Az a szomorú, hogy ezért a baromért 30 millát adtak ki...Boixos írta:
gyökér, 20 millióért...
.

Juande Ramos írta:Remélem a fegyelmi bizottság is figyelembe veszi, hogy nem akart belerúgni az ellenfelébe
Ez nem nagy arc, ezt úgy hívják, hogy irónia.fly20 írta:Na itt a nagy arc, ha már annyira kérdezed.Ja és persze, ha nálatok is lenne legalább egy klasszis, ti is megéreznétek a hiányát.
Nincsen klasszis persze.![]()
Nálam az a játékos klasszis, aki minden bajnokságban amelyikben megfordult gólkirály lett, sajnos sérült, szívunk is miatta rendesen.(elárulom kiaz Nistelroy)
A jelenlegi használható játékosok közül rögtön 2 klasszist tudok mondani, egyiket sem a támadószekcióból.
Iker aki tegnap életben tartotta a reményeket és Lass aki a csapat másik legfontosabb láncszeme(tudom most sokan lehurrognak, hogy ő nem klasszis, nálam aki hozza Makalele szintjét az megint csak klasszis és ez a gyerek hozza).
Ez, hogy a támadóalakzatban nincsenek igazi klasszisaink ez magyarázatot is ad arra, hogy miért nem megy a szép játék, miért kényszerül védekezésre a csapat pl egy classicón.
Aki ezt nem tudja felfogni és csak hajtogatja, hogy ez a szemét madrid miért védekező focit játszik és miért nem támad ki, hogy utána kapjon egy 5-öst azzal nemtok mit kezdeni.
Nem örülök, hogy ez van(nyáron reménykedek a változásban), de ettől még szorítok a csapatnak, ha [auto_cenzúra] focival is, de nyerjünk a derbin.
Na itt a nagy arc, ha már annyira kérdezed.Ja és persze, ha nálatok is lenne legalább egy klasszis, ti is megéreznétek a hiányát.
Nem csak ez az 1 gól esett azon a meccsen!A 2.nál dőlt el a meccs teljesen,ahol szegény Casillas csak a hátát tudta megvakarni Messi emelésénél...zsuni írta:ha meg akkora ász a barca akkor talán nem egy derékról bepattanó gól fog dönteni
Meg kell mondjam nekem nagyon szimpatikus Juande Ramos, mint ember, úgy gondolom kiváló szakember is, méltó ellenfél. Hozott anyagból dolgozik, naná, hogy nem játszik szép focit, de mindenképp elismerésreméltó korrekt ellenfél.Juande Ramos írta:Remélem a fegyelmi bizottság is figyelembe veszi, hogy nem akart belerúgni az ellenfelébe
Ugye-ugye... kibújt a szög a zsákból. Nekem lenne nagy arcom? Valótlant állítottam?zsuni írta:megint a fél csapat hiányozni fog, nálatok ha már messi nincs, ugyanolyan szánalmasan sz.r a játék. nem tudom mire ez a rohadt nagy arc. igen jól játszik a barca, de nálatok 2nél sosem volt több sérült, ha messi pihent vagy iniesta, megdöglött az egész gépezet. kicsit vissza kéne venni.
ha meg akkora ász a barca akkor talán nem egy derékról bepattanó gól fog dönteni
Igazságtalan a foci de talán ha tudunk élni a most adódott helyzettel (talán a sors igazsága). Ugye Sevilla-ba két kezdő eltiltva ellenünk, viszont Madridba már játszhatnak. El Classicon pedig nem lesz pályán a sérült Robben ami talán a legnagyobb érvágás a Madridnak a kapusukon kívül.Rivaldo11 írta:Nos:mypeter írta:miért vagy ilyen ellenséges? Jobban örülnél, ha 25 ponttal nyernénk a bajnokságot, enm lenne ellenfelünk, és dögunalom lenne az egész spanyol foci?Nyerjünk egy jó meccsen Madridban, és azzal el tudjuk dönteni a bajnokságot! Forza Barca!
1. Nem vagyok ellenséges. Az igazságtalanság az, amit nehezen viselek. Az én mércém szerint igazságtalan, hogy 3 pontnyira vannak tőlünk, mikor a mutatott produktum alapján inkább 15-20 pontnyira kellene lenniük. Ergo igazságtalan a futball.
2.Igen, jobban örülnék ha 25 ponttal vezetnénk. Legyen óriási küzdelem a 2. helyért.
3.Nyerjünk, és döntsük el a bajnokságot madridban, benne vagyok.
