Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.04.23. 19:37:02

House írta: Nem hallottam az esetet, nagy vonalakban körül írnád? :shock:

Egyébként Pepe ilyen, de nagy focista is, ráadásul még nem nagyon láttam lábat törni. :roll:
Roy Keane esete: http://www.youtube.com/watch?v=p_st29ml ... re=related
A City játékosa soha nem tudott többé pályára lépni. Keane egyik könyvében azt írta hogy szándékosan akart neki sérülést okozni.
Hál' Istennek nem gyakori a lábtörés, de volt már rá példa.
De már összességében így is túlságosan felfújtuk az esetet. Tiltsák el, és csókolom.
Boixos
Llegenda del Barça

2009.04.23. 19:35:25

örökre eltiltani sztem is hülyeség, pláne úgy, hogyha tudjuk, h pl martin taylor, a birminghami hentes csak 3 meccses eltiltálst kapott, miután kis híján amputálta a brazilhorvát gyerek lábfejét, mondván, h ez nem kisasszonysport, benne van a pakliban... persze az a három meccs az inkább az angolok érzéketlen hülyeségét jellemzi, nem azt, h egy enyhe szituról lett volna szó.
pepére visszatérve, innentől inkább az a kérdés, h mikor fordul vele elő legközelebb, h így megbokrosodik és akkor majd mit fog csinálni? mert ugye a hülyegyerek most azzal védekezik, h nem is ismert magára, magyarul nem annyira volt ura a cselekedeteinek. ennyire labilis lenne idegileg? mert akkor ez nagyon gáz...

maradona bilbaoi vendégszerepléséről meg annyit, h azért annak volt előzménye, ahogy mondták a kollégák, goikoetxea, az a ba.szk bzi konkrétan az egész meccsen vadászott maradonára, egy normális szerelési kísérlete sem volt. miután lábat tört, megnyugodott a paraszt. utána maradona 4 hónapra haza lett vágva (ebben a 4 hónapban többször felmerült, h nem folytathatja a játékot), és a következő idényben a kupadöntőben futottunk össze a bilbaoval, amikor az egész stadionjuk kollektíven fütyülte és indiánozta (értsd cigányozta) az argentint, természetesen a bszogatásban a pályánlévő játékosok is ott voltak a szeren. ezek után az egyébként sem lakonikus nyugalmáról híres diegonak elgurult a gyógyszere és akkor robbant ki az a nevetséges, magas térdemeléses, kánkán-jellegű futballistaverekedés, amiben élharcos volt a játékosunk.
pepe esetében ilyen előzményekről nem beszélhetünk, egyszerűen befordult és állattá változott. krvára nem ugyanaz a szitu, akármennyire is úgy akarja bemutatni a madridista ember. maradona történetéhez még az is hozzátartozik, h az idény végén az első normálisabb ajánlatkor el is passzolták a gyereket nápolyba.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2009.04.23. 19:37:33-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Spityu
Barça C
Kapcsolat:

2009.04.23. 19:23:01

MichaaBee írta:Azért ne legyünk már ilyen elfogultak! Cooltiszo-nak igaza van. Undorító volt amit csinált, de legalább nem okozott sérülést! Még mindig jobb, mint a "90%-a" a videónak. Inkább a stoplijába és a hátába rúgjon, minthogy földre érkezéskor direkt kétlábbal rátaposson a másik fejére és tökére. Ha neked az ilyenek nem olyan súlyosak, mint Pepe esete, akkor csak sajnálni tudlak.

Pepét el kell tiltani szezon végéig, aztán meg tenni az egészre nagy ívben, magasról. Egyébként valami olyasmit hallottam, hogy olyat mndott, hogy lehet, hogy visszavonul a profi futballtól emiatt. :o Nem tudom mennyi igaz belőle.
Előbb nézd végig ezt a verziót és utánna nyilatkozz...

http://www.youtube.com/watch?v=Bl_itURVy2k

oké megrúgta a lábát, biztos nem fájt aláírom. Utánna hátba rúgta. Nem tudom neked mennyire esne jól ha épp téged rúgnának hátba.
ezek után még van pofája odamenni, beletérdel és még a fejét és lenyomja. Kérdem én, MINEK? Ez egy beteg.

Arról ne is beszéljünk hogy utánna még adott két öklöst.

