Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
BarcaGeri írta:Ha választhatnék, kivel szeretnék egy cspatban szerepelni, gondolkodás nélkül RONALDINHO nevét mondanám. Fantasztikus figura, egyszerűen imádom nézni a játékát.
Frank Lampard
VISCA EL BARCA
Nem megy sehova! Megvédi Ronnie-t és hozzáteszi, hogy sok klub örülne ha egy ilyen kaliberű játékosa lenne ilyen képességekkel! Ennyi. Amúgy Ferran Soriano cáfolta a délelőtt megjelent állításokat (AS, The Sun), miszerint Ronaldinho eladó lenne. Azt mondta, hogy tudják, hogy nincs csúcsformában de meg sem fordult a fejükben a játékos eladása. Ennyi.home írta:Puyol: Ronaldinho Will Come Good
Barcelona captain Carles Puyol has defended Ronaldinho, claiming that any other club would love to have a player of his calibre in their ranks...
stb stb
ez most mit jelent??? nem vagyok jó angolból főleg nem fordításból...megy vagy nem? és igen vagy nm választ várokn
Annyi, hogy Puyol megvédte R10-et, és más csapatok szívesen látnák (R10)!home írta:Puyol: Ronaldinho Will Come Good
Barcelona captain Carles Puyol has defended Ronaldinho, claiming that any other club would love to have a player of his calibre in their ranks...
stb stb
ez most mit jelent??? nem vagyok jó angolból főleg nem fordításból...megy vagy nem? és igen vagy nm választ várokn
hát, ez kb arról szól h Puyol védi Ronniet, rámutatva arra hogy bármelyik másik klub szeretne egy olyan kvalitású játékost magánál tudni, mint őhome írta:Puyol: Ronaldinho Will Come Good
stb stb
Ez hogy jön a Ronaldinho-s topicba?bszilard10 írta:Szerintem Bojan lesz kezdo mint a villareal ellen,sylvinhotol felek egy kicsit az iden meg nem jatszott nincs mecs a lababan de remeljuk nem lesz gond es hozzuk ezt a mecset
Pont ez az most mindenki azért van ki már 2 éve mert nem sarokkal paszol minden 2. alkalommal és nem bőröz be 6 embert . Viszont hasznosan játszik és ott van Messi aki megcsinálja ezt hejette , két olyan játékos aki ezt csinálja csak a mesében lehet egyszerre a páján.Etooka írta:ja ilyenkor menjen,ha már nem csinál meg félpályás szolokat!baromság,maradnia kéne,mert most más szempontbol van a csapat hasznára!dehát a mai világ,ha nem ltványos,dobjuk el!se baj,majd megérezzük,ha eladják!azt persze mindenki elfelejti,hogy előtte 3 idényt csucsformában focizott végig!
Teljesen eggyet értek veled. Az almeria ellen az utolsó 30 percet láttam , mielőtt lecserélték kúszott , mászott a labdákért , és próbálkozott. A többiek ténferegtek a pályán, erre kit fütyülnek ki , kit vesz elő a média? Persze hogy ronit.andrewwind írta:miért kell mindig Ronaldhinot bántani??????türelemre és biztatásra van szüksége. szerintem ha érezni fogja a szurkolók támogatását akkor újra varázsolni fog a pályán és az csak nekünk lesz jó Frank is támogatja és kitart mellette ő tudja hogy milyen ha valaki "gödörben" van