Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem érted... jöttél hogy vannak híreid, de forrásmegjelölés nélkül, én ezt kifogásoltam mindössze. Ha rögtön odaírod, hogy a hivatalos weboldalról van teljesen korrekt.MessiFan írta:Szerinted az elnök szavait "meghamisítanák"? Mind1. Szerintem igaz de te felőlem azt hihetsz amit akarsz.
Szerinted az elnök szavait "meghamisítanák"? Mind1. Szerintem igaz de te felőlem azt hihetsz amit akarsz.d írta: Korrekt forrás-megjelölés nélkül az információ megbízhatósága a nulla felé közelít. Tanuld meg, az életben sokszor szembesülsz még ezzel.
Sejthető volt hogy az első ajánlatunkat ugy se fogják elfogadni , így kezdésnek nem volt rosszSuperMessi írta:Ez rendben van ezt írtam én is hogy kezdőlicitnek talán elmegy de a színjáték mellé és a lassúság talán veszélyes játék, de lehet csak én parázon túl, mindenesetre voltunk már ennél határozottabbak is átigazolás ügyben. Na mind1 reméljük a legjobbakat.gygerike írta:Szerintem meg ugy van hogy nem akarunk egyből 45 milkát ajánlani. Akkor látja az Arsenal hogy még simán följebb tudja tornászni ezt. 35-el kezdtünk, mi is tudtunk hogy ezért valószínű nem engedik el csak elkezdtük a "licitet".
Ez rendben van ezt írtam én is hogy kezdőlicitnek talán elmegy de a színjáték mellé és a lassúság talán veszélyes játék, de lehet csak én parázon túl, mindenesetre voltunk már ennél határozottabbak is átigazolás ügyben. Na mind1 reméljük a legjobbakat.gygerike írta:Szerintem meg ugy van hogy nem akarunk egyből 45 milkát ajánlani. Akkor látja az Arsenal hogy még simán följebb tudja tornászni ezt. 35-el kezdtünk, mi is tudtunk hogy ezért valószínű nem engedik el csak elkezdtük a "licitet".
Én a vezetőséget nem értem. De tényleg nem. 35misit már tavaly élből viszautasítottak Fabregasért egyébként érthető módon, most pedig az átigazolási szezon előtt pár hét színjáték után mint aki jól végezte dolgát közhírré teszik hogy most már egy hivatalos ajánlatot is elküldtek az Arsenalnak és hogy most akkor már ott pattog a laszti, mi mindent megtettünk é teszünk. Mit vártak vajon ennyi pénzért odaadják nekünk a CSK-jukat aki mellesleg a világ egyik legjobb irányítóközéppályása? Nem is értem. Első lépésnek még azt mondom elmegy ha totálisan kizárhatnánk azt a lehetőséget hogy eladják másnak, de véleményem szerint ilyen a profi futballban ma nem létezik. Vagy túlzottan spúrolunk pedig nagyon szeretnénk leigazolni, és nagy az arc is pl. Rosell egyik embere is olyanokat nyilatkozik hogy fix a miénk lesz Cesc és könnyen ráadásul, vagy nem kell Pepnek ennyire(nem életbevágó idén), akkor viszont a cirkuszt nem értem...davidvillabest írta:Azt a betyárját hogy felment bennem ezután a hír után a pumpa! Hogy a madrid nem fogja leigazolni az biztos mert oda cesc nem fog menni! Legalábbis remélem!!
Jason írta:Nem tudja valaki hogy ez az Elia milyen poszton játszik??sztem jó kis játékos.
Én szeretem a holland bajnokságot, sokszor láttam már. Ő volt az év jobbhátvéde + kezdő egy világviszonylatban bombaerős holland válogatottban. Szerintem rosszul sem játszott.BlauGranaGroc írta:Bár csak ezt az 1 meccsét láttam der Wiel-nek(?), de ez alapján kevés ő ide. A hollandok leggyengébje volt.
Azért még csak 22 éves...BlauGranaGroc írta:Bár csak ezt az 1 meccsét láttam der Wiel-nek(?), de ez alapján kevés ő ide. A hollandok leggyengébje volt.
Szerintem sem baj, ha van 2 jó játékos egy posztra. Ha azt vesszük Milito is létszámfeletti középen, mégis nagyon fontos játékosunk, mint gyakran játszó csere. vv Wielnek is lenne helye. Nekem jobban tetszene ő itt, mint a többi jelölt.Fernando írta:Egyre inkább elgondolkodtat ez a van der Wiel gyere. tehetséges, fiatal, ajax-nevelés. Én érte inkább kiadnék 20-at mint mondjuk Csigrinszkij-ért adtunk 25-t. Azzal, hogy leigazolnánk Alves előtt is sok út nyílna meg. Játszhatna eggyel föjjebb is akár olykor, mint tavaly + pihenni is többet tudna a fontosabb meccsekre. Tavaly és tavaly előtt sokat kivett belőle a szezon. Fontosabb meccseken többször is hibázott. Jól jönne ez a srác. Nem falábú az biztos.
Szélső/CsatárJason írta:Nem tudja valaki hogy ez az Elia milyen poszton játszik??sztem jó kis játékos.
nemhiszem h olcsó lenne,mer Ajaxos és az akadémiából jött ki és azokér mindig sokat kérnek.Ráadásul a VB mindig megnőveli a piaci árát a játékosnak.Nem jönnénk ki 8-10 millió alattLM10 írta:Nézem is, tényleg hasonlít Alvesre a mozgása. Nagyon jó igazolás lenne, és még olcsó is lenne.Messa írta:Kapcsolj a Sport1-re, és láthatod.LM10 írta:Van der Wiel neve jelent meg, mint Alves cseréje. Nem nagyon láttam őt játszani
És azt mennyire tartod reálisnak h miután a ManCity 45 milliós ajánlatát elutasítottuk, majd pont 20 millióért fogjuk eladni?bence-barca írta: + "Daniel Alves 20 millió euróért a Manchester Cityhez szerződhet az El Mundo Deportivo értesülése szerint." - Miért menne el? Nem hinném, h itt hagyna minket
Nézem is, tényleg hasonlít Alvesre a mozgása. Nagyon jó igazolás lenne, és még olcsó is lenne.Messa írta:Kapcsolj a Sport1-re, és láthatod.LM10 írta:Van der Wiel neve jelent meg, mint Alves cseréje. Nem nagyon láttam őt játszani
Kapcsolj a Sport1-re, és láthatod.LM10 írta:Van der Wiel neve jelent meg, mint Alves cseréje. Nem nagyon láttam őt játszani