Premiership / The FA Cup
- noname
- Llegenda del Barça
Az Arsenal szép csendesen oktatja a mezőnyt, miközben senki se várt tőlük semmit.Elnézve h kik esélyesek a bajnoki címre, remélem tartják ezt a formát, mert a játékuk alapján se a Pool, se az Mu, se a cselzi nem érdemli meg h bajnok legyen.
A lényeg viszont:A Spurs találjon már magára!
A lényeg viszont:A Spurs találjon már magára!
A Fifa egy szégyen
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Vágott már egy nagy gólt itt is, csak sajna barátságos meccsen.
De a BL-döntőben lőtt gólja is nagyon szép volt!
Az a kép meg

Az a kép meg

in to exile
-
- aka Game90
Belletti mekkora gólt vágott
Ha ilyeneket lőtt volna Barca mezben is...
Arra nem gondoltok, hogy nem fognak kipukkadni?
A novemberi meccseket hozni kell, csak kisebb csapatok ellen nyomja a Senal. Decemberben viszont 7 meccs, ebből 5 idegenben...
Ferguson....
"Howard Webb nagy lehetőséget kapott arra, hogy bebizonyítsa: ő az egyik legjobb játékvezető. De a mai meccs meghaladta az erejét. Webb az Arsenalnak drukkolt" - méltatlankodott a lefújás után Sir Alex Ferguson.
Egy kis statisztika + 1 kép
Arsenal - MU
Kapuralövés: 19-12
Kaput eltaláló lövés: 6-3
Szöglet: 3-4
Les: 2-4
Szabálytalanság: 15-14
Labdabirtoklás: 51,7% - 48,3

Mindenkit ezt várja?Kiváncsi vagyok, az Arsenal mikor fog kipukkadni.

A novemberi meccseket hozni kell, csak kisebb csapatok ellen nyomja a Senal. Decemberben viszont 7 meccs, ebből 5 idegenben...
Miért nem kéne a bíróra fogni?? Ez a bíró egy hatalmas fos volt...Bírói tévedésekre meg nem kell fogni,hanem ahogy a több Arsenal fan,örülni,h nem lett vereség![]()
Ferguson....

"Howard Webb nagy lehetőséget kapott arra, hogy bebizonyítsa: ő az egyik legjobb játékvezető. De a mai meccs meghaladta az erejét. Webb az Arsenalnak drukkolt" - méltatlankodott a lefújás után Sir Alex Ferguson.
Egy kis statisztika + 1 kép

Arsenal - MU
Kapuralövés: 19-12
Kaput eltaláló lövés: 6-3
Szöglet: 3-4
Les: 2-4
Szabálytalanság: 15-14
Labdabirtoklás: 51,7% - 48,3

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Láttam a meccset
Azt is,h nem csak két helyzetünk volt,és azt is,h ha vezettünk,valóban a biztonságra törekedtünk,de ez idegenben egy rangadón nem akkora gond,és azt is,h a legvégén egyenlítettetek,és nem kicsit örültetek neki,jogosan...
Bírói tévedésekre meg nem kell fogni,hanem ahogy a több Arsenal fan,örülni,h nem lett vereség

Azt is,h nem csak két helyzetünk volt,és azt is,h ha vezettünk,valóban a biztonságra törekedtünk,de ez idegenben egy rangadón nem akkora gond,és azt is,h a legvégén egyenlítettetek,és nem kicsit örültetek neki,jogosan...
Bírói tévedésekre meg nem kell fogni,hanem ahogy a több Arsenal fan,örülni,h nem lett vereség

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Ezekszerint nem láttad a meccsetozsimiki írta:Megszokhattuk,h szemellenzővel tudsz csak írni,ha M.U.ról van szó...inkább örülj az X-nek,így még elöttünk vagytok....LG írta:Tegnap megint jo kis mencseszteres birok fogtunk ki...olyan 5 erősen gaynus 11-s szituácionk volt, és mindig náma maradt a sipMezőnyben is mindig mindent a munak fujt, gyakran helyzetben állitott meg minket tévesen, a mu első golja előtt meg nem fujt le egy egyértelmü szabálytalanságot. Amugy a mu okádék volt, de + 1 emberrel meg lett a döntetlen nekik

-
Szerintem is inkább az Arsenal örülhet a döntetlennek. Egyébként a Chelsea kezd kapaszkodni felfele, úgyhogy velük is lehet majd számolni.
Belletti gólja nem volt gyenge!

Belletti gólja nem volt gyenge!

in to exile
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Megszokhattuk,h szemellenzővel tudsz csak írni,ha M.U.ról van szó...inkább örülj az X-nek,így még elöttünk vagytok....LG írta:Tegnap megint jo kis mencseszteres birok fogtunk ki...olyan 5 erősen gaynus 11-s szituácionk volt, és mindig náma maradt a sipMezőnyben is mindig mindent a munak fujt, gyakran helyzetben állitott meg minket tévesen, a mu első golja előtt meg nem fujt le egy egyértelmü szabálytalanságot. Amugy a mu okádék volt, de + 1 emberrel meg lett a döntetlen nekik

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
http://profile.imeem.com/Ku_Nm5P/video/ ... rts_video/sasi1 írta:Belletti goljárol valami videó???
Bééééééla, de beverteeeeeeed!!!

