Na jó azér elájulni nem kell, mostani önmagához képest kifejezetten jóÁdám02 írta:Ugye csak viccelsz most jól játszik szinte minden támadásban benne van fut mint állat és akkor ilyet irsz...aky01 írta:hát igen,próbálkozik-próbálkozik...egy kicsivel jobb mint volt
Ronaldinho Gaúcho #3
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Na végre hajt megin ez a kis 'cigány'

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ja ezt én is olvastam, de csak mosolyogtam rajta, hiába, a Daily-nél mindennap bolondok napja van. 
Viszont ma este nagy produkciót várok tőle, ha már Rijkaard nem mert a padra tenni, pedig én most Henry és Messi mellett Giovanit kezdettem volna. Remélem nem fog megint sétálni mint a Gamperen.

Viszont ma este nagy produkciót várok tőle, ha már Rijkaard nem mert a padra tenni, pedig én most Henry és Messi mellett Giovanit kezdettem volna. Remélem nem fog megint sétálni mint a Gamperen.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Én a samsungsport.hu-n olvastam, de gondolom a lényeg ugyanaz volt. A hír forrása a Daily Mirror, ez afféle pletykalap.

- Tibi1982
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
MNO írta, vagy mi.varga tamás írta:samsungsport.hu...a szédítés nagymesterei.Tibi1982 írta:Az igaz, hogy roni azért nem ment a chelsea-hez, mert sokat kértek érte???? Vagy csak szédítés?????
Meg hogy roni sajnálja, hogy nem ment a londoniakhoz?????
-
- Az Eurobarca Anonymusa
samsungsport.hu...a szédítés nagymesterei.Tibi1982 írta:Az igaz, hogy roni azért nem ment a chelsea-hez, mert sokat kértek érte???? Vagy csak szédítés?????
Meg hogy roni sajnálja, hogy nem ment a londoniakhoz?????

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Nézd, mind szép és jó, amit leírsz, tényleg nem lehet Ronaldinho mindig a legjobb formában, de nekem nem azzal volt a bajom, hogy rosszul ment neki (illetve nem ez volt a legnagyobb gond), hanem, ahogy Boixos is mondta, [auto_cenzúra] bele az egészbe... Itt-ott videokat forgatott, nulla motivációja volt, és igen, van pár meccs, amin kiemelkedőt nyújtott, csak az a baj, hogy az előző szezonokból nincs kiemelkedő meccse, mindig jó volt, itt meg az esetek nyolcvan százalékában eltűnt és vagy sétálással, vagy szabálytalanságokkal és körülményeskedéssel hívta fel magára a figyelmet, gyakorlatilag csak arra a cselre emlékszem, amit Boulahruz ellen mutatott be...
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Na ez egy véleménykifejtés volt. Ezt is meg lehet oldani felháborodás nélkül, és az ellenérveket is. De ebben a hsz-ben minden rendben és a helyén volt. Mindenben igazad van. Szoval idő,idő,idő. Pár meccs mulva vegyuk elő ezeket a témákat legközelebb sztem.Kedves...pláne nem
ui.: egymást meg ne bántsuk

