Bajnoki Mérkőzések 07-08
Talán még annyiban is előny, hogy a sérültjeink gondolok Eto'o-ra Deco-ra nem hagynak ki annyi mérkőzést így... 

- Titinho
- Director del Fútbol
Ez most tényleg jó, hogy válogatott meccsek után otthon játszunk egy viszonylag könnyű ellenfél ellen. Remélem azért kitudják majd valamennyire pihenni magukat! De ezekkel a válogatott fordulókkal mindig megszívjuk!sasi1 írta:A hétvégi forduló után 2 hét szünet lesz a bajnokságban, a válogatott meccsek miatt. Nagy szerencsénk van, hogy utána hazai pályán fogadjuk a jelenleg 18. Recreativót. Ronaldinho valószínüleg nem játszik, mert a Brazilok előtte csütörtök hajnalban fogadják Uruguayt........

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

A hétvégi forduló után 2 hét szünet lesz a bajnokságban, a válogatott meccsek miatt. Nagy szerencsénk van, hogy utána hazai pályán fogadjuk a jelenleg 18. Recreativót. Ronaldinho valószínüleg nem játszik, mert a Brazilok előtte csütörtök hajnalban fogadják Uruguayt........
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Yes, SirLionel85 írta:Ha szombat 20 óra, akkor Sportklub igaz?

- Fernando
- Llegenda del Barça
Szerintem nagy meccs lesz, Barca győzelemmelvarga tamás írta:2007. 11. 10. Szombat, 20 óra:
Getafe-FC Barcelona
Játékvezető: Arturo Daudén Ibanez.
Végre, az egyik legnormálisabb bíró vezeti a meccsünket.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
2007. 11. 10. Szombat, 20 óra:
Getafe-FC Barcelona
Getafe-FC Barcelona

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Erről jut eszembe, hogy Zambrotta nem volt formába és le is kellett cserélni, a Rangers ellen nem játszhat. Remélem nincs nagy baja!Titinho írta:Nagyon jól működött a védelem is végre! Azért látszik, hogy Zambrotta-val és Abidal-lal a két szélen mennyivel hatékonyabb a védelem és a támad is egyaránt!Valdés-nek nem sok dolga akadt ami a védelmet minősíti!
Valóban. Azért ha lepasszolta volna a középen üresen érkező Henrynek sem szidta volna meg senki. Ha már nem passzolja le, akkor be kell rúgni. Azért gyönyörű volt!Capon írta:Messi félpályás megindulásánál én is felugrottam és már örőltem a lövés után a gólnak. Aztán csak fogtam a fejem. Nem lett volna semmi még egy ilyen gól.
Hali!
tudna valaki infót adni arról hogy barca meccsekre indul-e valamiféle rajongói busz? persze innen magyarországról. És honnan és kit kell keresni ezzel kapcsolatban?
tudna valaki infót adni arról hogy barca meccsekre indul-e valamiféle rajongói busz? persze innen magyarországról. És honnan és kit kell keresni ezzel kapcsolatban?
- Capon
- Llegenda del Barça
Messi félpályás megindulásánál én is felugrottam és már örőltem a lövés után a gólnak. Aztán csak fogtam a fejem. Nem lett volna semmi még egy ilyen gól.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Titinho
- Director del Fútbol
Nekem nagyon tetszett a tegnap esti Barca játéka! A 90 perc során végig vigyorogtam mint a vadalma!:D Ilyen is régen volt! Most aztán kielégítették a közönséget a fiúk!
Nagyon jól működött a védelem is végre! Azért látszik, hogy Zambrotta-val és Abidal-lal a két szélen mennyivel hatékonyabb a védelem és a támad is egyaránt!
Valdés-nek nem sok dolga akadt ami a védelmet minősíti!
A középpályára se lehet panasz, pláne Touré és Iniesta játékára! Touré-ba az tetszett, hogy nagyon sok labdát szerzett és indított előre!!! Ez még a későbbiekben nagyon hasznos lesz!
Iniesta nagyon jól kapcsolódott be a támadásokba, indításokba! Xavi is jól passzolgatott, de ő inkább a közzépályát uralta!
A támadójátékra pedig most szerintem nem "nagyon" lehet panasz! Egy kis szerencsével dupla ennyi lett volna az eredmény, de ez egyben azt is jelenti, hogy javítani kell még a helyzetkihasználáson!
Ronaldinho-Messi-Henry tényleg pazar formát mutatott! Henry szerintem tegnap játszotta a legjobb meccsét amióta a Barcában van!(Ezt írja a Sport.es is
) Remélem, hogy tartani tudja a formáját és meccsről meccsre még jobb lesz! Ugyanez vonatkozik Ronnie-ra is! Nagyon szép szabadrúgásgólokat szerzett és ő is szerezhetett volna még +2-t!(nem volt semmi az ollózása!) Az indításai közül egy-két pontatlan volt de összességében nagyon jól játszott szerintem! Küzdött, hajtott, akart! Ezt kell minden meccsen! Messi megérdemelt volna minimum egy gólt, pláne azután a hihetetlen megindulása után!!! Ó te jó ég...ha az bemegy! 5 percig fogtam a fejem, hogy miért nem ment be!!!!!
Majd legközelebb!
Összességében tényleg jól működött a Barca! A középpályás letámadáson és a helyzetkihasználáson kell még szerintem javítani és akkor jó lesz ez! Csak idegenben is így kéne játszani!
(ugyanezt mondta Iniesta is a meccs után) Most a Rangers ellen kell még megmutatni, hogy milyen fából faragták ezt a csapatot és ott kell helytállni és ismét elkápráztatni a közönséget!
Na ennyit gondoltam most leírni! Buenos días!!!!
Nagyon jól működött a védelem is végre! Azért látszik, hogy Zambrotta-val és Abidal-lal a két szélen mennyivel hatékonyabb a védelem és a támad is egyaránt!

