A Magyar Barca!
Nekem nem jó a 22-ike. Csütörtökön lesz kapusunk?
-
- Jugador del Barça
reszemrol is joRonaldinho 17 írta:
Szerintem ere elmehetnénk! Tök olcsó!
KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ VILLÁMTORNA
A XIX. ANGYALFÖLDI SPORTFESZTIVÁL
keretében műfüves kispályás labdarúgó villámtornát szervez az Angyalföldi TTE
2007. szeptember 22-én
a LÁNG Sporttelepen
Nevezési díj: 9.000.-Ft/csapat
Selejtezők: 9.00 – 16.30 között
Döntők: 16.30 – 19.00 között
A tornára 32 csapat nevezését tudjuk elfogadni a jelentkezések sorrendjében.
Nevezni lehet az Angyalföldi TTE irodájában
(Bp. XIII., Rozsnyai utca 4.),
vagy a 349-79-89-es és
a 06-209-312-661-es telefonszámon vagy az atte@atte.hu e-mail címen
Én azt mondani hogy ja.
-
- Entrenador del Barça
Gyorsan kellene dönteni,hogy le ne maradjunk!Nos?
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Olcsó és finom. Ide simán mennék, dehát ugye... 

Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
Nem is rossz és nem is vészes az ára. Talán még Zsolti is rúgna 1-2 gólt. 

-
- Entrenador del Barça
Szerintem ere elmehetnénk! Tök olcsó!
KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ VILLÁMTORNA
A XIX. ANGYALFÖLDI SPORTFESZTIVÁL
keretében műfüves kispályás labdarúgó villámtornát szervez az Angyalföldi TTE
2007. szeptember 22-én
a LÁNG Sporttelepen
Nevezési díj: 9.000.-Ft/csapat
Selejtezők: 9.00 – 16.30 között
Döntők: 16.30 – 19.00 között
A tornára 32 csapat nevezését tudjuk elfogadni a jelentkezések sorrendjében.
Nevezni lehet az Angyalföldi TTE irodájában
(Bp. XIII., Rozsnyai utca 4.),
vagy a 349-79-89-es és
a 06-209-312-661-es telefonszámon vagy az atte@atte.hu e-mail címen
-
- Entrenador del Barça
Ez a terem most felejtős!
Csütörtökön megyek!kiváncsían várom ,mire leszünk képesek....
Csütörtökön megyek!kiváncsían várom ,mire leszünk képesek....
Attól tartok ez most nekem nem fér bele... 

- Marci
- Capitá del Barça
Teremfoci bajnokság!
Az EOSPORT ismét bajnokságot indít 2007.09.29 (szombat 10:00) illetve 2007.10.03.(szerda 18:00)! Egy csoportban 12 csapat van, mindenki játszik mindenkivel és a 12. fordulóban lesznek a helyosztók. Egy mérkőzés 2 x 20 perces futóórával mérve. A győzelemért 2, a döntetlenért 1 pontot kapnak a csapatok. Az első három helyezett érmet kap illetve az első a kupát is megnyeri. Ezek mellett a pontok összeadódnak és ezeket minden csapat a katalógusból levásárolhatja a kiválasztott sportruházati illetve egyéb termékekre. A bajnokság ára 59900.- mely tartalmaz minden költséget!
Helyszín: XI. ker. Budapest, Hunyadi János út. 162. Tel.: 06/20-433-45-06 eosport@eosport.hu
Én nem biztos hogy mennék, csak gondoltam berakom. Meg iszonyatosan drága is. Csak azért raktam be, mert szerintem nekünk sokkal jobban fekszik a terem mint a műfű, és egyszer elindulhatnánk egy ilyen tornán is.
Csütörtökön a meccsünk: HFCB - Unicorp SC 20:50
Az EOSPORT ismét bajnokságot indít 2007.09.29 (szombat 10:00) illetve 2007.10.03.(szerda 18:00)! Egy csoportban 12 csapat van, mindenki játszik mindenkivel és a 12. fordulóban lesznek a helyosztók. Egy mérkőzés 2 x 20 perces futóórával mérve. A győzelemért 2, a döntetlenért 1 pontot kapnak a csapatok. Az első három helyezett érmet kap illetve az első a kupát is megnyeri. Ezek mellett a pontok összeadódnak és ezeket minden csapat a katalógusból levásárolhatja a kiválasztott sportruházati illetve egyéb termékekre. A bajnokság ára 59900.- mely tartalmaz minden költséget!
Helyszín: XI. ker. Budapest, Hunyadi János út. 162. Tel.: 06/20-433-45-06 eosport@eosport.hu
Én nem biztos hogy mennék, csak gondoltam berakom. Meg iszonyatosan drága is. Csak azért raktam be, mert szerintem nekünk sokkal jobban fekszik a terem mint a műfű, és egyszer elindulhatnánk egy ilyen tornán is.
Csütörtökön a meccsünk: HFCB - Unicorp SC 20:50
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Hát ami a védekezést illeti az tényleg katasztrófa volt...nem lehet ilyen félve és minden labdát össze vissza elrugdosniSilvanus írta:Meg bizony, és ez remélem helyre is tett minket, és tanulunk belőle, mert több ilyen meccset, ilyen védekezést nem lenne jó látni megint!!! Ez természetesen mindenkire vonatkozik, nem csak a védőkre!!! Elöl pedig a helyzetkihasználáson kéne javítani, bár tegnap abból nem volt sok sajnos. Én ezen téren vállalom a hibáimat, tisztában vagyok velük, és küzdök, hogy ez jobb és jobb legyen!!! Az új cipőm bevált, egy gólt lőttem is, bízom a pozitívabb folytatásban!
NA! Nem csüggedni, folytatni tovább a munkát, és csak előre tekinteni!!! (by Frank Rijkaard!!!)
még az is baj volt hogy Lámát meg Zsoltit ezek megfélemlítették..pedig ezkenél még lesz durvább csapat..többet kell passzolni és akkor nem érnek oda a lábatokhoz!! egyébként össze szokott brigád volt a kapusuk meg volt futsaalos válogatott, de a helyzeteket neki is be lehet rúgni..
na mindegy, tanulni kell belőle a két hátvédunk, amíg nem vezetünk 3 góllal nem jöhet át a félpályán és oda kell rúgni a labdára, nem lehet félve odalépni. Sztem több támadónknak kell a pályán lenni és a cseréknek meg pörögni kéne,, főleg ha vannak a pálya szélén 4 en..bár abból 3 azt mondta nem akar visszajönni....ebben a bajnokságban sok ilyen idióta csapat van..lesznek még durvábbak is az tuti..na ennyi
a jövő héten javítunk.
holnap nem tudok menni..
hali!!
Lesz focaaa holnap 

