Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Van rajta csak telóval csináltam a képetDrigo írta:Csak a fényviszonyok miatt - gondolom ez a helyes opció - miatt nem látszik a számon a címer, meg a "csíkozás", vagy egyébként sincs?
Csak a fényviszonyok miatt - gondolom ez a helyes opció - miatt nem látszik a számon a címer, meg a "csíkozás", vagy egyébként sincs?
Ezt a csajt becsüld meg!Messidona10 írta:Nos, én is kaptam a barátnőmtől karácsonyra egy szép ajándékotEgy pizzanagyságú (pizzás dobozban van elhelyezve) címert kaptam, ami mézeskalácsból készült. A díszítést pedig különböző színű gyöngyök adják. Mihelyst valaki elmondja gyorsan, hogy hogyan tudok ide közvetlenül képet tenni (mint alattam nem sokkal egy táska van), meg is mutatom.
Én lábtörlőnek inkább egy Real címert használnék.Messidona10 írta:Lábtörlő
Hát, falra rakni nem lehet, sőt, alapvetően vízszintesen sem jó tartani, mert a gyöngyök nincsenek atombiztosan rögzítve, úgyhogy szépen lassan lepotyognának.
Egyébként a színezőanyagok miatt vélhetően ehetetlen lenne, ha valami barbár megpróbálná.
Majd mutasd meg te isLionel85 írta:Az enyém is ilyen kreatív, ide is rendeltem, hogy nézze meg, azt üzeni, ügyes a barátnőd.Majd kövi ünnepre én is rendelek egyet majd az enyémtől.
Hát oda nem lehet,mert leesik,hiszen a dobozban nincs ami rögzítse,leesne és összetörne...MessiFan írta:Én ezt elsőnek lábtörlőnek néztem
Egyébként én tuti nem enném megKiraknám a falamra
Én ezt elsőnek lábtörlőnek néztem
AjjajMessidona10 írta:
Már páran közölték. Az életükkel játszanak
Már páran közölték. Az életükkel játszanakMessithebest írta:Hmmmm... Finom lehet![]()
Hmmmm... Finom lehet
Beszkenneled szkennelővel a gépbe a képet majd www.imageshack.us itt feltöltöd és a direct linket bemásolod ide,vagy ha nem túl nagy a kép akkor [img]kép%20link[/img]Messidona10 írta:Nos, én is kaptam a barátnőmtől karácsonyra egy szép ajándékotEgy pizzanagyságú (pizzás dobozban van elhelyezve) címert kaptam, ami mézeskalácsból készült. A díszítést pedig különböző színű gyöngyök adják. Mihelyst valaki elmondja gyorsan, hogy hogyan tudok ide közvetlenül képet tenni (mint alattam nem sokkal egy táska van), meg is mutatom.
Én is Köszönöm, és BOlodg Karácsonyt!gygerike írta:Megvan a Barca mezemNagyon örülök neki. Az idei és klub vb logos. Kaptam hozzá 1 nadrágot is . Nagyon zsír . (Köszönet érte Menthal_theonak). Boldog barcás ajándékokban teli karácsonyt mindenkinek:D
Parancsolj:S.Agüero írta:Képet tudsz feltenni róla?![]()
Kíváncsi vagyok rá, mert én is láttam Pesten jó táskákat barcásat.
Képet tudsz feltenni róla?Messithebest írta:Ejj mit kaptam karácsonyra![]()
Nike Barca táska
![]()
Nagyon zsír