2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nyilván Ibrán múlik,viszont én úgy látom, hogy még akkor sem kell feltétlenül igazoláshoz nyúlni ha távozna Ibra.Attika 25 írta:A Mata/Robinho/Torres dolog Ibra-n múlik,ha ő azt mondja hogy inkább elmenne akkor el is fogjuk engedni,s akkor kell helyette valaki. Ha marad Ibra akkor valóban csak Cesc kell illetve egy jobbhátvéd.
nyilván, ha Touré menni akar(ami pár napon belül be is következik), akkor kell helyette valaki. nem azt mondom, hogy feltétlenül Mascherano, viszont az vitán felül van, hogy ő az egyik legjobb vkp a piacon. Keita nálunk egyetlen egy alkalommal játszott ott, Márquez meg azért kevés. a válogatottban se azt a labdaszedőt játssza, inkább a hátulról irányítósat.Chino írta:Egy kicsit feleslegesnek érzem, hogy 30 millát kipengessünk Masqueranoért. Nem az én pénzem, de sztem lenne más poszt ahová el kellene ez az összeg.
A Juve új edzője Luigi Delneri, de valóban, a télen még többször lehetett arról hallani, hogy Beitez a Juveba megy, végül nem így történt.S.Agüero írta: Talán Én úgy tudtam, hogy a Juvébe megy.
Akkor bocs.
Talán Én úgy tudtam, hogy a Juvébe megy.fcbarca0827 írta:Talán Benitez, már rég az Inter edzője.S.Agüero írta:Talán Benítez a Juventusba megy.Attika 25 írta:Talán úgy,hogy Benitez vinni akarja magával![]()
De, tényleg.
Benitez már az inter edzőjeS.Agüero írta:Talán Benítez a Juventusba megy.Attika 25 írta:Talán úgy,hogy Benitez vinni akarja magával
Talán Benitez, már rég az Inter edzője.S.Agüero írta:Talán Benítez a Juventusba megy.Attika 25 írta:Talán úgy,hogy Benitez vinni akarja magával
Hogy kerül ide az Inter?culinho írta:Tavaly is sokat volt szó róla, Messi nagy haverja. Könnyen elképzelhető, hogy nálunk köt ki, főképp, hogy az Inter anyagilag nem tudja bevállalni. A VB-n az első két forduló alapján ő szerezte a legtöbb labdát.MessiFan írta:http://www.elmundodeportivo.es/gen/2010 ... barsa.html
Mascherano közel a Barcához?
Azt írja hogy Masch szívesen igazolna a Barcába és a Barca is érdeklődik iránta.
Szerintem kacsa. Szerintetek?
Tavaly is sokat volt szó róla, Messi nagy haverja. Könnyen elképzelhető, hogy nálunk köt ki, főképp, hogy az Inter anyagilag nem tudja bevállalni. A VB-n az első két forduló alapján ő szerezte a legtöbb labdát.MessiFan írta:http://www.elmundodeportivo.es/gen/2010 ... barsa.html
Azt írja hogy Masch szívesen igazolna a Barcába és a Barca is érdeklődik iránta.
Szerintem simán benne van, hogy érdeklődünk iránta. El is tudom képzelni, hogy közel van hozzánk, de remélem nem jön.MessiFan írta:http://www.elmundodeportivo.es/gen/2010 ... barsa.html
Henryt sztem ne számold beleTocy írta:Sztem meg elöl bőven megvagyunk, Villa tud játszani középen-balon, Messi jobbon-középen, Bojan bárhol, Pedro mind2 szélen...balra mehet Iniesta, plusz sztem idén Jeffren is jobban beérik...és igen, még Henry is ittvan.
Teljesen egyetértek. Az lehet hogy erősíteni kell. De ha már erősítünk akkor minőségi játékost vegyünk mint Pl Fabre. Már van egy Villánk aki bebizonyította hogy bal oldalt is képes 2 gólt lőni. Ibrahivomicnak meg pedig ez volt az első éve és nem rúgott olyan kevés gólt (ha jól tudom 20nál többet) és szerintem jövőre nagyon hasznos tagja lesz a csapatnak ha sikerül teljesen beépülnie. Mert nagyon jól fedezi a labdát szinte el se lehet tőle venni + labdazsonglőr ami nem árt egy csatárnál.Tocy írta:Sztem meg elöl bőven megvagyunk, Villa tud játszani középen-balon, Messi jobbon-középen, Bojan bárhol, Pedro mind2 szélen...balra mehet Iniesta, plusz sztem idén Jeffren is jobban beérik...és igen, még Henry is ittvan. Valamint nem tudom, miért akarja hirtelen mindenki Ibrát továbbadni, nincs érte megkeresés, ő ittmarad, ő lesz a 9esünk. 6 ember, 6 minőségi ember, plusz kiegészítők, sztem bőven elég....
Középpálya most egyértelmű Busquets ( aki a csapat egyik leghasznosabb játékosa, bármennyire is szidják sokan ), Xavi, Iniesta. Cserének van vkp-ra Marquez ( aki sztem szintén maradni fog ), Keita, valamint a trend szerint Pep idén is be fog építeni egy fiatalt, aki sztem idén Thiago lesz. Még Fabregas ha jön, akkor oké, ha nem, akkor sem lesz olyan nagy gáz.
Védelem is adott, Alves cseréjét kell megoldani, akár Montoyával is házon belül, akár igazolni vkit padra, de más nem kell. Középen 3 komoly védőnk van+Csigrinszkij, aki azért valószínűleg idén már bizonyítani fog, és talán több lehetőséget is fog kapni. Bal oldal tökéletes.
Tehát aki kell az egy jobbhátvéd, és esetleg Fabregas.
Igen, nevelünk is. Nézz rá a kezdő 11-re. Persze ahová kell, oda vesznek.daffy írta:most komolyan,minek nektek bal támadó?
tud ott játszani villa,ini,bojan,pedro és sztem a tartalékok között is van olyan,aki nem veszne el. most nem bunkózásból,de nem ti vagytok azok,akik kinevelik a sztárokat és nem megvásárolják? mert a jelen szurkolói megnyilvánulások nem erre engednek következtetni.
én mind a 10 ujjamat megnyalnám,ha bojan és pedro féle emberek jönnének ki a real utánpótlásbázisáról,itt meg sírás van h robinho kell,meg mata....nem. ha tényleg akkora spílerek akkor igenis meg fogják tudni mutatni h készek a csapatba harcolni,ha tényleg akkora ígéretek,akkor több poszton is megállják a helyüket(mert megállják,ezt láthattátok). arról nem is beszélve h bojan már 20 körül mozog,pedro meg 23 felé. már nem olyan kisgyerekek h megtorpanjanak a lehetőség kapujában.