Azért hogy ha ez a meccs idegenben lett volna a Madridnak, akkor biztos tömegverekedés lett volna a vége. az kétségtelen.
mcfc.hu - Magyarország legnagyobb Manchester City szurkolói weboldal.
LM10
Director del Fútbol

2009.04.23. 19:21:55

Azért lehet, hogy mi is tartalékolni fogunk a Classicora. Hisz míg nálunk Xavi, Alves, Busquets, Eto'o, Touré 4 sárgával rendelkezik, a Realnál senkinek nincs 4 sárgája a Sevilla előtt, max Higu lehet veszélyben, ha megóvják a sárgáját. Úgyhogy csak óvatosan Valenciában. :D
House
Entrenador del Barça

2009.04.23. 19:16:33

Cooltiszo írta:
Spityu írta: Ebbe a videó összeállításba nyugodtan be lehet tenni Pepéét is. Mellesleg sztem durvább Pepéé mint a video 90%-a.
Mennyivel durvább amikor valaki úgy megy oda hogy vigyem el a lábát(pl. Roy Keane), ő egy életet tett tönkre szándékosan, mégis játszhatott még nagyon sok évig.
Nem hallottam az esetet, nagy vonalakban körül írnád? :shock:

Egyébként Pepe ilyen, de nagy focista is, ráadásul még nem nagyon láttam lábat törni. :roll:
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.04.23. 19:15:10

Azért ne legyünk már ilyen elfogultak! Cooltiszo-nak igaza van. Undorító volt amit csinált, de legalább nem okozott sérülést! Még mindig jobb, mint a "90%-a" a videónak. Inkább a stoplijába és a hátába rúgjon, minthogy földre érkezéskor direkt kétlábbal rátaposson a másik fejére és tökére. Ha neked az ilyenek nem olyan súlyosak, mint Pepe esete, akkor csak sajnálni tudlak.

Pepét el kell tiltani szezon végéig, aztán meg tenni az egészre nagy ívben, magasról. Egyébként valami olyasmit hallottam, hogy olyat mndott, hogy lehet, hogy visszavonul a profi futballtól emiatt. :o Nem tudom mennyi igaz belőle.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.04.23. 19:09:12

Spityu írta: Ebbe a videó összeállításba nyugodtan be lehet tenni Pepéét is. Mellesleg sztem durvább Pepéé mint a video 90%-a.
Persze, hogy bele lehet tenni, de gondolkodjunk már kicsit. Nem sok esélye volt hogy sérülést okoz. Mennyivel durvább amikor valaki úgy megy oda hogy vigyem el a lábát(pl. Roy Keane), ő egy életet tett tönkre szándékosan, mégis játszhatott még nagyon sok évig. Mennyivel durvább Tottié, aki páros lábbal "ráesik" a csávókára? Vagy Cantona stoplival belerepül egy nézőbe? Mégis mindketten hatalmas játékosok (voltak), és több 10 millióan imádják őket. Úgy beszélnek itt néhányan mintha a saját lányát erőszakolta volna meg, sok a túlzás. Csúnya, elítélendő a szitu, ha visszaeső akkor emberileg is elítélendő a gyerek, de fölösleges fröcsögő szájjal szidni.
House
Entrenador del Barça

2009.04.23. 19:06:05

Pepe egy vadállat, könnyen fel lehet b*szni az agyát, ennyi. Persze ő még viszi tovább. Egyébként, én örülnék ha 5 meccsre eltiltanák, legalább nem veszélyeztetni egyik játékosunkat. :roll:

ui: ez a vidi nagyon durva. :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára House 2009.04.23. 19:08:38-kor.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
Spityu
Barça C
Kapcsolat:

2009.04.23. 18:59:17

Cooltiszo írta:Tény hogy nagyon undorító amit csinált, de ettől még örökre eltiltani? Nem mondom hogy kedvenc játékosom lesz, de sokkal jobban nem írta le magát nálam emiatt. Nem okozott sérülést meg semmi, el kell meszelni kb. 5-6 meccsre és kész. Történtek ettől már cifrább dolgok is pályán.
Egy kis ízelítő: http://www.youtube.com/watch?v=MGvuLJ7i ... re=related
Ebbe a videó összeállításba nyugodtan be lehet tenni Pepéét is. Mellesleg sztem durvább Pepéé mint a video 90%-a.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.04.23. 18:55:21