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Kedves Rudolf!
Igyekszem érthető és rövid lenni, ha nem sikerül - bocsi.
1. elfogadom azt a tényállást, hogy a tavalyi szezonban voltak motivációs problémái, volt amikor jobban is hajthatott volna. Ennek ellenére azt mondom: ha ő nincs, akkor még másodikok sem biztos, hogy leszünk. Lőtt 21 gólt, és adott 8 gólpasszt, ez azt jelenti, hogy 29 gólban közvetlenül is tevékeny részt vállalt. Ugyanakkor számtalan kiemelkedő meccse volt: Villlarreal, Bilbao, Werder, Atlético ellen.
2. azzal együtt, hogy tavaly a kellleténél lehetséges, hogy kevesebbet futott, de az idény második felében igenis küzdött. Még ha sok esetben, ez nyögvenyelősnek, küszködősnek hatott. Gondolj bele: Eto'o 5, Messi 3 hónapig sérült volt. Azaz 3 hónapon keresztül - szinte - egyedül vitte a hátán a csapatot. Ez fizikálisan, és mentálisan is megerőltető. Ehhez jöttek a kritikák - amelyek alkalmanként lehettek jogosak, de nem voltak szükségszerűek. Oké, hogy tőle ezt várjuk/várják a szurkolók, de hát ő is emberből van.
3. Az idén nyáron kipihente magát, visszatért, és fokozatosan javult. A felkészüési meccsekn igenis hajtott, küzdött, gólokat lőtt, gólpasszokat adott. Henry-val pl. hamar megértette magát. A Bayern elleni meccsen tompább volt, de ez az egész csapatra - kivétel Messi és dos Santos - igaz volt. A nyitófordulóban a csapat maga volt a kész katasztrófa. Ő is gyengén játszott, de mondj egy embert, aki nem. Na, jó - VV, neki köszönhetjük az ikszet. De, ha az a szabadrúgása gól, akkor... De belátom, ennek nincs értelme. Az Inter ellen pedig igenis jó teljesítményt nyújtott, gól+gólpassz. A baloldalon volt számtalan megindulása, jó kényszerítője Henry-val, veszélyes szabadrúgása. És én, egyáltalán nem láttam kedvetlennek.
4. Ő már nem tehetséges játékos, mert megmutatta, mit tud. A 3 és féléves kínszenvedős Barcát a múltba repítette, új impulzusokat adott a csapatnak, amely megállíthatatlan volt, gyönyörű játékot játszott, és az ellenfelek is elismerték a csapat játékbeli fölényét. Persze, ez közös siker, de a legnagyobb szeletet R10 vághatja ki belőle. Ő most ígéretet tett arra, hogy a tavalyelőtti Ronaldinhót fogjuk viszontlátni a pályán - én hiszek Neki, mert eddig még nem "hazudott". Igazat beszélt, igaz módjára játszott. Ha ő nincs, az elmúlt esztendők eredményei sincsenek - ez szent meggyőződésem.
5. lehet kritizálni, mindenkinek joga van hozzá. De, ezt nem személyeskedve kell tenni. Megbántani könnyű mindenkit, csak nem érdemes. Mint már leírtam: Frank esetében az én kritikáim nem abból állnak, hogy - csak példa, nem kell ugrani - pl. fürtös ahaja. Hanem abból, hogy számtalanszor rosszul cserél, hogy taktikailag gyenge lábakon áll, hogy sokszor tanácstalannak tűnik stb. Ez kritika.
6. úgy vélem várjunk még pár fordulót, s ha akkoris ugyanez lesz a véleményed, akkor visszatérhetünk erre a kérdésre. De továbbra is tartom: én nem ítélem gyengének az idei teljesítményét, mint ahogy a tavalyit sem. A számokat tekintve meg pláne nem.
Igyekszem érthető és rövid lenni, ha nem sikerül - bocsi.
1. elfogadom azt a tényállást, hogy a tavalyi szezonban voltak motivációs problémái, volt amikor jobban is hajthatott volna. Ennek ellenére azt mondom: ha ő nincs, akkor még másodikok sem biztos, hogy leszünk. Lőtt 21 gólt, és adott 8 gólpasszt, ez azt jelenti, hogy 29 gólban közvetlenül is tevékeny részt vállalt. Ugyanakkor számtalan kiemelkedő meccse volt: Villlarreal, Bilbao, Werder, Atlético ellen.
2. azzal együtt, hogy tavaly a kellleténél lehetséges, hogy kevesebbet futott, de az idény második felében igenis küzdött. Még ha sok esetben, ez nyögvenyelősnek, küszködősnek hatott. Gondolj bele: Eto'o 5, Messi 3 hónapig sérült volt. Azaz 3 hónapon keresztül - szinte - egyedül vitte a hátán a csapatot. Ez fizikálisan, és mentálisan is megerőltető. Ehhez jöttek a kritikák - amelyek alkalmanként lehettek jogosak, de nem voltak szükségszerűek. Oké, hogy tőle ezt várjuk/várják a szurkolók, de hát ő is emberből van.
3. Az idén nyáron kipihente magát, visszatért, és fokozatosan javult. A felkészüési meccsekn igenis hajtott, küzdött, gólokat lőtt, gólpasszokat adott. Henry-val pl. hamar megértette magát. A Bayern elleni meccsen tompább volt, de ez az egész csapatra - kivétel Messi és dos Santos - igaz volt. A nyitófordulóban a csapat maga volt a kész katasztrófa. Ő is gyengén játszott, de mondj egy embert, aki nem. Na, jó - VV, neki köszönhetjük az ikszet. De, ha az a szabadrúgása gól, akkor... De belátom, ennek nincs értelme. Az Inter ellen pedig igenis jó teljesítményt nyújtott, gól+gólpassz. A baloldalon volt számtalan megindulása, jó kényszerítője Henry-val, veszélyes szabadrúgása. És én, egyáltalán nem láttam kedvetlennek.
