Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Roy Keane esete: http://www.youtube.com/watch?v=p_st29ml ... re=relatedHouse írta: Nem hallottam az esetet, nagy vonalakban körül írnád?![]()
Egyébként Pepe ilyen, de nagy focista is, ráadásul még nem nagyon láttam lábat törni.
Előbb nézd végig ezt a verziót és utánna nyilatkozz...MichaaBee írta:Azért ne legyünk már ilyen elfogultak! Cooltiszo-nak igaza van. Undorító volt amit csinált, de legalább nem okozott sérülést! Még mindig jobb, mint a "90%-a" a videónak. Inkább a stoplijába és a hátába rúgjon, minthogy földre érkezéskor direkt kétlábbal rátaposson a másik fejére és tökére. Ha neked az ilyenek nem olyan súlyosak, mint Pepe esete, akkor csak sajnálni tudlak.
Pepét el kell tiltani szezon végéig, aztán meg tenni az egészre nagy ívben, magasról. Egyébként valami olyasmit hallottam, hogy olyat mndott, hogy lehet, hogy visszavonul a profi futballtól emiatt.Nem tudom mennyi igaz belőle.
Nem hallottam az esetet, nagy vonalakban körül írnád?Cooltiszo írta:Mennyivel durvább amikor valaki úgy megy oda hogy vigyem el a lábát(pl. Roy Keane), ő egy életet tett tönkre szándékosan, mégis játszhatott még nagyon sok évig.Spityu írta: Ebbe a videó összeállításba nyugodtan be lehet tenni Pepéét is. Mellesleg sztem durvább Pepéé mint a video 90%-a.
Persze, hogy bele lehet tenni, de gondolkodjunk már kicsit. Nem sok esélye volt hogy sérülést okoz. Mennyivel durvább amikor valaki úgy megy oda hogy vigyem el a lábát(pl. Roy Keane), ő egy életet tett tönkre szándékosan, mégis játszhatott még nagyon sok évig. Mennyivel durvább Tottié, aki páros lábbal "ráesik" a csávókára? Vagy Cantona stoplival belerepül egy nézőbe? Mégis mindketten hatalmas játékosok (voltak), és több 10 millióan imádják őket. Úgy beszélnek itt néhányan mintha a saját lányát erőszakolta volna meg, sok a túlzás. Csúnya, elítélendő a szitu, ha visszaeső akkor emberileg is elítélendő a gyerek, de fölösleges fröcsögő szájjal szidni.Spityu írta: Ebbe a videó összeállításba nyugodtan be lehet tenni Pepéét is. Mellesleg sztem durvább Pepéé mint a video 90%-a.
Ebbe a videó összeállításba nyugodtan be lehet tenni Pepéét is. Mellesleg sztem durvább Pepéé mint a video 90%-a.Cooltiszo írta:Tény hogy nagyon undorító amit csinált, de ettől még örökre eltiltani? Nem mondom hogy kedvenc játékosom lesz, de sokkal jobban nem írta le magát nálam emiatt. Nem okozott sérülést meg semmi, el kell meszelni kb. 5-6 meccsre és kész. Történtek ettől már cifrább dolgok is pályán.
Egy kis ízelítő: http://www.youtube.com/watch?v=MGvuLJ7i ... re=related
Ha meg Messivel csinálja, 90-re. Egyértelmű.OvaMind írta:Én 20 meccsre eltiltanám.
Ennek a kis "tömegverekedésnek" volt előzménye. Így teljes a kép. Persze, nem akarom Maradonát védeni, mert nem ez a megfelelő válasz, de a felgyülemlett düh ilyetén való kitörése picit megérthető.fly20 írta:
Ezekre, meg főleg erre csak ezt ajánlom a figyelmetekbe:
Bár rendes volt, mert csak a térdelő playa fejét rúgta le szval ő legalább nem földön fekvő játékosba...
Csak még mielőtt a sok barcás azt gondolná, hogy az ilyen finomságok csak a csúnya madridban fordulnak(tak) elő.
Nem kell szó nélkül elmenni az eset mellett, kapja meg a méltó büntetést, de nemis kell felfújni a dolgot, örökös eltiltás meg vicc.
Meg előtte Luis Fabiano-val és Kanouté-val is!torotam írta:Ezt én is így gondolom. Kell neki adni egy hosszabb időt a gondolkodásra, mondjuk a szezon végéig meg max a következő szezon első három meccséről kellene eltiltani.Slither írta:Örökös eltiltást sztem azért még nem kell (Materazzi se kapott soha, pedig ha nézzük a dolgait...)
Szankcionálni kell az tény, de az örökös eltiltás az kicsit erős lenne.
Örüljünk annak, hogy a Barca ellen nem fog játszani és az igen lassú Metzeldernek kell majd szembenéznie Eto'val, Messivel, Henryval. És utána meg pl Villával is!
Ezt én is így gondolom. Kell neki adni egy hosszabb időt a gondolkodásra, mondjuk a szezon végéig meg max a következő szezon első három meccséről kellene eltiltani.Slither írta:Örökös eltiltást sztem azért még nem kell (Materazzi se kapott soha, pedig ha nézzük a dolgait...)
Ja, valószínűlek egy szúnyogot üldözött, nem? LOL...socio66 írta:A Mai Sportban olyat olvastam,hogy Juande Ramos szerint Pepe csak a levegőbe akart rúgni dühében![]()
Ehhez képest sikerült kétszer eltalálnia a tagot..![]()
Mindenesetre grat a Madrid vezetőinek is,ez igazán gerinces nyilatkozat volt..
azért nem tudom neked hogy sikerülne úgy megrúgni egy földön fekvő játékost, hogy csak a mezét találod el, a hátát meg se simítod a stoplival, mindenesetre gratulálnék hozzá mert nem könnyűa mezét húzta fel a stoplisával a hátát nem találta el.
az kőkeményen egy térd vagy egy sípcsontvédő volt meg a mezét húzta fel a stoplisával a hátát nem találta el.Ember, fejen rúgta, meg háton, fém stoplival, plusz utána beszólt a bírónak, meg pofon vágta a játékost...
Te honnan veszed, hogy én azt mondtam, hogy csak nem kell megdicsérni Maradonát, és ennyi? Őt is ugyanúgy el kellett volna tiltani... Amúgy meg, szurkolói hovatartozástól függetlenül, nem igaz már, hogy ennyire ellenszegülsz az örökös eltiltásnak?! Ember, fejen rúgta, meg háton, fém stoplival, plusz utána beszólt a bírónak, meg pofon vágta a játékost...fly20 írta:Ezzel az erővel akkor Maradónát sokak példaképét is örökre elkellett vna tiltani.
Jah de róla tudjuk, hogy ő nem egy ész ember volt, meghát barcás is volt, őt elég ha csak nem dícsérjük meg.
De Pepének jár az örökös eltiltás.