Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Protokoll, muszáj nyilatkozat, azért mondta hogy tartsa a lelket mindenkiben. Valóban szép, de minden más elnök is ezt tette volna.LM10 írta:Csak hogy ne csak oltások érjék őt:
http://www.hatharom.hu/article/0e4912-n ... dro-rosell
Ez elég szimpatikus nyilatkozata volt.
Jaj de szép iromány.Iniesta_1986 írta: Nagyon nem ismered Te az FC Barcelona közelmúltját. Olvass utána!
Elmondom Neked, ki ill. kik hozták vissza a sírból a klubot 2003-05 között:
- Ferrán Soriano
- Marc Ingla
- Sandro Rosell!
...
Tökéletesen leírtad az én gondolataimat is.Most, h hozzánk milyen hírek jutnak el, azokra sztem nem igazán lehet bármit is alapozni.Victor_Valdes írta:Mindennek két oldala van... én egy másik oldalról közelítem meg az egészet..chonggy írta:Teljesen egyetértek Mihuval és Jelwazzal.
Sandro idejött,egyből elkezdte szapulni azt az elnököt,akivel mindent megnyertünk,és a 21. század,valamint a történelem legjobb,legsikeresebb csapatává nőtte ki magát a Barca.
Felvett 150M KI TUDJA MIRE,mert azt mondja,a Laporta-éra idején - ban volt a csapat.Ezt nem értem,hisz' mindent megnyertünk,ráadásul Csigákra csillagászati összegeket költöttünk,ami nekem azt sugallja,hogy volt miből.Laporta sem retardált,hogy 25M kiadjon egy nem igazán fontos játékosra,amikor a csapat "éhezik".
Ami legjobban kicsapta a biztositékot nállam az a mezszponzor.Már a Unicefnek sem örültem igazán,de hogy egy katari társaság kell szponzoráljon bennünket 111 év után,az már több a soknál.Ha anyagi problémákkal is bajlódott a klub,akkor sem biztos,hogy szponzort kellet keresni.A 111 év alatt (gondolom) volt rosszabb helyzetben is,mégsem fanyalodtunk ilyesmire..Lehet régimódi vagyok e szempontból,de nekem nagyon fontos a tradició,és nem szivesen nézem azt,hogy valaki semmibe veszi.
Az,hogy a világ egyik legjobb csapatával-az egyetlen csapattal a világon,amely meg tudja állitani a Barcát-úgy viselkedik,mintha Albertirsáról lenne szó,egyszerűen nem értem.A Barca mindig is a szerénységéről volt hires,ő pedig itt dobálózik a szavakkal mint Balotelli a dartsal.Miért is ne rombolná le kicsit a klub hirnevét,ha lehet,nem igaz?Szerencsére Pepnek van annyi esze,hogy úgy-ahogy kordában tartsa a baromját.
És még 6 évig tűrnünk kell,ahogy ki tudja miket csinál kedvenc klubunkkal.![]()
Lehet okkal szapulta Laportát, és okkal vette fel a hitelt. Nem látunk mögé. Nem tudhatjuk. Ez által nem is tudunk róla valós véleményt alkotni...
Az, hogy mindent megnyertünk, és minden fronton a végsőkig álltunk, rengeteg kiadással is jár. Rengeteg pénzt kell mindenkinek szétosztani...
Nem hülye Laporta, de az, hogy csigákat vettünk jó pénzért, nem feltétlen jelenti azt, hogy volt rá pénz, csak azt jelenti, hogy Pep kéréseit szó nélkül teljesítette.
Mezszponzor: Haladni kell a korral. Sajnálom ha egyesekben emiatt egy világ dől össze. A kinti "igazi" drukkerek tiltakozása nem számottevő, pedig nekik tényleg életük eleme a Barca.
Vegyétek már észre, hogy ő egy politikus, és igen jól mozog a két oldal között. Felesleges rinyálni, a játékunkat nézve, még lehet jobbak vagyunk mint az előző években, még összeszedettebb a csapat. A háttér dolgokba meg rohadtul nem láthatunk bele, csak a szhart dobáljuk..
Képzeld, nagyon is sokat olvastam, illetve ezen korszak elején lettem Barca drukker.Iniesta_1986 írta: Nagyon nem ismered Te az FC Barcelona közelmúltját. Olvass utána!
Elmondom Neked, ki ill. kik hozták vissza a sírból a klubot 2003-05 között:
- Ferrán Soriano
- Marc Ingla
- Sandro Rosell!
És azt is hozzátenném, hogy Ronaldinho se igazolt volna ide soha az életbe, ha nincs Rosell!