Tény hogy nagyon undorító amit csinált, de ettől még örökre eltiltani? Nem mondom hogy kedvenc játékosom lesz, de sokkal jobban nem írta le magát nálam emiatt. Nem okozott sérülést meg semmi, el kell meszelni kb. 5-6 meccsre és kész. Történtek ettől már cifrább dolgok is pályán.
Egy kis ízelítő: http://www.youtube.com/watch?v=MGvuLJ7i ... re=related
Spityu
Barça C
Kapcsolat:

2009.04.23. 18:50:19

Nem tudom, én is minimum 10 meccs eltiltást adnék neki.
És akárkinek megadnám, legyen az Alves vagy Messi. Egy futbalista ilyat nem csinálhat. Példát kell statuálni.
Aprieto

2009.04.23. 18:20:45

OvaMind írta:Én 20 meccsre eltiltanám.
Ha meg Messivel csinálja, 90-re. Egyértelmű.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.04.23. 18:12:32

fly20 írta:
Ezekre, meg főleg erre csak ezt ajánlom a figyelmetekbe:
Bár rendes volt, mert csak a térdelő playa fejét rúgta le szval ő legalább nem földön fekvő játékosba...
Csak még mielőtt a sok barcás azt gondolná, hogy az ilyen finomságok csak a csúnya madridban fordulnak(tak) elő.
Nem kell szó nélkül elmenni az eset mellett, kapja meg a méltó büntetést, de nemis kell felfújni a dolgot, örökös eltiltás meg vicc. :lol:
Ennek a kis "tömegverekedésnek" volt előzménye. Így teljes a kép. Persze, nem akarom Maradonát védeni, mert nem ez a megfelelő válasz, de a felgyülemlett düh ilyetén való kitörése picit megérthető.

http://www.youtube.com/watch?v=N8_JYHtv ... re=related

1983. szeptember 24-én Goicoetxea eltörte a lábát...
Csak erős idegzetűeknek ajánlom a videót.

Össze sem hasonlítható Pepe tegnapelőtti ámokfutásával.
Az pedig csak a hab a tortán, ahogy sajnáltatja magát...talán még dícséretet is érdemel, meg sajnálatot is, mi? Ne röhögtesse ki magát. Inkább maradjon csendben, és vegye tudomásul a következményeket. 10 meccs a minimum, ha ennél kevesebbet kap, akkor az szégyen a spanyol szövetségre.
Kép
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.04.23. 18:10:59

Én 20 meccsre eltiltanám.
Forcabarca8
Capitá del Barça

2009.04.23. 18:02:05

az durva, h azt mondta, h lehet visszavonul! sztem nem fog, de ha már ilyet nyilatkozik, sztem igencsak megbánhatta. 10 meccs, és kész. ennyi jár neki minimum. de se vele, se nélküle, nem nyerhet a real ellenünk! megverjük a valenciat, aztán chelsea, majd a real! az év legjobban várt meccsei következnek!!!! végre!!
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.04.23. 17:49:53

torotam írta:
Slither írta:Örökös eltiltást sztem azért még nem kell (Materazzi se kapott soha, pedig ha nézzük a dolgait...)
Ezt én is így gondolom. Kell neki adni egy hosszabb időt a gondolkodásra, mondjuk a szezon végéig meg max a következő szezon első három meccséről kellene eltiltani.
Szankcionálni kell az tény, de az örökös eltiltás az kicsit erős lenne.
Örüljünk annak, hogy a Barca ellen nem fog játszani és az igen lassú Metzeldernek kell majd szembenéznie Eto'val, Messivel, Henryval. És utána meg pl Villával is!
Meg előtte Luis Fabiano-val és Kanouté-val is! :wink:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Stelios
Jugador del Barça

2009.04.23. 17:46:15

Így lehiggadva maradjunk annyiban, hogy az lenne a legkorrektebb, ha erre az idényre eltiltanák. Nem kell őt örökre. Bárkivel előfordulhat, hogy bedurran az agya. Szerencsétlen srác teljesen maga alatt van. Egy életre megbánta. Innentől kezdve már nem hiszem, hogy látunk tőle durva szabálytalanságot.

