Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Na jó azér elájulni nem kell, mostani önmagához képest kifejezetten jóÁdám02 írta:Ugye csak viccelsz most jól játszik szinte minden támadásban benne van fut mint állat és akkor ilyet irsz...aky01 írta:hát igen,próbálkozik-próbálkozik...egy kicsivel jobb mint volt
MNO írta, vagy mi.varga tamás írta:samsungsport.hu...a szédítés nagymesterei.Tibi1982 írta:Az igaz, hogy roni azért nem ment a chelsea-hez, mert sokat kértek érte???? Vagy csak szédítés?????
Meg hogy roni sajnálja, hogy nem ment a londoniakhoz?????
samsungsport.hu...a szédítés nagymesterei.Tibi1982 írta:Az igaz, hogy roni azért nem ment a chelsea-hez, mert sokat kértek érte???? Vagy csak szédítés?????
Meg hogy roni sajnálja, hogy nem ment a londoniakhoz?????
Na ez egy véleménykifejtés volt. Ezt is meg lehet oldani felháborodás nélkül, és az ellenérveket is. De ebben a hsz-ben minden rendben és a helyén volt. Mindenben igazad van. Szoval idő,idő,idő. Pár meccs mulva vegyuk elő ezeket a témákat legközelebb sztem.Kedves...pláne nem
Rendben, Kolozsvári Rudolfnak hívnak, na és akkor? Remélem érted, mire akarok célozni..varga tamás írta:Először is: kettőnk közül nem én vagyok, aki az anonimitás mögé bújik.
Másodszor is. á, felesleges, úgysem tudlak meggyőzni.
Szívesen lennék olyan szemtelen másokkal szemben az anonimitás mögött, mint te, mindenféle lelkiismeret-furdalás nélkül...varga tamás írta:Ha nem értettétek volna, megismétlem: a leírtakkal csak érzékeltetni akartam, hogy lassan kezd nevetségessé válni a sok negatívum, amivel a Barca legjobb játékosát illetitek - Te is, mások is. Érzékeltetni akartam, hogy képzeleteteknek semmi sem szabhat hatást. Mr. Master már a nézéséből azt a következtetést vonta le, hogy már ne küzd a Barcáért, nem játszik jól. Szívesen rendelkeznék én is ilyen földönkívüli képességekkel.
Azt hiszem, hogy valakiből sugárzik-e az elszántság, nem egyenlő azzal, hogy szőrös-e a feje... tamás, te soha nem akarsz normális vitapartner lenni? De inkább nem is személyeskedem tovább...varga tamás írta:grecki: az hogy most R10-ről milyen beállításban készült a felvétel, vagy a kockahas most kocka vagy nem kocka - az mennyire tartalmas-értelmes vitatkozás. Ez olyan, mintha az általam leírtakon folyna a vita. Én Frank-et nem fizikai valója miatt szoktam kritizálni, hanem taktikai baklövései, motivációs hiányosságai miatt. És Oleguert sem azért, mert néha szőrös, de még nacionalizmusa sem lenne fontos - annak ellenére, hogy nem tetszik -, ha megbízhatóan játszana, és nem kellene idegbetegnek lenni, ha ő játszik, ha nem mentek volna el rajta meccsek. Mint pl. tavaly az El Clasíco vagy az Espanyol ellen.
Tehát, ha jól értem, te most azt mondod, hogy én kizárólag azért fogalmazok meg negatív kritikát R10-ről, mert nem elég kockás a hasa? Na ne röhögtess már...varga tamás írta:grecki: az hogy most R10-ről milyen beállításban készült a felvétel, vagy a kockahas most kocka vagy nem kocka - az mennyire tartalmas-értelmes vitatkozás. Ez olyan, mintha az általam leírtakon folyna a vita. Én Frank-et nem fizikai valója miatt szoktam kritizálni, hanem taktikai baklövései, motivációs hiányosságai miatt. És Oleguert sem azért, mert néha szőrös, de még nacionalizmusa sem lenne fontos - annak ellenére, hogy nem tetszik -, ha megbízhatóan játszana, és nem kellene idegbetegnek lenni, ha ő játszik, ha nem mentek volna el rajta meccsek. Mint pl. tavaly az El Clasíco vagy az Espanyol ellen.
Ha a múltkor szinte sértésnek vetted hogy MQuC azt írta hogy 1.5 méterre passzolt R10 Tourenak az pejoratív akkor ezek mik?varga tamás írta:Most majd az következik, hogy: hogyan hordja ahaját, miért nem vágat le belőle 5 centit, hogy a jobb hüvelykujján hosszabb a köröm, mint a balon. Hogy a bal combjának kerülete 1 centivel nagyobb, mint a jobbé. Hogy miért csak egy medence van a házában, miért nem három. Hogy vajon a jobb felső kettes szemfoga be van-e tömve, vagy nem.
Kiváncsian várom, mibe köttök még bele? A lehetőségek tárháza határtalan! Remélem a kárrogók rövid időn belül elhallgatnak, és sűrű bocsánatkérések közepette írnak majd a honlapra.
Lehet, hogy számodra baromságnak tűnik, de akkor miért mondják évezredek óta, hogy a szem a lélek tükre?varga tamás írta:Most majd az következik, hogy: hogyan hordja ahaját, miért nem vágat le belőle 5 centit, hogy a jobb hüvelykujján hosszabb a köröm, mint a balon. Hogy a bal combjának kerülete 1 centivel nagyobb, mint a jobbé. Hogy miért csak egy medence van a házában, miért nem három. Hogy vajon a jobb felső kettes szemfoga be van-e tömve, vagy nem.
Kiváncsian várom, mibe köttök még bele? A lehetőségek tárháza határtalan! Remélem a kárrogók rövid időn belül elhallgatnak, és sűrű bocsánatkérések közepette írnak majd a honlapra.
Atyaúristen... Na, én itt fejeztem be, de főleg az utolsó mondatodnál.varga tamás írta:Most majd az következik, hogy: hogyan hordja ahaját, miért nem vágat le belőle 5 centit, hogy a jobb hüvelykujján hosszabb a köröm, mint a balon. Hogy a bal combjának kerülete 1 centivel nagyobb, mint a jobbé. Hogy miért csak egy medence van a házában, miért nem három. Hogy vajon a jobb felső kettes szemfoga be van-e tömve, vagy nem.