A középpályára se lehet panasz, pláne Touré és Iniesta játékára! Touré-ba az tetszett, hogy nagyon sok labdát szerzett és indított előre!!! Ez még a későbbiekben nagyon hasznos lesz!

A támadójátékra pedig most szerintem nem "nagyon" lehet panasz! Egy kis szerencsével dupla ennyi lett volna az eredmény, de ez egyben azt is jelenti, hogy javítani kell még a helyzetkihasználáson!

Összességében tényleg jól működött a Barca! A középpályás letámadáson és a helyzetkihasználáson kell még szerintem javítani és akkor jó lesz ez! Csak idegenben is így kéne játszani!

Na ennyit gondoltam most leírni! Buenos días!!!!

Més que un club

Sziasztok,
Sajnos nem láttam a meccset, de az osztályzatokból ítélve a középpálya működött a legjobban, ami kulcsfontosságú a meccseink megnyeréséhez. Örülök Henry, R10, Ini és Yaya teljesítményének. Remélem szerdán a Rangerst is simázzuk!
Azulgrana para siempre!!!
Sajnos nem láttam a meccset, de az osztályzatokból ítélve a középpálya működött a legjobban, ami kulcsfontosságú a meccseink megnyeréséhez. Örülök Henry, R10, Ini és Yaya teljesítményének. Remélem szerdán a Rangerst is simázzuk!
Azulgrana para siempre!!!
-
- Llegenda del Barça
Szerintem semmi gond nem volt azután se, miután bement középre. Amúgy is csak kb. 10 percet játszott ott, amíg bejött Bojan, hogy ne egy 17 éves, 175 cm-es gyereknek kelljen belül örlődni. Nem azt mondom, hogy ezentúl középen nyomja, de tegnap ezzel nem volt probléma.noname írta:Hát nemtom te milyen meccset néztél, de amikor Roni bement középre akkor egyből gyengébb lett a támadójátékunk és ez nemm csak most igaz, hanem az utóbbi meccsek mindegyikén. Szélen nagyobbak az üres területek, jobban tud passzolni, de középen ahol egyből rámegy 3 ember ott semmit se ér a passzaival, oda gyorsaság kell, ami nincs!
-
- Entrenador del Barça
Rio Buscape irja
Én nem értek veled egyet! Ronaldinho veszített a gyorsaságából és a cselek sem jönnek neki össze. marad a közép ahol dunga is játszatja. Jól rug kapura, érzi a kispasszos játékot ő középenjelen állás szerint hasznosabb sztem
Szélen lett 2x is a világ leglobbja. Az összes beidegződése ide köti. Tényleg lassult, csak tudnám mitől, hiszen erre is léteznek spec ezések és nem öreg.
Én nem értek veled egyet! Ronaldinho veszített a gyorsaságából és a cselek sem jönnek neki össze. marad a közép ahol dunga is játszatja. Jól rug kapura, érzi a kispasszos játékot ő középenjelen állás szerint hasznosabb sztem
Szélen lett 2x is a világ leglobbja. Az összes beidegződése ide köti. Tényleg lassult, csak tudnám mitől, hiszen erre is léteznek spec ezések és nem öreg.
Fecó
- noname
- Llegenda del Barça
Hát nemtom te milyen meccset néztél, de amikor Roni bement középre akkor egyből gyengébb lett a támadójátékunk és ez nemm csak most igaz, hanem az utóbbi meccsek mindegyikén. Szélen nagyobbak az üres területek, jobban tud passzolni, de középen ahol egyből rámegy 3 ember ott semmit se ér a passzaival, oda gyorsaság kell, ami nincs!Rio Buscape írta:Negatívum megint Franky:Mi a [auto_cenzúra] küldi be R10-et középcsatárnak?
Először is ott kevésbé tudja hasznosítani a passzait, másodszor a lendületet még nem az igazi, márpedig ott az kell! Ezt csak látom így vagy más is? Rolling Eyes