Laporta volt az is, aki 2008-ban, 2009-ben is kb. 100-110 millió eurót dobott ki az ablakon Csihrinszkijekre, Ibrákra és a többi vakegérre! Azt szerinted, nem kellett előteremteni, meg a fizetésüket?
Arról sem olvastál, hogy elnöksége végén a Barca nem volt számára több, mint politikai céljainak eszköze?
Istenem, ennyi okos és jól informált embert. Nem is tudom, miért nem ültök az FC Barcelona Junta Directívájában.
Ezt én nem is értem.Iniesta_1986 írta:Az eurobarca és Z. Iván kiosztotta a szerepeket
Jajj, de kár, hogy nincs időm most reagálni. Fogok majd mindenféle képen, de addig csak annyit: ha valaki jó alelnök, akkor jó elnök is? Gaspart?Iniesta_1986 írta:...
Nagyon nem ismered Te az FC Barcelona közelmúltját. Olvass utána!torrentkiller írta:Nem a nagyra becsült szerkesztő úr osztotta ki a szerepeket, hanem maga Rosell.Iniesta_1986 írta:Az eurobarca és Z. Iván kiosztotta a szerepeket:
Szerinted hogy hat olyan szurkolókra az ilyen fajta mocskolódás, akik már legalább 5-10 éve szorítanak a csapatnak? Laporta a sírból hozta vissza az egyesületet, mindent megnyertünk vele, minden rendben volt, mindenki tiszta boldog. Erre jön egy nagyszájú, aki a sárba tiporja azt az embert, aki a sikerek alappillére volt.
Nem a nagyra becsült szerkesztő úr osztotta ki a szerepeket, hanem maga Rosell.Iniesta_1986 írta:Az eurobarca és Z. Iván kiosztotta a szerepeket:
Mindennek két oldala van... én egy másik oldalról közelítem meg az egészet..chonggy írta:Teljesen egyetértek Mihuval és Jelwazzal.
Sandro idejött,egyből elkezdte szapulni azt az elnököt,akivel mindent megnyertünk,és a 21. század,valamint a történelem legjobb,legsikeresebb csapatává nőtte ki magát a Barca.
Felvett 150M KI TUDJA MIRE,mert azt mondja,a Laporta-éra idején - ban volt a csapat.Ezt nem értem,hisz' mindent megnyertünk,ráadásul Csigákra csillagászati összegeket költöttünk,ami nekem azt sugallja,hogy volt miből.Laporta sem retardált,hogy 25M kiadjon egy nem igazán fontos játékosra,amikor a csapat "éhezik".
Ami legjobban kicsapta a biztositékot nállam az a mezszponzor.Már a Unicefnek sem örültem igazán,de hogy egy katari társaság kell szponzoráljon bennünket 111 év után,az már több a soknál.Ha anyagi problémákkal is bajlódott a klub,akkor sem biztos,hogy szponzort kellet keresni.A 111 év alatt (gondolom) volt rosszabb helyzetben is,mégsem fanyalodtunk ilyesmire..Lehet régimódi vagyok e szempontból,de nekem nagyon fontos a tradició,és nem szivesen nézem azt,hogy valaki semmibe veszi.
Az,hogy a világ egyik legjobb csapatával-az egyetlen csapattal a világon,amely meg tudja állitani a Barcát-úgy viselkedik,mintha Albertirsáról lenne szó,egyszerűen nem értem.A Barca mindig is a szerénységéről volt hires,ő pedig itt dobálózik a szavakkal mint Balotelli a dartsal.Miért is ne rombolná le kicsit a klub hirnevét,ha lehet,nem igaz?Szerencsére Pepnek van annyi esze,hogy úgy-ahogy kordában tartsa a baromját.
És még 6 évig tűrnünk kell,ahogy ki tudja miket csinál kedvenc klubunkkal.
Én nem látom ilyen borúsan a jövőnket. Csigára nem volt szükség, ráadásul nem annyi pénzért, mint amennyit Laporta és Txiki kiadott érte. Nem ő volt a klub egyetlen ilyen rossz taktikája, szóval Laporta sem volt szent. De még mindig visszafogottabb volt a nyilatkozatok terén, mint Rosell. Amúgy a Barcelonának most is vannak szponzorai, de természetesen ők nem jelennek meg a mezen. Akár egy QF is lehetett volna így szponzor nálunk, de nem is fizettek volna annyit, mint egy mezszponzor.chonggy írta:Teljesen egyetértek Mihuval és Jelwazzal.
És még 6 évig tűrnünk kell,ahogy ki tudja miket csinál kedvenc klubunkkal.