Tegnap megint jo kis mencseszteres birok fogtunk ki...olyan 5 erősen gaynus 11-s szituácionk volt, és mindig náma maradt a sip
Mezőnyben is mindig mindent a munak fujt, gyakran helyzetben állitott meg minket tévesen, a mu első golja előtt meg nem fujt le egy egyértelmü szabálytalanságot. Amugy a mu okádék volt, de + 1 emberrel meg lett a döntetlen nekik 

-
- Director del Fútbol
Van Persie sérülését eddig elég jól bírják,pedig a legjobb csatáruk volt.sasi1 írta:Kiváncsi vagyok, az Arsenal mikor fog kipukkadni. Ahogy most ők tolják, az nem gyenge és hétről-hétre. Nem kérdés ki játsza jelenleg a legszebb focit európában. Ezt nem lehet bírni a szezon végéig + a sérülések........
Na persze ha most kiesne mondjuk Fabregas,akkor vége lenne a dalnak,de nagyon remélem,hogy nem lesz ilyen gond,nagy szükség van erre az Arsenalra,öröm nézni minden meccsüket.
És minden elismerésem az övéké,hogy Wenger egy ekkora rangadón is látványos támadó focira törekedik.Fergusson most inkább a biztonságot tartotta szem előtt,bár a MU-nak is voltak látványos megmozdulásai.
Összefoglalva nagyon nagyon jó meccs volt,pont olyan,amilyet vártam a két csapattól.

Belletti goljárol valami videó???
Hát ja, négy fronton,de vannak cserék és Arsenal azér nagyobb csapat azoknál akik kiszoktak pukkatdni.
https://www.youtube.com/watch?v=0L9EsEDC5Ig" target="_blank
Kiváncsi vagyok, az Arsenal mikor fog kipukkadni. Ahogy most ők tolják, az nem gyenge és hétről-hétre. Nem kérdés ki játsza jelenleg a legszebb focit európában. Ezt nem lehet bírni a szezon végéig + a sérülések........
- VictorValdes19
Jó kis meccs volt igazából én egyiknek se szurkoltam mert ugye bár én nagy FULHAM párti vok
Am azért örültem, hogy az Arsenal egyenlitett megérdemelték
Hargraves kezezése nem volt szándékos ugy, hogy sztem jól itélt a biró a másik pedig, hogy nekem elégé ellenszenves lett ez a Anderson gyerek... 

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Gém!
Ahogy írtam nem rég,eddig számomra meglepetés,h így nyomja az Arsenal,de továbbra is M.U. győzelmet várok a végén,és szntem az is lesz....
Ahogy írtam nem rég,eddig számomra meglepetés,h így nyomja az Arsenal,de továbbra is M.U. győzelmet várok a végén,és szntem az is lesz....

- Primitive
- Entrenador del Barça
Vezet a Wigan ellen a Cselzi
Csak érdekesség miatt írtam, no meg azért, mert a második gólt, az rúgta, aki Párizsban is betalált Barca mezbe az Arsenal kapujába, és azzal nyertük meg a meccset
Belletti gólt tolt...
Grat neki!

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
-
- aka Game90
Na egy kicsit lenyugottam...
Arsenal - MU 2-2
Gólszerzők: Fabregas 48', Gallas 92' ill. Gallas öngól 45', Ronaldo 82'
Két ember miatt voltam nagyon ideges:
1. Almunia: mindkét gólban bennevolt. Az első gólt szépen összehozták Gallas-szal. A második gól egyértelműen az övé, feleslegesen jött ki ennyire a kapuból. Pedig az eddigi meccseken nagyon jól védett.
2. a bíró: sztem nagyon sokat tévedett az Arsenal kárára. Pl. Evrát már az 1. félidőben kilehetett volna állítani, Hleb sem véletlenül esett el a 16-oson belül, Hargreaves kezezése stb.
Arsenalról: a meccs nagy részében jobban játszottunk, mégis nekünk kellett egyenlíteni a végén. Almuniáról már írtam. A védelem nagyon jó volt, bár Sagna egy kicsivel rosszabb volt, mint az előző meccseken. Clichy nem tud beadni. Gallas góljánál muszáj volt ordibálnom (Góóóól baz*meg
). Rosickytől többet várok. Fabregas és Flamini hozta a szokásos jó játékot. Az eddigi meccseken Fabre 80 %-os pontossággal passzolt. Eboué nem tudom, hogy mit keres a kp-n, borzasztó az eddigi szezonja. Adebayor jól játszott. Wenger helyében a kezdőbe tettem volna Walcottot, Rosicky vagy Eboué helyett. Gilberto már nem a régi, januárban el is igazol.
MU-ról: én többet vártam volna a Manchestertől, de hát ez van... CR nem játszott kimagaslóan, de azért lőtt egy gólt
Tevez nem sokat csinált ezen a meccsen, Rooney egy fokkal jobb volt. Anderson-nal mit akar játszatni Ferguson? Mert védekezésben 0, támadásban (ma) szintén.
Man of the Match (az Arsenalból): Adebayor.
2 rangadó 2 pont az Arsenal mérlege, kb. erre is számítottam. Bár a játék képe alapján a 'Pool és a MU ellen is nyerhettünk volna
Miki, még mindig úgy gondolod, hogy semmi esélye sincs az Arsenalnak a bajnoki címre/elfáradnak a bajnokság végére?
Mert semmivel sem játszunk rosszabbul, mint a te MU-d, bár az igaz, hogy egy kicsivel szerényebb a pad.

