Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.09.02. 20:01:12

Ádám02 írta:
aky01 írta:hát igen,próbálkozik-próbálkozik...egy kicsivel jobb mint volt
Ugye csak viccelsz most jól játszik szinte minden támadásban benne van fut mint állat és akkor ilyet irsz... :roll:
Na jó azér elájulni nem kell, mostani önmagához képest kifejezetten jó
Ádám02
Entrenador del Barça

2007.09.02. 19:59:31

aky01 írta:hát igen,próbálkozik-próbálkozik...egy kicsivel jobb mint volt
Ugye csak viccelsz most jól játszik szinte minden támadásban benne van fut mint állat és akkor ilyet irsz... :roll:
aky01
Jugador d'estrella

2007.09.02. 19:56:35

hát igen,próbálkozik-próbálkozik...egy kicsivel jobb mint volt
EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2007.09.02. 19:56:25

sprintelt a srác, becsuszott, passzolt. Minden egyben van. Csak akcio gol kell már csak
Kép
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2007.09.02. 19:53:35

Na végre hajt megin ez a kis 'cigány' :) :P :twisted:
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.09.02. 15:19:41

Ja ezt én is olvastam, de csak mosolyogtam rajta, hiába, a Daily-nél mindennap bolondok napja van. :D

Viszont ma este nagy produkciót várok tőle, ha már Rijkaard nem mert a padra tenni, pedig én most Henry és Messi mellett Giovanit kezdettem volna. Remélem nem fog megint sétálni mint a Gamperen.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.02. 14:33:11

Én a samsungsport.hu-n olvastam, de gondolom a lényeg ugyanaz volt. A hír forrása a Daily Mirror, ez afféle pletykalap.
Kép
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.09.02. 14:30:15

varga tamás írta:
Tibi1982 írta:Az igaz, hogy roni azért nem ment a chelsea-hez, mert sokat kértek érte???? Vagy csak szédítés?????
Meg hogy roni sajnálja, hogy nem ment a londoniakhoz?????
samsungsport.hu...a szédítés nagymesterei. :D
MNO írta, vagy mi.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.02. 14:13:29

Tibi1982 írta:Az igaz, hogy roni azért nem ment a chelsea-hez, mert sokat kértek érte???? Vagy csak szédítés?????
samsungsport.hu...a szédítés nagymesterei. :D
Kép
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2007.09.02. 14:04:51

Az igaz, hogy roni azért nem ment a chelsea-hez, mert sokat kértek érte???? Vagy csak szédítés?????
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.09.01. 19:53:53

Nézd, mind szép és jó, amit leírsz, tényleg nem lehet Ronaldinho mindig a legjobb formában, de nekem nem azzal volt a bajom, hogy rosszul ment neki (illetve nem ez volt a legnagyobb gond), hanem, ahogy Boixos is mondta, [auto_cenzúra] bele az egészbe... Itt-ott videokat forgatott, nulla motivációja volt, és igen, van pár meccs, amin kiemelkedőt nyújtott, csak az a baj, hogy az előző szezonokból nincs kiemelkedő meccse, mindig jó volt, itt meg az esetek nyolcvan százalékában eltűnt és vagy sétálással, vagy szabálytalanságokkal és körülményeskedéssel hívta fel magára a figyelmet, gyakorlatilag csak arra a cselre emlékszem, amit Boulahruz ellen mutatott be...
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2007.09.01. 19:50:41

Kedves...pláne nem
Na ez egy véleménykifejtés volt. Ezt is meg lehet oldani felháborodás nélkül, és az ellenérveket is. De ebben a hsz-ben minden rendben és a helyén volt. Mindenben igazad van. Szoval idő,idő,idő. Pár meccs mulva vegyuk elő ezeket a témákat legközelebb sztem.

ui.: egymást meg ne bántsuk :? :) Elvégre egyért dobog a szivünk.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.01. 19:45:11

