Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LM10
Director del Fútbol

2009.04.22. 18:19:33

Boixos írta:
gyökér, 20 millióért...
.
Az a szomorú, hogy ezért a baromért 30 millát adtak ki... :twisted:
Boixos
Llegenda del Barça

2009.04.22. 17:58:43

Juande Ramos írta:Remélem a fegyelmi bizottság is figyelembe veszi, hogy nem akart belerúgni az ellenfelébe

nem b+, az a getafés állat direkt erőből odagurult a denevérfejű lábára. még szerencse, h nem fordult ki ennek a csodálatos világlegjobbhátvédjének a lába...
gyökér, 20 millióért...

nem tudom, h hogy van ez, a madridnál mindig van egy ilyen, akiből kikönyököl a neandervölgyi vérvonal. figo, zidane, most pepe...
biztos - az inter mellett - oda is jutott egy gyökérmágnes.
PUYOL-XAVI-INIESTA
ultrasur
Madridista

2009.04.22. 17:58:17

Ez Classico is egy rakásszar lesz se Robben, se Sneider, se Pepe se Heinze...
Ellenben nálatok mindenki harcképes.
Sajnálom, hogy nem a legjobb 11 játszik mert talán győzhetett volna és akkor jobb szájízzel vágnánk bele az új szezonba de így...
Remélem nyáron rendet tesz valaki és a 10ket a Bernabeuban ünnepeljük.
De ehez nagy változások kellenek.
barca99
Llegenda del Barça

2009.04.22. 17:12:06

fly20 írta:
Ja és persze, ha nálatok is lenne legalább egy klasszis, ti is megéreznétek a hiányát.
Na itt a nagy arc, ha már annyira kérdezed.
Nincsen klasszis persze. =D>

Nálam az a játékos klasszis, aki minden bajnokságban amelyikben megfordult gólkirály lett, sajnos sérült, szívunk is miatta rendesen.(elárulom kiaz Nistelroy)

A jelenlegi használható játékosok közül rögtön 2 klasszist tudok mondani, egyiket sem a támadószekcióból.
Iker aki tegnap életben tartotta a reményeket és Lass aki a csapat másik legfontosabb láncszeme(tudom most sokan lehurrognak, hogy ő nem klasszis, nálam aki hozza Makalele szintjét az megint csak klasszis és ez a gyerek hozza).

Ez, hogy a támadóalakzatban nincsenek igazi klasszisaink ez magyarázatot is ad arra, hogy miért nem megy a szép játék, miért kényszerül védekezésre a csapat pl egy classicón.
Aki ezt nem tudja felfogni és csak hajtogatja, hogy ez a szemét madrid miért védekező focit játszik és miért nem támad ki, hogy utána kapjon egy 5-öst azzal nemtok mit kezdeni.
Nem örülök, hogy ez van(nyáron reménykedek a változásban), de ettől még szorítok a csapatnak, ha [auto_cenzúra] focival is, de nyerjünk a derbin.
Ez nem nagy arc, ezt úgy hívják, hogy irónia. :wink: Csak 'hozni akartam' azt a szintet, amit a kolléga elkezdett. Így legalább mehetünk még egy kört, mire érdemi választ kapnék. :)

Azért nem csinálok hülyét magamból, hogy RvN-t, vagy Casi-t lenímandozom. Diarra meg egy jó kis hasznos játékos, de 3 hónap alatt ne rakjuk már rá a klasszis címkét.

(Mondjuk csak kilyukadtunk oda, hogy a támadóalakzatban nincs klasszis játékos, itt pedig sorakoznak, így természetesen meglátszik a hiányuk, és hogy ha ki kell támadni, akkor "ötöt kapnak"... kb. én is ezt mondtam.)
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.04.22. 16:46:51

Kiváncsi vagyok, meddig kisért a Realnál még Capello szelleme. Remélem idén, ha megnyerjük a bajnokságot megtörik a "varázs".

