Na egy kicsit lenyugottam...
Arsenal - MU 2-2
Gólszerzők: Fabregas 48', Gallas 92' ill. Gallas öngól 45', Ronaldo 82'
Két ember miatt voltam nagyon ideges:
1.
Almunia: mindkét gólban bennevolt. Az első gólt szépen összehozták Gallas-szal. A második gól egyértelműen az övé, feleslegesen jött ki ennyire a kapuból. Pedig az eddigi meccseken nagyon jól védett.
2.
a bíró: sztem nagyon sokat tévedett az Arsenal kárára. Pl. Evrát már az 1. félidőben kilehetett volna állítani, Hleb sem véletlenül esett el a 16-oson belül, Hargreaves kezezése stb.
Arsenalról: a meccs nagy részében jobban játszottunk, mégis nekünk kellett egyenlíteni a végén. Almuniáról már írtam. A védelem nagyon jó volt, bár Sagna egy kicsivel rosszabb volt, mint az előző meccseken. Clichy nem tud beadni. Gallas góljánál muszáj volt ordibálnom (Góóóól baz*meg

). Rosickytől többet várok. Fabregas és Flamini hozta a szokásos jó játékot. Az
eddigi meccseken Fabre 80 %-os pontossággal passzolt. Eboué nem tudom, hogy mit keres a kp-n, borzasztó az eddigi szezonja. Adebayor jól játszott. Wenger helyében a kezdőbe tettem volna Walcottot, Rosicky vagy Eboué helyett. Gilberto már nem a régi, januárban el is igazol.
MU-ról: én többet vártam volna a Manchestertől, de hát ez van... CR nem játszott kimagaslóan, de azért lőtt egy gólt

Tevez nem sokat csinált ezen a meccsen, Rooney egy fokkal jobb volt. Anderson-nal mit akar játszatni Ferguson? Mert védekezésben 0, támadásban (ma) szintén.
Man of the Match (az Arsenalból): Adebayor.
2 rangadó 2 pont az Arsenal mérlege, kb. erre is számítottam. Bár a játék képe alapján a 'Pool és a MU ellen is nyerhettünk volna
Miki, még mindig úgy gondolod, hogy semmi esélye sincs az Arsenalnak a bajnoki címre/elfáradnak a bajnokság végére?

Mert semmivel sem játszunk rosszabbul, mint a te MU-d, bár az igaz, hogy egy kicsivel szerényebb a pad.