Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Eto'o mérlege a Barcelonában: 135 meccs, 91 gól.norbert55 írta:Nekem már mind1 h jön-e Benzema vagy marad Eto'o.Az biztos h tegnap Eto'o nagyott játszott.De Eto'o már jobbnak látná ha menne(azok után h kijelentették neki h nem kell nem is csoda)
Rezi Torres írta: Magyarul a lényeget Pls
Magyarul a lényeget Pls
Csendben megjegyezném, hogy 4 éve van a Barcelonánál Eto'o. 2004 nyarán vettük a Mallorcától.Ronaldinho&Barca írta:„Nagyon hamarosan beszélni fogok"- árulta el Eto'o mosolyogva a szavaiért ácsingózó újságíróknak.
Én kicsit félek, nagyon remélem, hogy nálunk marad, ahogy Leo is fogalmazott. Valaki napokban írta, hogy jó 5 éve már itt van Samu, és eddig semmi gond nem volt vele. Jó ez az apróság néha beüt, de ő Eto'o. Nekem nagyon fontos meghatározó tagja a csapatnak. Persze Pep szava többet ér, akár hidegvérrel eladhatja, aztán mi meg csak nézzük.
Samu egy van, és Messi is csak egy van, akik ha összejátszanak akkor engem egy szép időszakra emlékeztetnek.
Kíváncsian várom a fejleményeket, de nagyon merem remélni, hogy velünk marad még hosszú és szép éveken keresztül.