Milyen Barca ereklyétek van?
- krosz31
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
sziasztok!azt szeretném kérni hogy aki vett már mezt mental theo-tól tudna képet felrakni róla?esetleg megmondaná hogy mennyi idő alatt érkezett meg a mez és hogy tényleg eredeti-e a mez.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Van rajta csak telóval csináltam a képetDrigo írta:Csak a fényviszonyok miatt - gondolom ez a helyes opció - miatt nem látszik a számon a címer, meg a "csíkozás", vagy egyébként sincs?

Szinte ugyan olyan mint az eredeti minimális eltéréssel

-
- Eurobarca Staff
Csak a fényviszonyok miatt - gondolom ez a helyes opció - miatt nem látszik a számon a címer, meg a "csíkozás", vagy egyébként sincs?
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- RonaldinhoX
- Jugador del Barça
Ezt a csajt becsüld meg!Messidona10 írta:Nos, én is kaptam a barátnőmtől karácsonyra egy szép ajándékotEgy pizzanagyságú (pizzás dobozban van elhelyezve) címert kaptam, ami mézeskalácsból készült. A díszítést pedig különböző színű gyöngyök adják. Mihelyst valaki elmondja gyorsan, hogy hogyan tudok ide közvetlenül képet tenni (mint alattam nem sokkal egy táska van), meg is mutatom.
Eleddig csak egy pénztárca.
A másik ereklyémmel kapcsolatban, ami már nem magához a klubhoz, hanem az egyik játékosához kötődik, lenne egy kérdésem egyúttal:
Közületek ki az, aki jól tud spanyolul? A kezemben tartott könyvet szeretném lefordíttatni, baráti áron.

A másik ereklyémmel kapcsolatban, ami már nem magához a klubhoz, hanem az egyik játékosához kötődik, lenne egy kérdésem egyúttal:
Közületek ki az, aki jól tud spanyolul? A kezemben tartott könyvet szeretném lefordíttatni, baráti áron.

"Ne gondolkozz, mi volt és mi lesz, mert a jelen formálja a jövődet. Élj a mának!" - Szalai Ádám"
"A békéhez két fél kell, a háborúhoz egy is elég" VF
"Everything happens for a reason"
"A békéhez két fél kell, a háborúhoz egy is elég" VF
"Everything happens for a reason"
- sjay
- Entrenador del Barça
Én lábtörlőnek inkább egy Real címert használnék.Messidona10 írta:Lábtörlő
Hát, falra rakni nem lehet, sőt, alapvetően vízszintesen sem jó tartani, mert a gyöngyök nincsenek atombiztosan rögzítve, úgyhogy szépen lassan lepotyognának.
Egyébként a színezőanyagok miatt vélhetően ehetetlen lenne, ha valami barbár megpróbálná.

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Majd mutasd meg te isLionel85 írta:Az enyém is ilyen kreatív, ide is rendeltem, hogy nézze meg, azt üzeni, ügyes a barátnőd.Majd kövi ünnepre én is rendelek egyet majd az enyémtől.

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Lábtörlő 
Hát, falra rakni nem lehet, sőt, alapvetően vízszintesen sem jó tartani, mert a gyöngyök nincsenek atombiztosan rögzítve, úgyhogy szépen lassan lepotyognának.
Egyébként a színezőanyagok miatt vélhetően ehetetlen lenne, ha valami barbár megpróbálná.

- Messithebest
- Director del Fútbol
Hát oda nem lehet,mert leesik,hiszen a dobozban nincs ami rögzítse,leesne és összetörne...MessiFan írta:Én ezt elsőnek lábtörlőnek néztem
Egyébként én tuti nem enném megKiraknám a falamra

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Én ezt elsőnek lábtörlőnek néztem

Egyébként én tuti nem enném meg

- Messithebest
- Director del Fútbol
AjjajMessidona10 írta:
Már páran közölték. Az életükkel játszanak

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Már páran közölték. Az életükkel játszanakMessithebest írta:Hmmmm... Finom lehet![]()

- Messithebest
- Director del Fútbol
Hmmmm... Finom lehet

- Messidona10
- Entrenador del Barça
- Messithebest
- Director del Fútbol
Beszkenneled szkennelővel a gépbe a képet majd www.imageshack.us itt feltöltöd és a direct linket bemásolod ide,vagy ha nem túl nagy a kép akkor [img]kép%20link[/img]Messidona10 írta:Nos, én is kaptam a barátnőmtől karácsonyra egy szép ajándékotEgy pizzanagyságú (pizzás dobozban van elhelyezve) címert kaptam, ami mézeskalácsból készült. A díszítést pedig különböző színű gyöngyök adják. Mihelyst valaki elmondja gyorsan, hogy hogyan tudok ide közvetlenül képet tenni (mint alattam nem sokkal egy táska van), meg is mutatom.

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Nos, én is kaptam a barátnőmtől karácsonyra egy szép ajándékot
Egy pizzanagyságú (pizzás dobozban van elhelyezve) címert kaptam, ami mézeskalácsból készült. A díszítést pedig különböző színű gyöngyök adják. Mihelyst valaki elmondja gyorsan, hogy hogyan tudok ide közvetlenül képet tenni (mint alattam nem sokkal egy táska van), meg is mutatom. 

- Lionel85
- Llegenda del Barça
A barátnőmtől kaptam karira egy fotómontázst, A3-as méretben, laminálva. 
http://i139.photobucket.com/albums/q296 ... mutat1.jpg

http://i139.photobucket.com/albums/q296 ... mutat1.jpg

- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Én is Köszönöm, és BOlodg Karácsonyt!gygerike írta:Megvan a Barca mezemNagyon örülök neki. Az idei és klub vb logos. Kaptam hozzá 1 nadrágot is . Nagyon zsír . (Köszönet érte Menthal_theonak). Boldog barcás ajándékokban teli karácsonyt mindenkinek:D
Én egy ezüst Barcelona emlékérmet kaptam arany mintázattal, és egy FC Barcelona 2009-es BL döntő emlék medált:)
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
- Messithebest
- Director del Fútbol
Parancsolj:S.Agüero írta:Képet tudsz feltenni róla?![]()
Kíváncsi vagyok rá, mert én is láttam Pesten jó táskákat barcásat.

- MatyiG
- Adminisztrátor
Képet tudsz feltenni róla?Messithebest írta:Ejj mit kaptam karácsonyra![]()
Nike Barca táska
![]()
Nagyon zsír

Kíváncsi vagyok rá, mert én is láttam Pesten jó táskákat barcásat.

szerk.:
Wow! Ilyen nekem is jól jött volna.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2010.12.25. 13:40:11-kor.
- gygerike
- Entrenador del Barça
Megvan a Barca mezem
Nagyon örülök neki. Az idei és klub vb logos. Kaptam hozzá 1 nadrágot is . Nagyon zsír . (Köszönet érte Menthal_theonak). Boldog barcás ajándékokban teli karácsonyt mindenkinek:D

Visca El Barca