Na meg ugye itt van Alves (mindamellett hogy hihetetlenül szeretem mert nagy forma és jó játékos), szintén aljas. Amikor a Sevilla játékosa volt, patkányozta is a fórum rendesen. Nála is simán előfordulhat egy ilyen.
torotam
Jugador d'estrella

2009.04.23. 16:10:18

Slither írta:Örökös eltiltást sztem azért még nem kell (Materazzi se kapott soha, pedig ha nézzük a dolgait...)
Ezt én is így gondolom. Kell neki adni egy hosszabb időt a gondolkodásra, mondjuk a szezon végéig meg max a következő szezon első három meccséről kellene eltiltani.
Szankcionálni kell az tény, de az örökös eltiltás az kicsit erős lenne.
Örüljünk annak, hogy a Barca ellen nem fog játszani és az igen lassú Metzeldernek kell majd szembenéznie Eto'val, Messivel, Henryval. És utána meg pl Villával is!
Visca el BARCA!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2009.04.23. 16:04:06

Nem tudom mit kell ezen ennyit csámcsogni, gyökér volt denevérfejű, nagy büntetést érdemel, nem kell ezen vitatkozni. Örökös eltiltást sztem azért még nem kell (Materazzi se kapott soha, pedig ha nézzük a dolgait...), eltiltás után mondjuk próbaidő, és ha ismét psziho-módba vált, majd akkor... :roll:
Caesarka
Jugador del Barça

2009.04.23. 16:03:45

socio66 írta:A Mai Sportban olyat olvastam,hogy Juande Ramos szerint Pepe csak a levegőbe akart rúgni dühében :roll:
Ehhez képest sikerült kétszer eltalálnia a tagot.. :roll:
Mindenesetre grat a Madrid vezetőinek is,ez igazán gerinces nyilatkozat volt..
Ja, valószínűlek egy szúnyogot üldözött, nem? LOL... :lol:
Kép
CSAK A BARÇAAA!!! :twisted: :wink: :P
Glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona, glori glori FC Barcelooona and the Catalans go marching on on on!!! :twisted:
socio66

2009.04.23. 16:00:36

A Mai Sportban olyat olvastam,hogy Juande Ramos szerint Pepe csak a levegőbe akart rúgni dühében :roll:
Ehhez képest sikerült kétszer eltalálnia a tagot.. :roll:
Mindenesetre grat a Madrid vezetőinek is,ez igazán gerinces nyilatkozat volt..
barca1615
Jugador d'estrella

2009.04.23. 15:53:15

Azt fogja nyilatkozni a tárgyaláson, hogy igaz ellökte a játékost! De ő nem akart belerúgni hanem felakart szabadítani! Csak luftot rúgott! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.04.23. 15:51:46

a mezét húzta fel a stoplisával a hátát nem találta el.
azért nem tudom neked hogy sikerülne úgy megrúgni egy földön fekvő játékost, hogy csak a mezét találod el, a hátát meg se simítod a stoplival, mindenesetre gratulálnék hozzá mert nem könnyű
:wink:
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
nexam
Jugador del Barça

2009.04.23. 15:33:48

Ember, fejen rúgta, meg háton, fém stoplival, plusz utána beszólt a bírónak, meg pofon vágta a játékost...
az kőkeményen egy térd vagy egy sípcsontvédő volt meg a mezét húzta fel a stoplisával a hátát nem találta el. :lol: meg lehet nézni, de attól még egy tapló **** marad : :evil:
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2009.04.23. 15:23:10

fly20 írta:Ezzel az erővel akkor Maradónát sokak példaképét is örökre elkellett vna tiltani.
Jah de róla tudjuk, hogy ő nem egy ész ember volt, meghát barcás is volt, őt elég ha csak nem dícsérjük meg.
De Pepének jár az örökös eltiltás.
:roll:
Te honnan veszed, hogy én azt mondtam, hogy csak nem kell megdicsérni Maradonát, és ennyi? Őt is ugyanúgy el kellett volna tiltani... Amúgy meg, szurkolói hovatartozástól függetlenül, nem igaz már, hogy ennyire ellenszegülsz az örökös eltiltásnak?! Ember, fejen rúgta, meg háton, fém stoplival, plusz utána beszólt a bírónak, meg pofon vágta a játékost...

Ne mondd, hogy ez egy szimpla kirohanás volt, mert más ember ezt az adagot négy ideg-összeroppanás alatt csinálja meg...
.
Lezárt