4. Ő már nem tehetséges játékos, mert megmutatta, mit tud. A 3 és féléves kínszenvedős Barcát a múltba repítette, új impulzusokat adott a csapatnak, amely megállíthatatlan volt, gyönyörű játékot játszott, és az ellenfelek is elismerték a csapat játékbeli fölényét. Persze, ez közös siker, de a legnagyobb szeletet R10 vághatja ki belőle. Ő most ígéretet tett arra, hogy a tavalyelőtti Ronaldinhót fogjuk viszontlátni a pályán - én hiszek Neki, mert eddig még nem "hazudott". Igazat beszélt, igaz módjára játszott. Ha ő nincs, az elmúlt esztendők eredményei sincsenek - ez szent meggyőződésem.
5. lehet kritizálni, mindenkinek joga van hozzá. De, ezt nem személyeskedve kell tenni. Megbántani könnyű mindenkit, csak nem érdemes. Mint már leírtam: Frank esetében az én kritikáim nem abból állnak, hogy - csak példa, nem kell ugrani - pl. fürtös ahaja. Hanem abból, hogy számtalanszor rosszul cserél, hogy taktikailag gyenge lábakon áll, hogy sokszor tanácstalannak tűnik stb. Ez kritika.
6. úgy vélem várjunk még pár fordulót, s ha akkoris ugyanez lesz a véleményed, akkor visszatérhetünk erre a kérdésre. De továbbra is tartom: én nem ítélem gyengének az idei teljesítményét, mint ahogy a tavalyit sem. A számokat tekintve meg pláne nem.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Rendben, Kolozsvári Rudolfnak hívnak, na és akkor? Remélem érted, mire akarok célozni..varga tamás írta:Először is: kettőnk közül nem én vagyok, aki az anonimitás mögé bújik.
Másodszor is. á, felesleges, úgysem tudlak meggyőzni.
Győzzél csak meg, szívesen látnám pozitívan a dolgokat, úgyhogy örülnék, hogyha megpróbálkoznál jobbá tenni a Lusta Zseniről alkotott véleményem...
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Először is: kettőnk közül nem én vagyok, aki az anonimitás mögé bújik.
-
- Llegenda del Barça
nem hiszem, h sokat számítana a fazonja a gyereknek, ne legyünk már olyanok, mint a fitnesznácik. azért még nem változott egy háromszáz kilós gólemmé. maradona pl. világ életében úgy nézett ki, mint egy telesz.art zokni, mégis azt csinált a pályán, amit akart.
sztem ronaldinhonál az (remélem, csak volt) a gáz, h egyszerűen belesz.art az egészbe, ugyanúgy, ahogy a többiek is. ezt meg nehogy már ne lehessen észrevenni, ugyanolyan munkavállaló ő is, mint mondjuk a presas, csak kevésbé zavarja a labda. ő is szerződés alapján dolgozik, amiben le vannak írva a vállalt kötelezettségei a Klubbal kapcsolatban.
ha ezeket nem teszi meg, lehet kritizálni, egy emberről beszélünk.
sztem ronaldinhonál az (remélem, csak volt) a gáz, h egyszerűen belesz.art az egészbe, ugyanúgy, ahogy a többiek is. ezt meg nehogy már ne lehessen észrevenni, ugyanolyan munkavállaló ő is, mint mondjuk a presas, csak kevésbé zavarja a labda. ő is szerződés alapján dolgozik, amiben le vannak írva a vállalt kötelezettségei a Klubbal kapcsolatban.
ha ezeket nem teszi meg, lehet kritizálni, egy emberről beszélünk.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Szívesen lennék olyan szemtelen másokkal szemben az anonimitás mögött, mint te, mindenféle lelkiismeret-furdalás nélkül...varga tamás írta:Ha nem értettétek volna, megismétlem: a leírtakkal csak érzékeltetni akartam, hogy lassan kezd nevetségessé válni a sok negatívum, amivel a Barca legjobb játékosát illetitek - Te is, mások is. Érzékeltetni akartam, hogy képzeleteteknek semmi sem szabhat hatást. Mr. Master már a nézéséből azt a következtetést vonta le, hogy már ne küzd a Barcáért, nem játszik jól. Szívesen rendelkeznék én is ilyen földönkívüli képességekkel.
De könyörgöm, nézd eg a tavalyi videoit, meg az az előttieket, a viselkedése rengeteg mindent elárul, vagy nézd meg, hogy mennyivel többet szerepel mostanában reklámokban, vagy nézd meg, hogy mennyit hajt a pályán, Ronaldinho a legtehetségesebb játékosunk, de kit érdekel a tehetség, hogyha nem társul mellé megfelelő munka? A lehetnék a kortárs irodalom legtehetségesebb költője, de ha lusta lennék egy betűt is leírni, szerinted sokat érnének velem? Vedd ár észre, hogy a kép csak egy (ismétlem, egyetlen darab a sok közül) bizonyítéka annak, amit mi ár itt régóta szajkózunk.. Te pedig a nyomorult ironizálásodon kívül egy épkézláb dícsérettel nem voltál képes megilletni őt... (beszélek én az objektivitásról...)
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ha nem értettétek volna, megismétlem: a leírtakkal csak érzékeltetni akartam, hogy lassan kezd nevetségessé válni a sok negatívum, amivel a Barca legjobb játékosát illetitek - Te is, mások is. Érzékeltetni akartam, hogy képzeleteteknek semmi sem szabhat hatást. Mr. Master már a nézéséből azt a következtetést vonta le, hogy már ne küzd a Barcáért, nem játszik jól. Szívesen rendelkeznék én is ilyen földönkívüli képességekkel. 

