korul igazoltak le. s szepen kifejlodte magat.idokozben pedig nem vitte el senki, revbe ert a chelseaben. nem adjak ot el onnan. semmi penzert