Arsenal - MU 2-2
Gólszerzők: Fabregas 48', Gallas 92' ill. Gallas öngól 45', Ronaldo 82'
Két ember miatt voltam nagyon ideges:
1. Almunia: mindkét gólban bennevolt. Az első gólt szépen összehozták Gallas-szal. A második gól egyértelműen az övé, feleslegesen jött ki ennyire a kapuból. Pedig az eddigi meccseken nagyon jól védett.
2. a bíró: sztem nagyon sokat tévedett az Arsenal kárára. Pl. Evrát már az 1. félidőben kilehetett volna állítani, Hleb sem véletlenül esett el a 16-oson belül, Hargreaves kezezése stb.
Arsenalról: a meccs nagy részében jobban játszottunk, mégis nekünk kellett egyenlíteni a végén. Almuniáról már írtam. A védelem nagyon jó volt, bár Sagna egy kicsivel rosszabb volt, mint az előző meccseken. Clichy nem tud beadni. Gallas góljánál muszáj volt ordibálnom (Góóóól baz*meg

MU-ról: én többet vártam volna a Manchestertől, de hát ez van... CR nem játszott kimagaslóan, de azért lőtt egy gólt

Man of the Match (az Arsenalból): Adebayor.
2 rangadó 2 pont az Arsenal mérlege, kb. erre is számítottam. Bár a játék képe alapján a 'Pool és a MU ellen is nyerhettünk volna

Miki, még mindig úgy gondolod, hogy semmi esélye sincs az Arsenalnak a bajnoki címre/elfáradnak a bajnokság végére?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2007.11.03. 16:42:28-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- Primitive
- Entrenador del Barça
Igen, nyomott egyet a MU-nak, megy egyet maguknak, érted...takivini írta:Dupla???Primitive írta:Gallas duplájával, és Fabregas góljával se tudott nyerni az Arsenal![]()
Grt. a tippmixhet

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
-
- Director del Fútbol
Ezért imádom az angol focit,marha jó meccs volt,főleg a 2. félidő.
Az Arsenal sokkal többet tett a szép játékért és a győzelemért,de a végén így is még ők örülhettek jobban az 1 pontnak.
Azért látszik még,hogy a MU tapasztaltabb csapat,de ez az Arsenal nagyon jó és szimpatikus csapat.
Remélem,hogy év végéig versenyben lesznek a bajnoki címért,bár ez az idei MU foghatatlannak tűnik,kiscsapatok ellen nem fognak pontokat hullajtani.
A végén Gallas gólja azért nem volt semmi,senki nem vette észre,hogy gólt ítéltek,még volt vagy 3 kapuralövés utána.
off:Ha olyan motiváltsággal játszanának a játékosaink,mint pl az Arsenal és a MU sztárjai,akkor ilyen kerettel agyonvernénk mindenkit...
Az Arsenal sokkal többet tett a szép játékért és a győzelemért,de a végén így is még ők örülhettek jobban az 1 pontnak.
Azért látszik még,hogy a MU tapasztaltabb csapat,de ez az Arsenal nagyon jó és szimpatikus csapat.
Remélem,hogy év végéig versenyben lesznek a bajnoki címért,bár ez az idei MU foghatatlannak tűnik,kiscsapatok ellen nem fognak pontokat hullajtani.
A végén Gallas gólja azért nem volt semmi,senki nem vette észre,hogy gólt ítéltek,még volt vagy 3 kapuralövés utána.

off:Ha olyan motiváltsággal játszanának a játékosaink,mint pl az Arsenal és a MU sztárjai,akkor ilyen kerettel agyonvernénk mindenkit...
- Danka00792
- Director del Fútbol
Ahogy észrevettem a meccs végén, az Arsenal sokkal jobban örül ennek a 2-2-nek mint a ManUtd..
-
- Capitá del Barça
Arsenal- Manchester 2-2
Volt egy pár gyanús eset a United 16osán belül....
Volt egy pár gyanús eset a United 16osán belül....