A meccset nem láttam, de megnéztem a videót Pepéről. Sztem ha ezt egy Barca játékos művelte volna, következő szezonban már egy másik csapat játékosa lenne, legyen az bármekkora zsugás. Etoot nyáron ennél jóval kevesebbért el akarták zavarni :oops:
fly20

2009.04.22. 16:45:50

Ja és persze, ha nálatok is lenne legalább egy klasszis, ti is megéreznétek a hiányát.
Na itt a nagy arc, ha már annyira kérdezed.
Nincsen klasszis persze. =D>

Nálam az a játékos klasszis, aki minden bajnokságban amelyikben megfordult gólkirály lett, sajnos sérült, szívunk is miatta rendesen.(elárulom kiaz Nistelroy)

A jelenlegi használható játékosok közül rögtön 2 klasszist tudok mondani, egyiket sem a támadószekcióból.
Iker aki tegnap életben tartotta a reményeket és Lass aki a csapat másik legfontosabb láncszeme(tudom most sokan lehurrognak, hogy ő nem klasszis, nálam aki hozza Makalele szintjét az megint csak klasszis és ez a gyerek hozza).

Ez, hogy a támadóalakzatban nincsenek igazi klasszisaink ez magyarázatot is ad arra, hogy miért nem megy a szép játék, miért kényszerül védekezésre a csapat pl egy classicón.
Aki ezt nem tudja felfogni és csak hajtogatja, hogy ez a szemét madrid miért védekező focit játszik és miért nem támad ki, hogy utána kapjon egy 5-öst azzal nemtok mit kezdeni.
Nem örülök, hogy ez van(nyáron reménykedek a változásban), de ettől még szorítok a csapatnak, ha [auto_cenzúra] focival is, de nyerjünk a derbin.
langpeter14
Jugador del Barça

2009.04.22. 16:40:27

zsuni írta:ha meg akkora ász a barca akkor talán nem egy derékról bepattanó gól fog dönteni
Nem csak ez az 1 gól esett azon a meccsen!A 2.nál dőlt el a meccs teljesen,ahol szegény Casillas csak a hátát tudta megvakarni Messi emelésénél... :lol:
Kép
Hattrick-->Gyulafirátót
R.I.P Cozma
Balinho
Entrenador del Barça

2009.04.22. 16:25:39

Juande Ramos írta:Remélem a fegyelmi bizottság is figyelembe veszi, hogy nem akart belerúgni az ellenfelébe
Meg kell mondjam nekem nagyon szimpatikus Juande Ramos, mint ember, úgy gondolom kiváló szakember is, méltó ellenfél. Hozott anyagból dolgozik, naná, hogy nem játszik szép focit, de mindenképp elismerésreméltó korrekt ellenfél.

DE

Ez a nyilatkozat kiverte nálam a biztosítékot. Úgy gondolom nem mondhat ilyet egy ilyen kaliberű klub edzője... A Real Madrid mint a spanyol foci egyik zászlóshajója, a szép, attraktív, kreatív futball nagykövete (amely nem egy-két éves távlatokban gondolkozva maximálisan igaz is rájuk), nem védheti egy ilyen után a játékosát. Igenis ki kell állnia amellett, hogy ilyen dolog nem való futballpálya közelébe sem, és ilyen játékos nem illik a klub filozófiájába... Vannak balhés játékosok, de földön fekvő VÉDTELEN embert megrugdosni mérhetetlenül szánalmas és UNDORÍTÓ. Egy Real Madrid szakvezetője meg ne játsszon Mourinhot, ne védje ok nélkül játékosait. Ezt hagyjuk meg a taljánoknak. A Madrid meg térjen vissza régi dicsfényéhez, legyen méltó partnere a Barcelonának, mind játékban, mind mentálisan-morálisan, mind identitásában. Aztán nyerjen a jobb. De én ilyenből nem kérek.

És amennyiben nem vonja vissza fentebbi mondatait, csak azért, hogy a terhet levegye játékosáról, akkor nagyot esett a szememben ez az egyébként végtelenül szimpatikus ember...
barca99
Llegenda del Barça

2009.04.22. 15:49:09

zsuni írta:megint a fél csapat hiányozni fog, nálatok ha már messi nincs, ugyanolyan szánalmasan sz.r a játék. nem tudom mire ez a rohadt nagy arc. igen jól játszik a barca, de nálatok 2nél sosem volt több sérült, ha messi pihent vagy iniesta, megdöglött az egész gépezet. kicsit vissza kéne venni.
ha meg akkora ász a barca akkor talán nem egy derékról bepattanó gól fog dönteni :lol:
Ugye-ugye... kibújt a szög a zsákból. Nekem lenne nagy arcom? Valótlant állítottam?

