davidvillabest írta:Azt a betyárját hogy felment bennem ezután a hír után a pumpa! Hogy a madrid nem fogja leigazolni az biztos mert oda cesc nem fog menni! Legalábbis remélem!!
Én a vezetőséget nem értem. De tényleg nem. 35misit már tavaly élből viszautasítottak Fabregasért egyébként érthető módon, most pedig az átigazolási szezon előtt pár hét színjáték után mint aki jól végezte dolgát közhírré teszik hogy most már egy hivatalos ajánlatot is elküldtek az Arsenalnak és hogy most akkor már ott pattog a laszti, mi mindent megtettünk é teszünk. Mit vártak vajon ennyi pénzért odaadják nekünk a CSK-jukat aki mellesleg a világ egyik legjobb irányítóközéppályása? Nem is értem. Első lépésnek még azt mondom elmegy ha totálisan kizárhatnánk azt a lehetőséget hogy eladják másnak, de véleményem szerint ilyen a profi futballban ma nem létezik. Vagy túlzottan spúrolunk pedig nagyon szeretnénk leigazolni, és nagy az arc is pl. Rosell egyik embere is olyanokat nyilatkozik hogy fix a miénk lesz Cesc és könnyen ráadásul, vagy nem kell Pepnek ennyire(nem életbevágó idén), akkor viszont a cirkuszt nem értem...
És mi lesz a vége? 35öt sajnálunk Cescért elviszi 45ért a margit de Di Mariát meg mi hozzuk majd el 40ért? Nem is értem. Persze választások ez+az de valamit most már lépni kéne azt gondolom mielőtt Madridban lesz legenda Cesc és Xavi visszavonulása után majd csodálhatjuk a Madrid játékát és trófeáit...