Kedves Rudolf!
Igyekszem érthető és rövid lenni, ha nem sikerül - bocsi.
1. elfogadom azt a tényállást, hogy a tavalyi szezonban voltak motivációs problémái, volt amikor jobban is hajthatott volna. Ennek ellenére azt mondom: ha ő nincs, akkor még másodikok sem biztos, hogy leszünk. Lőtt 21 gólt, és adott 8 gólpasszt, ez azt jelenti, hogy 29 gólban közvetlenül is tevékeny részt vállalt. Ugyanakkor számtalan kiemelkedő meccse volt: Villlarreal, Bilbao, Werder, Atlético ellen.
2. azzal együtt, hogy tavaly a kellleténél lehetséges, hogy kevesebbet futott, de az idény második felében igenis küzdött. Még ha sok esetben, ez nyögvenyelősnek, küszködősnek hatott. Gondolj bele: Eto'o 5, Messi 3 hónapig sérült volt. Azaz 3 hónapon keresztül - szinte - egyedül vitte a hátán a csapatot. Ez fizikálisan, és mentálisan is megerőltető. Ehhez jöttek a kritikák - amelyek alkalmanként lehettek jogosak, de nem voltak szükségszerűek. Oké, hogy tőle ezt várjuk/várják a szurkolók, de hát ő is emberből van.
3. Az idén nyáron kipihente magát, visszatért, és fokozatosan javult. A felkészüési meccsekn igenis hajtott, küzdött, gólokat lőtt, gólpasszokat adott. Henry-val pl. hamar megértette magát. A Bayern elleni meccsen tompább volt, de ez az egész csapatra - kivétel Messi és dos Santos - igaz volt. A nyitófordulóban a csapat maga volt a kész katasztrófa. Ő is gyengén játszott, de mondj egy embert, aki nem. Na, jó - VV, neki köszönhetjük az ikszet. De, ha az a szabadrúgása gól, akkor... De belátom, ennek nincs értelme. Az Inter ellen pedig igenis jó teljesítményt nyújtott, gól+gólpassz. A baloldalon volt számtalan megindulása, jó kényszerítője Henry-val, veszélyes szabadrúgása. És én, egyáltalán nem láttam kedvetlennek.
4. Ő már nem tehetséges játékos, mert megmutatta, mit tud. A 3 és féléves kínszenvedős Barcát a múltba repítette, új impulzusokat adott a csapatnak, amely megállíthatatlan volt, gyönyörű játékot játszott, és az ellenfelek is elismerték a csapat játékbeli fölényét. Persze, ez közös siker, de a legnagyobb szeletet R10 vághatja ki belőle. Ő most ígéretet tett arra, hogy a tavalyelőtti Ronaldinhót fogjuk viszontlátni a pályán - én hiszek Neki, mert eddig még nem "hazudott". Igazat beszélt, igaz módjára játszott. Ha ő nincs, az elmúlt esztendők eredményei sincsenek - ez szent meggyőződésem.
5. lehet kritizálni, mindenkinek joga van hozzá. De, ezt nem személyeskedve kell tenni. Megbántani könnyű mindenkit, csak nem érdemes. Mint már leírtam: Frank esetében az én kritikáim nem abból állnak, hogy - csak példa, nem kell ugrani - pl. fürtös ahaja. Hanem abból, hogy számtalanszor rosszul cserél, hogy taktikailag gyenge lábakon áll, hogy sokszor tanácstalannak tűnik stb. Ez kritika.
6. úgy vélem várjunk még pár fordulót, s ha akkoris ugyanez lesz a véleményed, akkor visszatérhetünk erre a kérdésre. De továbbra is tartom: én nem ítélem gyengének az idei teljesítményét, mint ahogy a tavalyit sem. A számokat tekintve meg pláne nem.
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.09.01. 19:19:50

varga tamás írta:Először is: kettőnk közül nem én vagyok, aki az anonimitás mögé bújik.
Másodszor is. á, felesleges, úgysem tudlak meggyőzni.
Rendben, Kolozsvári Rudolfnak hívnak, na és akkor? Remélem érted, mire akarok célozni..

Győzzél csak meg, szívesen látnám pozitívan a dolgokat, úgyhogy örülnék, hogyha megpróbálkoznál jobbá tenni a Lusta Zseniről alkotott véleményem...

