Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
reszemrol is joRonaldinho 17 írta:
Szerintem ere elmehetnénk! Tök olcsó!
KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ VILLÁMTORNA
A XIX. ANGYALFÖLDI SPORTFESZTIVÁL
keretében műfüves kispályás labdarúgó villámtornát szervez az Angyalföldi TTE
2007. szeptember 22-én
a LÁNG Sporttelepen
Nevezési díj: 9.000.-Ft/csapat
Selejtezők: 9.00 – 16.30 között
Döntők: 16.30 – 19.00 között
A tornára 32 csapat nevezését tudjuk elfogadni a jelentkezések sorrendjében.
Nevezni lehet az Angyalföldi TTE irodájában
(Bp. XIII., Rozsnyai utca 4.),
vagy a 349-79-89-es és
a 06-209-312-661-es telefonszámon vagy az atte@atte.hu e-mail címen
Hát ami a védekezést illeti az tényleg katasztrófa volt...nem lehet ilyen félve és minden labdát össze vissza elrugdosniSilvanus írta:Meg bizony, és ez remélem helyre is tett minket, és tanulunk belőle, mert több ilyen meccset, ilyen védekezést nem lenne jó látni megint!!! Ez természetesen mindenkire vonatkozik, nem csak a védőkre!!! Elöl pedig a helyzetkihasználáson kéne javítani, bár tegnap abból nem volt sok sajnos. Én ezen téren vállalom a hibáimat, tisztában vagyok velük, és küzdök, hogy ez jobb és jobb legyen!!! Az új cipőm bevált, egy gólt lőttem is, bízom a pozitívabb folytatásban!
NA! Nem csüggedni, folytatni tovább a munkát, és csak előre tekinteni!!! (by Frank Rijkaard!!!)
Hohohó! Kettőt én is vállalok!!! Mivel új labdám van és engedelmeskedik nekem, ezért azzal játszuk a meccset! SmileSilvanus írta: Este nyerünk, nyugi!!! Silva mesterhármas, Superlama 2, Zsoltika 2 gól, és kész... ENNYI!
Ha csak ez számítana...Silvanus írta:Ha már Superlama eldicsekedett vele, akkor én is: ÉN IS VETTEM ÚJ CIPŐT!!!Juppííííí.... Ma este találkozunk srácok!