Nos:mypeter írta:miért vagy ilyen ellenséges? Jobban örülnél, ha 25 ponttal nyernénk a bajnokságot, enm lenne ellenfelünk, és dögunalom lenne az egész spanyol foci?Nyerjünk egy jó meccsen Madridban, és azzal el tudjuk dönteni a bajnokságot! Forza Barca!
na ezzel égették le magukat a realosokCapon írta:Remélem idén többet nem játszik Pepe. Azért ezt még sem szabad ennyiben hagyni. Erre a szezonra eltiltanám. Megrugdossa a földön fekvő játékost aztán rátérdel, megüt egy másikat, beszól a tartalék játékvezetőnek és a végén a gólnál berohan a pályára. Ez teljesen hülye.
Nem tudom miért tőlünk kérdezősködsz ilyenekről, írjál levelet az angoloknak hátha válaszolnak.ferninho írta:amúgy ha már a hátbarúgásoknál tartunk akkor bosingwa miért nem kapott eltiltást???az is min. 3 meccses volt...
pl Dani becsúszásánál, hol látsz te szándékosságot??? Igen csúnya volt meg minden, (és véleményem szerint őt is megkellett volna büntetni) de nem szándékos, nem idegbetegségéből kifolyólag csúszott be, mint Pepe, kár összehasonlítani is.ferninho írta:meg itt is lehetett volna 1 komolyabb lábtörés (pl nyílt) de alvesnek szerencséje volt...
dani alves
bosingwa
Jól van sorry..Kalap1988 írta:És a malac mióta baromfi?sleepy.69 írta:Ezt nem hiszem el.... Ilyen máker brigádot......
Szerintem a Barcának is baromfitartással kellene foglalkoznia. a Realnak bejött, 3 hónapja a malacából él.......
Na nem baj majd a vége számít.Azért ez egy hatalmas bravó:D A többi részéről meg annyit,h a realosoknak abban igaza van,h nem kellene csak erre fognunk, nekünk meg abban,h tényleg elég gyengén játszanak mégis nyernek, sokszor szerencsével(nem mindig)
Nem hiszem hogy ebben az esetben amit írtál a madrid háza táján kell vizsgálhatni, hanem a spanyol szövetségben. Mert ha megússza egy kis enye-benyével az csakis azért lehetne mert a madridban játszik. Ha egy kiscsapatban tenne ilyet egész életére eltiltanák...noname írta:Nem tudom elképzelni h ebben a szezonban játszik ezután, de ha mégis, akkor a Real háza táján egy alapos vizsgálatot kell indítani!
És a malac mióta baromfi?sleepy.69 írta:Ezt nem hiszem el.... Ilyen máker brigádot......
Szerintem a Barcának is baromfitartással kellene foglalkoznia. a Realnak bejött, 3 hónapja a malacából él.......
Na nem baj majd a vége számít.
én sosem mondtam hogy nem jó a barca játéka, és az ugyanolyan rosszat úgy kell érteni ahogy leírtam. igen szebb, megnyerik a bajnokságot, ez van.Mire fel? Nézd meg az előző 40 meccsünket, aztán nézd meg a sajátotokat.
Vissza kéne vennünk? Lehet, de Neked sem ártana.
Derékról bepattanó gól..nem tudom mire gondolsz? Eto'o gólja az idei El Classicón? A második...a Messi-gól volt a döntő! De ha idén többet akarsz, akkor ne félj, kitömünk benneteket, és nem lesz vita
Remélem idén többet nem játszik Pepe. Azért ezt még sem szabad ennyiben hagyni. Erre a szezonra eltiltanám. Megrugdossa a földön fekvő játékost aztán rátérdel, megüt egy másikat, beszól a tartalék játékvezetőnek és a végén a gólnál berohan a pályára. Ez teljesen hülye.
Korrekt hozzászólás, nem kell azért megölnünk egymást, mert valaki Barca a másik meg Real drukker!mezeibela írta:ha szép focit szeretnék nézni egyértelmü milyen meccset kell néznem..a barcelonáét..és azért ez egy madrid szurkolonak elég rosz érzés..de kétségtelen a barcelona jelenleg a világ legjobb csapata..
zsuni írta:megint a fél csapat hiányozni fog, nálatok ha már messi nincs, ugyanolyan szánalmasan sz.r a játék. nem tudom mire ez a rohadt nagy arc. igen jól játszik a barca, de nálatok 2nél sosem volt több sérült, ha messi pihent vagy iniesta, megdöglött az egész gépezet. kicsit vissza kéne venni.
ha meg akkora ász a barca akkor talán nem egy derékról bepattanó gól fog dönteni