Nekem nagyon tetszett a tegnap esti Barca játéka! A 90 perc során végig vigyorogtam mint a vadalma!:D Ilyen is régen volt! Most aztán kielégítették a közönséget a fiúk!
Nagyon jól működött a védelem is végre! Azért látszik, hogy Zambrotta-val és Abidal-lal a két szélen mennyivel hatékonyabb a védelem és a támad is egyaránt!

Valdés-nek nem sok dolga akadt ami a védelmet minősíti!
A középpályára se lehet panasz, pláne Touré és Iniesta játékára! Touré-ba az tetszett, hogy nagyon sok labdát szerzett és indított előre!!! Ez még a későbbiekben nagyon hasznos lesz!

Iniesta nagyon jól kapcsolódott be a támadásokba, indításokba! Xavi is jól passzolgatott, de ő inkább a közzépályát uralta!
A támadójátékra pedig most szerintem nem "nagyon" lehet panasz! Egy kis szerencsével dupla ennyi lett volna az eredmény, de ez egyben azt is jelenti, hogy javítani kell még a helyzetkihasználáson!

Ronaldinho-Messi-Henry tényleg pazar formát mutatott! Henry szerintem tegnap játszotta a legjobb meccsét amióta a Barcában van!(Ezt írja a Sport.es is

) Remélem, hogy tartani tudja a formáját és meccsről meccsre még jobb lesz! Ugyanez vonatkozik Ronnie-ra is! Nagyon szép szabadrúgásgólokat szerzett és ő is szerezhetett volna még +2-t!(nem volt semmi az ollózása!) Az indításai közül egy-két pontatlan volt de összességében nagyon jól játszott szerintem! Küzdött, hajtott, akart! Ezt kell minden meccsen! Messi megérdemelt volna minimum egy gólt, pláne azután a hihetetlen megindulása után!!! Ó te jó ég...ha az bemegy! 5 percig fogtam a fejem, hogy miért nem ment be!!!!!

Majd legközelebb!
Összességében tényleg jól működött a Barca! A középpályás letámadáson és a helyzetkihasználáson kell még szerintem javítani és akkor jó lesz ez! Csak idegenben is így kéne játszani!

(ugyanezt mondta Iniesta is a meccs után) Most a Rangers ellen kell még megmutatni, hogy milyen fából faragták ezt a csapatot és ott kell helytállni és ismét elkápráztatni a közönséget!
Na ennyit gondoltam most leírni! Buenos días!!!!