- Gábor no.:2
- Jugador del Barça
Most szombaton lesz foci? <--- Hülye kérdés
Mert ha minden igaz ismét köszönthetjük Gyuri barátomat a csapatban...
Mert ha minden igaz ismét köszönthetjük Gyuri barátomat a csapatban...
-
- Director del Fútbol
Meg bizony, és ez remélem helyre is tett minket, és tanulunk belőle, mert több ilyen meccset, ilyen védekezést nem lenne jó látni megint!!! Ez természetesen mindenkire vonatkozik, nem csak a védőkre!!! Elöl pedig a helyzetkihasználáson kéne javítani, bár tegnap abból nem volt sok sajnos. Én ezen téren vállalom a hibáimat, tisztában vagyok velük, és küzdök, hogy ez jobb és jobb legyen!!! Az új cipőm bevált, egy gólt lőttem is, bízom a pozitívabb folytatásban! 
NA! Nem csüggedni, folytatni tovább a munkát, és csak előre tekinteni!!! (by Frank Rijkaard!!!
)

NA! Nem csüggedni, folytatni tovább a munkát, és csak előre tekinteni!!! (by Frank Rijkaard!!!

"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
Nagy az önbizalom
ami nem baj,de nagyon erős csapattal játszunk,és nem mi vagyunk az esélyesek!

-
- Barça B
Hohohó! Kettőt én is vállalok!!! Mivel új labdám van és engedelmeskedik nekem, ezért azzal játszuk a meccset! SmileSilvanus írta: Este nyerünk, nyugi!!! Silva mesterhármas, Superlama 2, Zsoltika 2 gól, és kész... ENNYI!
Visca el H Barca!
-
- Director del Fútbol
Melkor, ha te csak egy ember lennél a földről, akkor ezért most elküldenélek valahova... 
De mivel te egy UFO vagy, és történetesen a HFCB "A" csapatának a csapatkapitánya, így csak azt tudom mondani, hogy:
Igen Mester, értem Mester, igyekszem Mester, odateszem magam Mester, meghalok magának a pályán Mester, én leszek a legjobb Mester, meg a cipőm is jó lesz Mester.....
Este nyerünk, nyugi!!! Silva mesterhármas, Superlama 2, Zsoltika 2 gól, és kész... ENNYI!

De mivel te egy UFO vagy, és történetesen a HFCB "A" csapatának a csapatkapitánya, így csak azt tudom mondani, hogy:
Igen Mester, értem Mester, igyekszem Mester, odateszem magam Mester, meghalok magának a pályán Mester, én leszek a legjobb Mester, meg a cipőm is jó lesz Mester.....

Este nyerünk, nyugi!!! Silva mesterhármas, Superlama 2, Zsoltika 2 gól, és kész... ENNYI!

"Més Cuen un Club"
- Melkor
- Entrenador del Barça
Ha csak ez számítana...Silvanus írta:Ha már Superlama eldicsekedett vele, akkor én is: ÉN IS VETTEM ÚJ CIPŐT!!!Juppííííí.... Ma este találkozunk srácok!

MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
Nem mire, kire
Hát rám
HA kikapnánk. De nem kapunk ki. Nyerünk.

Hát rám

HA kikapnánk. De nem kapunk ki. Nyerünk.

Ez már túl sok lesz a jóból. Mire fogjuk fogni ha kikapunk?