2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nekem meg csak plusz 1 ok, h a németeknek szurkoljakantiimperialista írta:Mi a fogadás tétje? Ha egy jó szexet nyersz a dolgon, akkor én is azt kívánom, hogy a németek ne jussanak döntőbeCooltiszo írta:Portugália kivételével mindegyiket utálom, dee nagyon remélem hogy a németek még csak döntőbe se jutnak, egy naon jó nővel való fogadásom áll vagy bukik rajta........![]()
kedves dickricsi!dickricsi írta:Szia Subi,
Már láttam a meccseket a 82-es-ről is, a 86-os VB-t is, onnantól meg az összes világversenyt, de ez a mostani eddig a leghalványabb. Vhogy a BL sokkal jobb volt (nyilván a Barca miatt is) és jóval magasabb színvonalú meccseket hozott. Pedig nagyon tetszett, hogy idén nyáron a foci-idény
kicsit hosszabb lett....
rosszabb a vb mint négy éveSubinho írta:igen-igen, nagy csalódás!!! már a 2004 Euro is elég halovány volt, de ott még voltak jó kis meccsek! ez a VB meg... No comment!dickricsi írta:Szia Subi,
Egyetértünk, én is pontosan ezt a két csapatot szeretném csomagolni látni...
Hasonlóak a fenntartásaim, a kedvencek már búcsúztak, próbálok a csapat érdekeinek megfelelően szurkolni.
Számomra egyébként egyértelműen csalódás volt ez a VB!
nem tudom mennyi idős vagy, de ha visszaemlékszel korábbi VB-kre, ott emlékezetes meccsek voltak. 86-90-94-98 és talán még 2002... sajnos korábbiakat nem láttam... de ezeken mint voltak ütős, nagyon állat meccsek!!! most meg talán 2-3 az egész VB alatt... hihetetlenül alacsony színvonalú volt!!! sztem a legutóbbi igazán jó nagy torna az a 2000-es euró volt... a legutóbi nagyon jó színvonalú VB meg a '98-as...
igen-igen, nagy csalódás!!! már a 2004 Euro is elég halovány volt, de ott még voltak jó kis meccsek! ez a VB meg... No comment!dickricsi írta:Szia Subi,
Egyetértünk, én is pontosan ezt a két csapatot szeretném csomagolni látni...
Hasonlóak a fenntartásaim, a kedvencek már búcsúztak, próbálok a csapat érdekeinek megfelelően szurkolni.
Számomra egyébként egyértelműen csalódás volt ez a VB!
Hát naon úgy tűnik....antiimperialista írta:Mi a fogadás tétje? Ha egy jó szexet nyersz a dolgon, akkor én is azt kívánom, hogy a németek ne jussanak döntőbeCooltiszo írta:Portugália kivételével mindegyiket utálom, dee nagyon remélem hogy a németek még csak döntőbe se jutnak, egy naon jó nővel való fogadásom áll vagy bukik rajta........![]()
A "Love Generation". Érdekes módon nem hallottam a vb alatt. Amúgy nem is bánom, mert annyit nyomatták, hogy már nagyon unom...Fernando írta:Sziasztok. Nem tudja valaki, hogy melyik Bob Sinclar szám a hivatalas zenéje a világbajnokságnak?
Mi a fogadás tétje? Ha egy jó szexet nyersz a dolgon, akkor én is azt kívánom, hogy a németek ne jussanak döntőbeCooltiszo írta:Portugália kivételével mindegyiket utálom, dee nagyon remélem hogy a németek még csak döntőbe se jutnak, egy naon jó nővel való fogadásom áll vagy bukik rajta........![]()
nem ez a "Németország 2006"dickricsi írta:Szia Subi,
Márpedig, ha olyan "olaszosan" intézik el a bundabotrányt (pl: Juvét eltiltják a Serie A-ból, de csak a nyári idényszünetekre) akkor sztem nyugodtan lemondhatunk bármelyik Juve játékosról, nemhogy Zambrotta-ról! Mondjuk ha ezt elintézik, akkor a FIFA is elmehet a germóba, mert innentől kezdve nekik nem szabadna engedni eltussolni az ügyet!
Sztem nagy csata lesz ma, reményeim szerint német győzelemmel, a VB után bejelentik a Juve C osztályba sorolását, Zambrotta meg jön hozzánk! (végtére is ez az álmok színháza)
a brazilok és a spanyolok sajnos kiestek, így most szurkolok a portugáloknak. én decot nagyon szeretem és ronaldinhoval ellentétben ő jól játszik!dickricsi írta:Sziasztok,
Én is a portugáloknak szurkolok a még állva maradt csapatok közül. Remélem a németek kiverik Lüke Tóniékat (márcsak a Barca miatt is) nehogy amnesztiát kapjanak a bundabotrány szankciói helyett.
és ott is Portugál győzelem!(márcsak DECO miadt is!!!!)bzozo írta:portugál német döntő nagy durranás lenne