A Fifa egy szégyen
-
- Entrenador del Barça
Hullámzik a teljesitmény, egy jobb meccs /most/ egy gyengébb. Most látni, hogy ha a 3 X-ből csak egyszer nyerünk már vezetnénk a tabellát.
Meggyöző volt a csapat, csak az a sok kihagott helyzet idegesitő, mert nincs midig ennyi, néha a kevésből kell nyerni. Ronnie tényleg javul, de sajnos továbbra sem gyors, kevés a kapu felé való meglódulása.Most látni Deco hiányát is.
Meggyöző volt a csapat, csak az a sok kihagott helyzet idegesitő, mert nincs midig ennyi, néha a kevésből kell nyerni. Ronnie tényleg javul, de sajnos továbbra sem gyors, kevés a kapu felé való meglódulása.Most látni Deco hiányát is.
Fecó
Szerintem viszont nem épp középcsatárt játszott amikor középen volt hanem Deco szerepkörét vette át és így Ini nyomta a baloldalon...barca99 írta:Ezzel csak annyi a bökkenő, hogy akkor csatár nélkül játszik a csapat. Az pedig nem mindig szerencsés.Rio Buscape írta:Én nem értek veled egyet! Ronaldinho veszített a gyorsaságából és a cselek sem jönnek neki össze. marad a közép ahol dunga is játszatja. Jól rug kapura, érzi a kispasszos játékot ő középenjelen állás szerint hasznosabb sztem

Na de mind1 mit játszott a lényeg hogy jobban mint az elmúlt időkben csak így tovább!

Joccakát mindenkinek!

Ezzel csak annyi a bökkenő, hogy akkor csatár nélkül játszik a csapat. Az pedig nem mindig szerencsés.Rio Buscape írta:Én nem értek veled egyet! Ronaldinho veszített a gyorsaságából és a cselek sem jönnek neki össze. marad a közép ahol dunga is játszatja. Jól rug kapura, érzi a kispasszos játékot ő középenjelen állás szerint hasznosabb sztem
-
- Barça B
Negatívum megint Franky:Mi a [auto_cenzúra] küldi be R10-et középcsatárnak?
Először is ott kevésbé tudja hasznosítani a passzait, másodszor a lendületet még nem az igazi, márpedig ott az kell! Ezt csak látom így vagy más is? Rolling Eyes

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Egyet értek ugy a kérdésed felvetésében.. Ronni szélen sokkal jobban tudja nyomni a játékot jobbak a passzok.. középen se rossz de szélen sokkal jobban hozzátud tennia játékhoz.. Érdekes döntés volt Franktól ez (is).noname írta: Negatívum megint Franky:Mi a [auto_cenzúra] küldi be R10-et középcsatárnak?
Először is ott kevésbé tudja hasznosítani a passzait, másodszor a lendületet még nem az igazi, márpedig ott az kell! Ezt csak látom így vagy más is?
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club