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Azt hiszem, hogy valakiből sugárzik-e az elszántság, nem egyenlő azzal, hogy szőrös-e a feje... tamás, te soha nem akarsz normális vitapartner lenni? De inkább nem is személyeskedem tovább...varga tamás írta:grecki: az hogy most R10-ről milyen beállításban készült a felvétel, vagy a kockahas most kocka vagy nem kocka - az mennyire tartalmas-értelmes vitatkozás. Ez olyan, mintha az általam leírtakon folyna a vita. Én Frank-et nem fizikai valója miatt szoktam kritizálni, hanem taktikai baklövései, motivációs hiányosságai miatt. És Oleguert sem azért, mert néha szőrös, de még nacionalizmusa sem lenne fontos - annak ellenére, hogy nem tetszik -, ha megbízhatóan játszana, és nem kellene idegbetegnek lenni, ha ő játszik, ha nem mentek volna el rajta meccsek. Mint pl. tavaly az El Clasíco vagy az Espanyol ellen.

-
- Hírhozó-cikkíró
Tehát, ha jól értem, te most azt mondod, hogy én kizárólag azért fogalmazok meg negatív kritikát R10-ről, mert nem elég kockás a hasa? Na ne röhögtess már...varga tamás írta:grecki: az hogy most R10-ről milyen beállításban készült a felvétel, vagy a kockahas most kocka vagy nem kocka - az mennyire tartalmas-értelmes vitatkozás. Ez olyan, mintha az általam leírtakon folyna a vita. Én Frank-et nem fizikai valója miatt szoktam kritizálni, hanem taktikai baklövései, motivációs hiányosságai miatt. És Oleguert sem azért, mert néha szőrös, de még nacionalizmusa sem lenne fontos - annak ellenére, hogy nem tetszik -, ha megbízhatóan játszana, és nem kellene idegbetegnek lenni, ha ő játszik, ha nem mentek volna el rajta meccsek. Mint pl. tavaly az El Clasíco vagy az Espanyol ellen.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
grecki: az hogy most R10-ről milyen beállításban készült a felvétel, vagy a kockahas most kocka vagy nem kocka - az mennyire tartalmas-értelmes vitatkozás. Ez olyan, mintha az általam leírtakon folyna a vita. Én Frank-et nem fizikai valója miatt szoktam kritizálni, hanem taktikai baklövései, motivációs hiányosságai miatt. És Oleguert sem azért, mert néha szőrös, de még nacionalizmusa sem lenne fontos - annak ellenére, hogy nem tetszik -, ha megbízhatóan játszana, és nem kellene idegbetegnek lenni, ha ő játszik, ha nem mentek volna el rajta meccsek. Mint pl. tavaly az El Clasíco vagy az Espanyol ellen.
- Mihu
- Director del Fútbol
Ha a múltkor szinte sértésnek vetted hogy MQuC azt írta hogy 1.5 méterre passzolt R10 Tourenak az pejoratív akkor ezek mik?varga tamás írta:Most majd az következik, hogy: hogyan hordja ahaját, miért nem vágat le belőle 5 centit, hogy a jobb hüvelykujján hosszabb a köröm, mint a balon. Hogy a bal combjának kerülete 1 centivel nagyobb, mint a jobbé. Hogy miért csak egy medence van a házában, miért nem három. Hogy vajon a jobb felső kettes szemfoga be van-e tömve, vagy nem.
Kiváncsian várom, mibe köttök még bele? A lehetőségek tárháza határtalan! Remélem a kárrogók rövid időn belül elhallgatnak, és sűrű bocsánatkérések közepette írnak majd a honlapra.

