Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

Chelsea 15 millió fontért kivásárolták a szerződéséből és 4 és fél évre ír alá!
 Chelsea 15 millió fontért kivásárolták a szerződéséből és 4 és fél évre ír alá!  

Nem örültem volna, ha a Milanba kerül. A milán most többek közt azért [auto_cenzúra], mert nincs egy jo formában lévő, megbizhato golerős csatára, csak egy öregecske Szuperpipo, meg egy hullámzo Gilardino. Egy ilyen golerős csatár segithetett volna rajtuk, amit én nem szeretnék, hiszen az ő gyengeségük az én pici szivemnek örömet okoz.
 Nem örültem volna, ha a Milanba kerül. A milán most többek közt azért [auto_cenzúra], mert nincs egy jo formában lévő, megbizhato golerős csatára, csak egy öregecske Szuperpipo, meg egy hullámzo Gilardino. Egy ilyen golerős csatár segithetett volna rajtuk, amit én nem szeretnék, hiszen az ő gyengeségük az én pici szivemnek örömet okoz. 

Azért más az FM meg a valóság, de ott tényleg jól játszanak, nálam pl. kezdők általában.
  Azért más az FM meg a valóság, de ott tényleg jól játszanak, nálam pl. kezdők általában.   Bizonyítsanak, aztán ki tudja, lehet még élőben is láthatjuk őket a Barçában, ha a mostaniak kiöregednek.
 Bizonyítsanak, aztán ki tudja, lehet még élőben is láthatjuk őket a Barçában, ha a mostaniak kiöregednek.