Samuel Eto'o #3
Benzema egy buta arab hím ivarsejt és nemfog nyelvet tanulni ergo megy nasri után Wengerhez aki Francia de mivel ők megvették nasrit igy nemkell benzema igy a kopasz marad a helyén Samu meg nálunk! "remélhetőleg"
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Ha kint a sociók egy része ki akarta rúgni Laportát, még egy szavazást is kierőltettek, akkor most pl. nem ártana nagy-nagy transzparenseket gyártani és mindenhol mutogatni azzal a felirattal pl. hogy: "Eto'o-t el ne adjátok!!!"
Szerintem bármi is van a háttérben, bármiket nyilatkozgat Samu, sajnos a Barça történetének egyik legnagyobb hibája őt eladni... Ekkora futballistát eltékozolni...
Szerintem bármi is van a háttérben, bármiket nyilatkozgat Samu, sajnos a Barça történetének egyik legnagyobb hibája őt eladni... Ekkora futballistát eltékozolni...
Előre a TITOlusokért!
Szerintem Eto'o az a játékos, aki képes megújulni, még itt is. Én eddig úgy voltam, hogy biztos elmegy, de most már nem tudom...nálam 50-50...de én bízok benne, hogy mindenképp jól járunk a végén, hiszen az új igazolások idén bejöttek, öröm látni, hogy végre nem csak NEVEKET, hanem játékosokat is vesznek. Ha Eto'onak menni kell, szerintem megfelelően fogják pótolni
-
- Hírhozó-cikkíró
Eto'o mérlege a Barcelonában: 135 meccs, 91 gól.norbert55 írta:Nekem már mind1 h jön-e Benzema vagy marad Eto'o.Az biztos h tegnap Eto'o nagyott játszott.De Eto'o már jobbnak látná ha menne(azok után h kijelentették neki h nem kell nem is csoda)
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
ha Benzema jön Eto'o helyett, nem tud spanyolul, nincs rutinja, nem játszik olyan jól együtt messivel senki, mint a kameruni, nincs spanyol bajnoki tapasztalata,nem bizonyitott annyit mint Eto'o.
ennyit erről.
ennyit erről.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
- Capon
- Llegenda del Barça
Számomra egyre megnyugtatóbb a helyzet. Minnél inkább megyünk ki az átigazolási szezonból annál inkább nagyobb valószínüsége van annak, hogy Eto'o marad nálunk. Igazság szerint mindegy, hogy ki lövi a gólokat csak lője valaki, mindegy hogy Eto'o vagy más. Én most másban nem látom a fantáziát, főleg nem ilyen Benzema félékbe. Igaz nem láttam túl sokszor játszani de annál is kevesebbet mutatott. Remélem mostmár lassan arról fognak beszélni Barcelonában az illetékesek, hogy maradjon Eto'o és épitsék be e csapatba. Ha mégis sikerül eladni akkor Lusi Fabiano, Villa, Drogba jöhetne nálam szóba.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Nekem már mind1 h jön-e Benzema vagy marad Eto'o.Az biztos h tegnap Eto'o nagyott játszott.De Eto'o már jobbnak látná ha menne(azok után h kijelentették neki h nem kell nem is csoda)
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Rezi Torres írta: Magyarul a lényeget Pls
Már bocs de ez akkora hülyeség hogy ki is töröltem.
Tanulj meg angolul, vagy ne is írj ilyeneket.
A lényeg az, hogy Laporta elégedett volt Samu hozzáállásával a meccsen, és nagyszerű játékosnak tartja.
Illetve továbbra is kérdés a jövője.
L.
- Rezi Torres
- Jugador d'estrella
Magyarul a lényeget Pls
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
Benzema minek ott van Bojan jobb fiatalabb szal benzema mit csinált az eb-n semmit meg az h lőtt pár gólt a francia bajnokságba kit érdekel nem nagy teljesítmény mikor neves elenfelek ellen kellett bizonyítanija az eb-n akkor mit tudott csinálni? semmit Eto'o csukott szemmel több gólt lő mellesleg szimpatikusabb mint az az arab kis népművészeti cserépedény!... Már elnézést a kifejezésért
- Rezi Torres
- Jugador d'estrella
Ha eladják Samut én lelövöm magam!!!Ekkora [auto_cenzúra] még nem láttam!!Eladni Samut idióta barmok!!!messi is megmondta:Nincs jobb nála!!!!!!
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nála jobb csatárt nem találnánk. De ezt már sokan mondták.
Benzema. Hmm....fene se tudja, nekem nem kellene. Jó-jó de nála olcsóbbakat, és hasonló képességüeket is találnánk.
Benzema. Hmm....fene se tudja, nekem nem kellene. Jó-jó de nála olcsóbbakat, és hasonló képességüeket is találnánk.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Csendben megjegyezném, hogy 4 éve van a Barcelonánál Eto'o. 2004 nyarán vettük a Mallorcától.Ronaldinho&Barca írta:„Nagyon hamarosan beszélni fogok"- árulta el Eto'o mosolyogva a szavaiért ácsingózó újságíróknak.
Én kicsit félek, nagyon remélem, hogy nálunk marad, ahogy Leo is fogalmazott. Valaki napokban írta, hogy jó 5 éve már itt van Samu, és eddig semmi gond nem volt vele. Jó ez az apróság néha beüt, de ő Eto'o. Nekem nagyon fontos meghatározó tagja a csapatnak. Persze Pep szava többet ér, akár hidegvérrel eladhatja, aztán mi meg csak nézzük.
Samu egy van, és Messi is csak egy van, akik ha összejátszanak akkor engem egy szép időszakra emlékeztetnek.
Kíváncsian várom a fejleményeket, de nagyon merem remélni, hogy velünk marad még hosszú és szép éveken keresztül.

„Nagyon remélem, hogy Eto'o nem hagyja el a csapatot. Nincs még egy olyan középcsatár a világon, mint ő" By-Messi
Csak jelent valamit...Maradnia kell!
Csak jelent valamit...Maradnia kell!
Minél többször nézem meg az utolsó gólt, annál jobban biztos vagyok benne, h direkt vette át úgy a labdát Eto'o. Hihetetlen mozdulat volt, de bekellett volna lőni.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
„Nagyon hamarosan beszélni fogok"- árulta el Eto'o mosolyogva a szavaiért ácsingózó újságíróknak.
Én kicsit félek, nagyon remélem, hogy nálunk marad, ahogy Leo is fogalmazott. Valaki napokban írta, hogy jó 5 éve már itt van Samu, és eddig semmi gond nem volt vele. Jó ez az apróság néha beüt, de ő Eto'o. Nekem nagyon fontos meghatározó tagja a csapatnak. Persze Pep szava többet ér, akár hidegvérrel eladhatja, aztán mi meg csak nézzük.
Samu egy van, és Messi is csak egy van, akik ha összejátszanak akkor engem egy szép időszakra emlékeztetnek.
Kíváncsian várom a fejleményeket, de nagyon merem remélni, hogy velünk marad még hosszú és szép éveken keresztül.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club