- a hatalmas különbség miatt mindenki óriási Real-verést várt, meg is látszott a csapaton, görcsöltek, nem voltak elég higgadtak

-a Real azzal a szándékkal jött, hogy nekik még akkor is jó a 0-0, ha szégyenszemre a félpályán se jönnek át

-Messit faraghatták majdnem végig, mert a bíró nem mert határozottabban fellépni a belépők ellen

-amikor kitámadott a Real gólt kapott

Ezekből vezettem le, hogy ha a Real győzni akar (kell neki), akkor rajtuk lesz a nyomás, ha támadniuk kell, ez a védelem (főleg Pepe nélkül), nem bírja ki azt a nyomást, amit a Barca alakalmaz idegenben is minden gond nélkül.

Szóval remélem megmagyarázod nekem, hogy hol is volt nagy az arc.
socio66

2009.04.22. 15:43:50

Magasan a legkorrektebb hsz. a Pepe esettel kapcsolatban,amit eddig madridistától olvastam:(szerintem van helye itt)
'Nem értem azokat, akik ezek után még védik Pepét... Nekem egészen idáig az egyik kedvencem volt, de ezek után örülnék, ha száműznék a 2. csapathoz legalább szeptemberig. Fizetését pedig elvenném egy az egyben. Aki ilyet tesz a futballpályán a világ egyik legnagyobb bajnokságának talán legnagyobb csapatának címerével a szívén, az nem méltó arra, hogy ott játsszon. Mások az életüket adnák, hogy egyszer az életben pályára lépjenek a Bernabeu-ban, erre mások így hálálják meg a beléjük vetett bizalmat. Lehet azzal jönni, hogy eldurrant az agya, mindenesetre elég szánalmasnak tartom Pepé nyilatkozatát, amiben végig azt hangsúlyozza, hogy ő nem ilyen, ezt vegyék figyelembe a büntetés kiszabásánál is. Sokan Cristiano Ronaldo-t utálják, mert dobálja magát, meg sokak szerint nem helyesen öltözködik, stb, közben az ilyen Pepé-féle idegbetegeknek járna ki a füttyszó. Nagyon remélem, hogy méltó büntetést fog kapni, nem ússza meg 3-4 meccsel. HALA MADRID'
respect.
Capon
Llegenda del Barça

2009.04.22. 15:39:48

Rivaldo11 írta:
mypeter írta:miért vagy ilyen ellenséges? Jobban örülnél, ha 25 ponttal nyernénk a bajnokságot, enm lenne ellenfelünk, és dögunalom lenne az egész spanyol foci?Nyerjünk egy jó meccsen Madridban, és azzal el tudjuk dönteni a bajnokságot! Forza Barca!
Nos:
1. Nem vagyok ellenséges. Az igazságtalanság az, amit nehezen viselek. Az én mércém szerint igazságtalan, hogy 3 pontnyira vannak tőlünk, mikor a mutatott produktum alapján inkább 15-20 pontnyira kellene lenniük. Ergo igazságtalan a futball.
2.Igen, jobban örülnék ha 25 ponttal vezetnénk. Legyen óriási küzdelem a 2. helyért.
3.Nyerjünk, és döntsük el a bajnokságot madridban, benne vagyok.
Igazságtalan a foci de talán ha tudunk élni a most adódott helyzettel (talán a sors igazsága). Ugye Sevilla-ba két kezdő eltiltva ellenünk, viszont Madridba már játszhatnak. El Classicon pedig nem lesz pályán a sérült Robben ami talán a legnagyobb érvágás a Madridnak a kapusukon kívül.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.04.22. 15:34:08

mypeter írta:miért vagy ilyen ellenséges? Jobban örülnél, ha 25 ponttal nyernénk a bajnokságot, enm lenne ellenfelünk, és dögunalom lenne az egész spanyol foci?Nyerjünk egy jó meccsen Madridban, és azzal el tudjuk dönteni a bajnokságot! Forza Barca!
Nos:
1. Nem vagyok ellenséges. Az igazságtalanság az, amit nehezen viselek. Az én mércém szerint igazságtalan, hogy 3 pontnyira vannak tőlünk, mikor a mutatott produktum alapján inkább 15-20 pontnyira kellene lenniük. Ergo igazságtalan a futball.
2.Igen, jobban örülnék ha 25 ponttal vezetnénk. Legyen óriási küzdelem a 2. helyért.
3.Nyerjünk, és döntsük el a bajnokságot madridban, benne vagyok.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Carles Puyol Saforcada
Jugador d'estrella

