hank1ee írta:edermatyi írta:hank1ee írta:
Nem, szerintem kb. az történhetett, amit nzxtpo írt. Nyilván nem bűnözőkről van szó, hanem focistákról, akik megszegték a törvényt. Engem aztán nem érdekel, ki mit csinál, de az nem érthető, minek van szükségük még több pénzre. Mondjuk az ilyen gazdag arcokat rengeteg haszonleső nyomorult veszi körbe, pl. menedzserek, pénzügyi tanácsadók, ügyvédek sora. De én nem hiszem, hogy a játékosok tudta nélkül mennének végbe ezek az ügyletek, ezt elképzelhetetlennek tartom.
Persze, senki nem mondja, hogy nem tudtak róla. EGyszerűen arról van szó, hogy megmagyarázták nekik, hogy ezt így meg lehet csinálni, és nem lesz belőle semmi baj.
Egyébként Masch is pont ezt nyilatkozta le, virágnyelven.
Szerintem minden focistának meg vannak a maguk stiklijei. Azért mindenesetre érdekes, hogy csak a Barcánál találtak ilyen visszás dolgokat.
És azért valljuk be: ha mi keresnénk itthon havi 2-3 millát, és jönne valaki, hogy így meg úgy adózva több pénz maradna a zsebünkben nem belemennénk?
És azért ez még mindig jobb, mint egy kis zsarolás, erőszak, drogozás, ittas vezetés, ami más sztároknál elő szokott fordulni.