Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Drogba majd az idényvégén megy, ha minden igaz, én nem olvastam a hivatalos interjút, amiben állítólag ezt igazolja. Nem tartom szükségesnek, s az értéke is nagy, túl drága lenne, de hasznos is. Eto'o-ék miatt nem kell. Egyébként a goal.com is gyakran mond megalapozatlan dolgokat, gondolja csak a CR, Fabregas... cikkre.M19 írta:Hát szerintem Henry meg Eto' o mellett már nem férne meg egy Drogba.![]()
Egyébként a legvalószínűbb, hogy a Milánba igazol, lehet hogy Mourinho után. (ha ő oda megy)
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=537661
Na meg a vállogatottban, ott jo volt a VBn is. Ugy is csak cserének ment, és ő egy minőségi csere, szvsz jo igazolás. Pl. a Barcába is jöhetett volna, inkább ő mint Albelda 1000x.Lesy írta:Maniche legutóbb még a Portoban játszott jól. 30 évesen már nem hiszem hogy túl sokat fog mutatni...
Saviola írta:Tehát Maniche marad az Atleticóban.Zsolti írta:De Game nem!![]()
![]()
Állítólag Ancelotti meg idejönne, hát nemtudom... NEM19 írta:Hát szerintem Henry meg Eto' o mellett már nem férne meg egy Drogba.![]()
Egyébként a legvalószínűbb, hogy a Milánba igazol, lehet hogy Mourinho után. (ha ő oda megy)
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=537661
Ez csak egy Topfocis hír aminek semmi köze az eligazoláshoz. Vmit félrenézhettetek.Replay írta:Honnan az info?Fernando írta:Luca Toni
BayernMilan, eléggé nagy fogásnak bizonyul
Remélem nem topfoci és társai oldalon olvastad...
Honnan az info?Fernando írta:Luca Toni
BayernMilan, eléggé nagy fogásnak bizonyul
Ezt hol láttad, hol olvastad?Luca Toni
Bayern Arrow Milan, eléggé nagy fogásnak bizonyul
Róla (is) lekéstünk, mert a Bayern már megvette 1 hónapja, úgy emlékszemVictor_Valdes írta:Mi meg vegyük meg Breno-t az is jól nyomja az FM-be!
Akkor már hozzunk vkit a BetisbőlVictor_Valdes írta:Mi meg vegyük meg Breno-t az is jól nyomja az FM-be!kovinho írta: Hát a Football Managerbe nem rossz playa...![]()
Azért ez elég érdekes döntés, 18 milláért egy nevesincs játékost...
De hát végül a Madrid se járt rosszul Gagoval... szinte ugyanez volt...