2009.04.22. 15:28:16

Capon írta:
senzu írta:
Sanama írta:Pepe mutatványáról van video? :o
http://www.youtube.com/watch?v=ampNMEXkQ70

van :wink:
Remélem idén többet nem játszik Pepe. Azért ezt még sem szabad ennyiben hagyni. Erre a szezonra eltiltanám. Megrugdossa a földön fekvő játékost aztán rátérdel, megüt egy másikat, beszól a tartalék játékvezetőnek és a végén a gólnál berohan a pályára. Ez teljesen hülye.
na ezzel égették le magukat a realosok
egy Barca védő soha nem csinálna ilyet
rszergej
Capitá del Barça

2009.04.22. 15:25:26

ferninho írta:amúgy ha már a hátbarúgásoknál tartunk akkor bosingwa miért nem kapott eltiltást???az is min. 3 meccses volt...
Nem tudom miért tőlünk kérdezősködsz ilyenekről, írjál levelet az angoloknak hátha válaszolnak. :wink:
Egyébként simán ez is min 5 meccs nálam.

ferninho írta:meg itt is lehetett volna 1 komolyabb lábtörés (pl nyílt) de alvesnek szerencséje volt...
dani alves
bosingwa
pl Dani becsúszásánál, hol látsz te szándékosságot??? Igen csúnya volt meg minden, (és véleményem szerint őt is megkellett volna büntetni) de nem szándékos, nem idegbetegségéből kifolyólag csúszott be, mint Pepe, kár összehasonlítani is.
Pedig kezdett jól játszani ebben az évben, erre elássa magát, szép volt Pepe, grt. Ebben a szezonban már nem igen fog pályára lépni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rszergej 2009.04.22. 15:39:01-kor.
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.04.22. 15:18:36

Semmi gond sleepy.69 ! :lol: Ezt te is tudod, hogy nem hagyhattam ki :lol:
sleepy.69
Barça B

2009.04.22. 15:17:21

Kalap1988 írta:
sleepy.69 írta:Ezt nem hiszem el.... Ilyen máker brigádot......
Szerintem a Barcának is baromfitartással kellene foglalkoznia. a Realnak bejött, 3 hónapja a malacából él.......
Na nem baj majd a vége számít.
És a malac mióta baromfi? :lol: Azért ez egy hatalmas bravó:D A többi részéről meg annyit,h a realosoknak abban igaza van,h nem kellene csak erre fognunk, nekünk meg abban,h tényleg elég gyengén játszanak mégis nyernek, sokszor szerencsével(nem mindig)
Jól van sorry..
Éppen hiányoztam azon a bioszórán.. :lol:
"Leo rövid távon hihetetlenül gyors, de én úgy érzem, őt nem elemezni, csupán nézni kell." - Pep Guardiola
torrentkiller
Entrenador del Barça

2009.04.22. 15:09:35

noname írta:Nem tudom elképzelni h ebben a szezonban játszik ezután, de ha mégis, akkor a Real háza táján egy alapos vizsgálatot kell indítani!
Nem hiszem hogy ebben az esetben amit írtál a madrid háza táján kell vizsgálhatni, hanem a spanyol szövetségben. Mert ha megússza egy kis enye-benyével az csakis azért lehetne mert a madridban játszik. Ha egy kiscsapatban tenne ilyet egész életére eltiltanák...
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2009.04.22. 15:09:16

30 millios pepe csináááld :lol:
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.04.22. 15:04:58

sleepy.69 írta:Ezt nem hiszem el.... Ilyen máker brigádot......
Szerintem a Barcának is baromfitartással kellene foglalkoznia. a Realnak bejött, 3 hónapja a malacából él.......
És a malac mióta baromfi? :lol: Azért ez egy hatalmas bravó:D A többi részéről meg annyit,h a realosoknak abban igaza van,h nem kellene csak erre fognunk, nekünk meg abban,h tényleg elég gyengén játszanak mégis nyernek, sokszor szerencsével(nem mindig)
sleepy.69
Barça B