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Lehet, hogy számodra baromságnak tűnik, de akkor miért mondják évezredek óta, hogy a szem a lélek tükre?varga tamás írta:Most majd az következik, hogy: hogyan hordja ahaját, miért nem vágat le belőle 5 centit, hogy a jobb hüvelykujján hosszabb a köröm, mint a balon. Hogy a bal combjának kerülete 1 centivel nagyobb, mint a jobbé. Hogy miért csak egy medence van a házában, miért nem három. Hogy vajon a jobb felső kettes szemfoga be van-e tömve, vagy nem.
Kiváncsian várom, mibe köttök még bele? A lehetőségek tárháza határtalan! Remélem a kárrogók rövid időn belül elhallgatnak, és sűrű bocsánatkérések közepette írnak majd a honlapra.

Remélem végre meg elkezd focizni... azt hiszem, épp itt az ideje... Több, mint egy éve várjuk már!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mr. Master 2007.09.01. 18:05:13-kor.
-
- Hírhozó-cikkíró
Atyaúristen... Na, én itt fejeztem be, de főleg az utolsó mondatodnál.varga tamás írta:Most majd az következik, hogy: hogyan hordja ahaját, miért nem vágat le belőle 5 centit, hogy a jobb hüvelykujján hosszabb a köröm, mint a balon. Hogy a bal combjának kerülete 1 centivel nagyobb, mint a jobbé. Hogy miért csak egy medence van a házában, miért nem három. Hogy vajon a jobb felső kettes szemfoga be van-e tömve, vagy nem.
Ezentúl egy kritizáló hsz-t sem szeretnék meglátni tőled, ha te így fogadod másnak az észrevételeit.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Most majd az következik, hogy: hogyan hordja ahaját, miért nem vágat le belőle 5 centit, hogy a jobb hüvelykujján hosszabb a köröm, mint a balon. Hogy a bal combjának kerülete 1 centivel nagyobb, mint a jobbé. Hogy miért csak egy medence van a házában, miért nem három. Hogy vajon a jobb felső kettes szemfoga be van-e tömve, vagy nem.