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.01. 19:11:48

Először is: kettőnk közül nem én vagyok, aki az anonimitás mögé bújik.
Másodszor is. á, felesleges, úgysem tudlak meggyőzni.
Boixos
Llegenda del Barça

2007.09.01. 18:57:19

nem hiszem, h sokat számítana a fazonja a gyereknek, ne legyünk már olyanok, mint a fitnesznácik. azért még nem változott egy háromszáz kilós gólemmé. maradona pl. világ életében úgy nézett ki, mint egy telesz.art zokni, mégis azt csinált a pályán, amit akart.
sztem ronaldinhonál az (remélem, csak volt) a gáz, h egyszerűen belesz.art az egészbe, ugyanúgy, ahogy a többiek is. ezt meg nehogy már ne lehessen észrevenni, ugyanolyan munkavállaló ő is, mint mondjuk a presas, csak kevésbé zavarja a labda. ő is szerződés alapján dolgozik, amiben le vannak írva a vállalt kötelezettségei a Klubbal kapcsolatban.
ha ezeket nem teszi meg, lehet kritizálni, egy emberről beszélünk.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.09.01. 18:28:02

varga tamás írta:Ha nem értettétek volna, megismétlem: a leírtakkal csak érzékeltetni akartam, hogy lassan kezd nevetségessé válni a sok negatívum, amivel a Barca legjobb játékosát illetitek - Te is, mások is. Érzékeltetni akartam, hogy képzeleteteknek semmi sem szabhat hatást. Mr. Master már a nézéséből azt a következtetést vonta le, hogy már ne küzd a Barcáért, nem játszik jól. Szívesen rendelkeznék én is ilyen földönkívüli képességekkel. :D
Szívesen lennék olyan szemtelen másokkal szemben az anonimitás mögött, mint te, mindenféle lelkiismeret-furdalás nélkül...

De könyörgöm, nézd eg a tavalyi videoit, meg az az előttieket, a viselkedése rengeteg mindent elárul, vagy nézd meg, hogy mennyivel többet szerepel mostanában reklámokban, vagy nézd meg, hogy mennyit hajt a pályán, Ronaldinho a legtehetségesebb játékosunk, de kit érdekel a tehetség, hogyha nem társul mellé megfelelő munka? A lehetnék a kortárs irodalom legtehetségesebb költője, de ha lusta lennék egy betűt is leírni, szerinted sokat érnének velem? Vedd ár észre, hogy a kép csak egy (ismétlem, egyetlen darab a sok közül) bizonyítéka annak, amit mi ár itt régóta szajkózunk.. Te pedig a nyomorult ironizálásodon kívül egy épkézláb dícsérettel nem voltál képes megilletni őt... (beszélek én az objektivitásról...)

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.01. 18:23:05

Ha nem értettétek volna, megismétlem: a leírtakkal csak érzékeltetni akartam, hogy lassan kezd nevetségessé válni a sok negatívum, amivel a Barca legjobb játékosát illetitek - Te is, mások is. Érzékeltetni akartam, hogy képzeleteteknek semmi sem szabhat hatást. Mr. Master már a nézéséből azt a következtetést vonta le, hogy már ne küzd a Barcáért, nem játszik jól. Szívesen rendelkeznék én is ilyen földönkívüli képességekkel. :D
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.09.01. 18:19:02

varga tamás írta:grecki: az hogy most R10-ről milyen beállításban készült a felvétel, vagy a kockahas most kocka vagy nem kocka - az mennyire tartalmas-értelmes vitatkozás. Ez olyan, mintha az általam leírtakon folyna a vita. Én Frank-et nem fizikai valója miatt szoktam kritizálni, hanem taktikai baklövései, motivációs hiányosságai miatt. És Oleguert sem azért, mert néha szőrös, de még nacionalizmusa sem lenne fontos - annak ellenére, hogy nem tetszik -, ha megbízhatóan játszana, és nem kellene idegbetegnek lenni, ha ő játszik, ha nem mentek volna el rajta meccsek. Mint pl. tavaly az El Clasíco vagy az Espanyol ellen.
Azt hiszem, hogy valakiből sugárzik-e az elszántság, nem egyenlő azzal, hogy szőrös-e a feje... tamás, te soha nem akarsz normális vitapartner lenni? De inkább nem is személyeskedem tovább... :?

grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.09.01. 18:14:16

varga tamás írta:grecki: az hogy most R10-ről milyen beállításban készült a felvétel, vagy a kockahas most kocka vagy nem kocka - az mennyire tartalmas-értelmes vitatkozás. Ez olyan, mintha az általam leírtakon folyna a vita. Én Frank-et nem fizikai valója miatt szoktam kritizálni, hanem taktikai baklövései, motivációs hiányosságai miatt. És Oleguert sem azért, mert néha szőrös, de még nacionalizmusa sem lenne fontos - annak ellenére, hogy nem tetszik -, ha megbízhatóan játszana, és nem kellene idegbetegnek lenni, ha ő játszik, ha nem mentek volna el rajta meccsek. Mint pl. tavaly az El Clasíco vagy az Espanyol ellen.
Tehát, ha jól értem, te most azt mondod, hogy én kizárólag azért fogalmazok meg negatív kritikát R10-ről, mert nem elég kockás a hasa? Na ne röhögtess már... :shock: Akkor azt ajánlom, olvass vissza pár oldalt, mert ez a megállapításunk (egyesek szerint helyénvaló, mások szerint nem) csupán a jéghegy csúcsa. Felőlem a mázsabulira is gyúrhatna, ha úgy játszana, ahogyan tud.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.01. 18:06:04

grecki: az hogy most R10-ről milyen beállításban készült a felvétel, vagy a kockahas most kocka vagy nem kocka - az mennyire tartalmas-értelmes vitatkozás. Ez olyan, mintha az általam leírtakon folyna a vita. Én Frank-et nem fizikai valója miatt szoktam kritizálni, hanem taktikai baklövései, motivációs hiányosságai miatt. És Oleguert sem azért, mert néha szőrös, de még nacionalizmusa sem lenne fontos - annak ellenére, hogy nem tetszik -, ha megbízhatóan játszana, és nem kellene idegbetegnek lenni, ha ő játszik, ha nem mentek volna el rajta meccsek. Mint pl. tavaly az El Clasíco vagy az Espanyol ellen.
Mihu
Director del Fútbol

2007.09.01. 18:04:53

varga tamás írta:Most majd az következik, hogy: hogyan hordja ahaját, miért nem vágat le belőle 5 centit, hogy a jobb hüvelykujján hosszabb a köröm, mint a balon. Hogy a bal combjának kerülete 1 centivel nagyobb, mint a jobbé. Hogy miért csak egy medence van a házában, miért nem három. Hogy vajon a jobb felső kettes szemfoga be van-e tömve, vagy nem.
Kiváncsian várom, mibe köttök még bele? A lehetőségek tárháza határtalan! Remélem a kárrogók rövid időn belül elhallgatnak, és sűrű bocsánatkérések közepette írnak majd a honlapra.
Ha a múltkor szinte sértésnek vetted hogy MQuC azt írta hogy 1.5 méterre passzolt R10 Tourenak az pejoratív akkor ezek mik? :roll: :roll:
Kép
Mr. Master
Director del Fútbol

2007.09.01. 18:04:33

varga tamás írta:Most majd az következik, hogy: hogyan hordja ahaját, miért nem vágat le belőle 5 centit, hogy a jobb hüvelykujján hosszabb a köröm, mint a balon. Hogy a bal combjának kerülete 1 centivel nagyobb, mint a jobbé. Hogy miért csak egy medence van a házában, miért nem három. Hogy vajon a jobb felső kettes szemfoga be van-e tömve, vagy nem.
Kiváncsian várom, mibe köttök még bele? A lehetőségek tárháza határtalan! Remélem a kárrogók rövid időn belül elhallgatnak, és sűrű bocsánatkérések közepette írnak majd a honlapra.
Lehet, hogy számodra baromságnak tűnik, de akkor miért mondják évezredek óta, hogy a szem a lélek tükre? :roll:

Remélem végre meg elkezd focizni... azt hiszem, épp itt az ideje... Több, mint egy éve várjuk már!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mr. Master 2007.09.01. 18:05:13-kor.

grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.09.01. 17:59:49

Atyaúristen... Na, én itt fejeztem be, de főleg az utolsó mondatodnál.
Ezentúl egy kritizáló hsz-t sem szeretnék meglátni tőled, ha te így fogadod másnak az észrevételeit.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.09.01. 17:58:02

Most majd az következik, hogy: hogyan hordja ahaját, miért nem vágat le belőle 5 centit, hogy a jobb hüvelykujján hosszabb a köröm, mint a balon. Hogy a bal combjának kerülete 1 centivel nagyobb, mint a jobbé. Hogy miért csak egy medence van a házában, miért nem három. Hogy vajon a jobb felső kettes szemfoga be van-e tömve, vagy nem.
Lezárt