daffy írta:most komolyan,minek nektek bal támadó?
tud ott játszani villa,ini,bojan,pedro és sztem a tartalékok között is van olyan,aki nem veszne el. most nem bunkózásból,de nem ti vagytok azok,akik kinevelik a sztárokat és nem megvásárolják? mert a jelen szurkolói megnyilvánulások nem erre engednek következtetni.
én mind a 10 ujjamat megnyalnám,ha bojan és pedro féle emberek jönnének ki a real utánpótlásbázisáról,itt meg sírás van h robinho kell,meg mata....nem. ha tényleg akkora spílerek akkor igenis meg fogják tudni mutatni h készek a csapatba harcolni,ha tényleg akkora ígéretek,akkor több poszton is megállják a helyüket(mert megállják,ezt láthattátok). arról nem is beszélve h bojan már 20 körül mozog,pedro meg 23 felé. már nem olyan kisgyerekek h megtorpanjanak a lehetőség kapujában.
Igen, nevelünk is. Nézz rá a kezdő 11-re. Persze ahová kell, oda vesznek.

Mellesleg az általad felsoroltak közül Villa és Pedro aki jó a poszton, ill. Iniesta sem rossz, de mivel már ő maga is lenyilatkozta, hol érzi magát a legjobban, nem pazarolnám a zseniét máshol, ha rajtam múlna.
Viszont ha Henry és Ibra megy, az kettő darab támadó mínuszba és eddig csak egy jött. Szóval van létjogosultsága még egy igazolásnak.
(Btw, Bojan szerintem egyértelműen az első számú csatárcsere lesz jövőre. Középen, nem szélen.)