2009.04.22. 14:57:53

Ezt nem hiszem el.... Ilyen máker brigádot......
"Leo rövid távon hihetetlenül gyors, de én úgy érzem, őt nem elemezni, csupán nézni kell." - Pep Guardiola
zsuni
Capitá del Barça

2009.04.22. 14:54:43

Mire fel? Nézd meg az előző 40 meccsünket, aztán nézd meg a sajátotokat.
Vissza kéne vennünk? Lehet, de Neked sem ártana.
Derékról bepattanó gól..nem tudom mire gondolsz? Eto'o gólja az idei El Classicón? A második...a Messi-gól volt a döntő! De ha idén többet akarsz, akkor ne félj, kitömünk benneteket, és nem lesz vita
én sosem mondtam hogy nem jó a barca játéka, és az ugyanolyan rosszat úgy kell érteni ahogy leírtam. igen szebb, megnyerik a bajnokságot, ez van.
eto'o gólja volt a döntő, ez vitathatatlan. majd meglátjuk mi lesz, mindenesetre én egy jó meccset várok így is. ha a real így képes lesz begyűjteni az összes pontot nagyon fogok örülni, de ha nem, nem leszek elkeseredve. ahogy írtam már, lesz ez jobb is, mert már csak az lehet :)
az meg hogy a sajátunk, én nem tartom sajátoménak a csapatot. nem szeretek róla úgy beszélni, hogy az "én csapatom". semmi közöm, még a jegybevételhez sem.
riszpekt
Capon
Llegenda del Barça

2009.04.22. 14:52:39

senzu írta:
Sanama írta:Pepe mutatványáról van video? :o
http://www.youtube.com/watch?v=ampNMEXkQ70

van :wink:
Remélem idén többet nem játszik Pepe. Azért ezt még sem szabad ennyiben hagyni. Erre a szezonra eltiltanám. Megrugdossa a földön fekvő játékost aztán rátérdel, megüt egy másikat, beszól a tartalék játékvezetőnek és a végén a gólnál berohan a pályára. Ez teljesen hülye.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2009.04.22. 15:10:20-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
pitta19
Jugador d'estrella

2009.04.22. 14:52:35

mezeibela írta:ha szép focit szeretnék nézni egyértelmü milyen meccset kell néznem..a barcelonáét..és azért ez egy madrid szurkolonak elég rosz érzés..de kétségtelen a barcelona jelenleg a világ legjobb csapata..
Korrekt hozzászólás, nem kell azért megölnünk egymást, mert valaki Barca a másik meg Real drukker!
ferninho
Madridista

2009.04.22. 14:52:30

amúgy ha már a hátbarúgásoknál tartunk akkor bosingwa miért nem kapott eltiltást???az is min. 3 meccses volt...
meg itt is lehetett volna 1 komolyabb lábtörés (pl nyílt) de alvesnek szerencséje volt...
dani alves
bosingwa
szóval néha néha mindenkit elkap a "hév", de a büntetést akár ettől a szezontól való eltiltást is jogos lenne
Scumy
Jugador del Barça

2009.04.22. 14:50:03

zsuni írta:
megint a fél csapat hiányozni fog, nálatok ha már messi nincs, ugyanolyan szánalmasan sz.r a játék. nem tudom mire ez a rohadt nagy arc. igen jól játszik a barca, de nálatok 2nél sosem volt több sérült, ha messi pihent vagy iniesta, megdöglött az egész gépezet. kicsit vissza kéne venni.
ha meg akkora ász a barca akkor talán nem egy derékról bepattanó gól fog dönteni :lol:

Ugyanolyan rossz? mihez képest? Aláírom, sokat tesz a latba Messi játéka, de még Messi, Ini nélkül is fényévekkel szebb játékot látni a mostani Madridnál. Hogy megdöglene nélkülük a gépezet? Túlzás.

Mire fel? Nézd meg az előző 40 meccsünket, aztán nézd meg a sajátotokat.
Vissza kéne vennünk? Lehet, de Neked sem ártana.
Derékról bepattanó gól..nem tudom mire gondolsz? Eto'o gólja az idei El Classicón? A második...a Messi-gól volt a döntő! De ha idén többet akarsz, akkor ne félj, kitömünk benneteket, és nem lesz vita
:wink: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Scumy 2009.04.22. 14:53:18-kor.
Lezárt