dickricsi írta:Szia Subi,
Már láttam a meccseket a 82-es-ről is, a 86-os VB-t is, onnantól meg az összes világversenyt, de ez a mostani eddig a leghalványabb. Vhogy a BL sokkal jobb volt (nyilván a Barca miatt is) és jóval magasabb színvonalú meccseket hozott. Pedig nagyon tetszett, hogy idén nyáron a foci-idény
kicsit hosszabb lett....
kedves dickricsi!
én a '86-os VB-t élőben láttam, bár még 11 éves kissrác voltam! mivel mexikóból jött az adás későn este voltak a meccsek. végig virrasztottam, hogy zicot, socratest, platinit, maradonat nézhessem. életem legnagyobb élménye volt az a VB!!! még mindíg emlékszem rá!!! az akkori brazil-franciára a 8 között!!! nagyon nagy meccs volt, nem ilyen, mint a mostani!!!
egyébként lehet, hogy azért nézek/nézünk fel ezekre a sztárokra, mert akkor kissrácként ők voltak az istenek nekünk és persze 4 évben egyszer láthattuk őket játszani. most meg hetente többszöt nézzük őket és talán meg is unjuk, nem ad akkora élményt! meg nem ugyanaz kissrácként felnézni a nagyokra, vagy most 30 felett nézni a kis huszonéveseket rohangálni... mindenesetre azok a VB-k télleg VILÁGBAJNOKSÁGOK voltak, ez meg az utóbbiak pedig csak válogatottak versenye egy kupáért... mintha az UEFA kupát néztem volna, ahol az egész gyenge, de a 4 között már vannak jó kis meccsek...