Sandro Rosell

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2011.05.29. 16:01:55

Drága Elnök Úr!
Sok szeretettel gratulálok első évéhez!
Amit a klub ezévben véghezvitt, az igazán elismerésre méltó és abban az Ön keze is benne van vastagon!
A labdarúgóink lLiga- és BL-győzelme pedig máris a legendás elnökök közé emeli, amikért ugyancsak nagyon hálásak vagyunk!
Fogadja a magyarországi szurkolók legjobb csoportjának, a www.eurobarca.hu portálnak osztatlan elismerését és köszönetét!
Üdvözlettel és nem múló köszönettel az Eurobarca-team.
K.
Blaugrana palocista maximalista!
messideco
Presidente del Barça

2011.04.23. 15:18:30

Sandro barátunk nyílt levele

Dear members and fans of FC Barcelona

Through these lines I would like to address myself to the thousands of members, supporters clubs, and fans of FC Barcelona that travelled to Valencia to celebrate the Spanish Cup Final, not forgetting all those who were unable to do so.

On behalf of the Barcelona Board of Directors, I wish to convey our gratitude and our most sincere congratulations. Despite not winning the title, the Barcelona fans have shown, once again, an example of civilised support for their team, reminding us all of the “spirit of Basle' and the common sense and enthusiasm of the Catalan people.

Thanks to you all, we have strengthened the overall image of our Barça, always committed to civility and zero tolerance towards violence, an essential value and a management priority for our club. On Wednesday we played our 35th Cup Final, 25 of which have led to the Trophy travelling to Barcelona. If so many times
FC Barcelona fans have shown how to win and celebrate our trophies, then on Wednesday we showed that, in defeat, we are also champions.

The pride of belonging to this great family unites us and we will continue to strengthen.
We face this final stretch of the season with the satisfaction of those who know that our coaching team and our players are doing an exceptional job with illusion for what remains ahead. Within a few days we’ll be playing with 2 titles at stake, the League and
Champions League, and our team will need maximum support. I am convinced that we will not fail them..

Long Livel Barça and Long Live Catalonia!

Sincerely,

Sandro Rosell - President FC Barcelona
Kép
"And my heart will leave you never."
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.04.21. 19:29:09

Örömmel látnám, hogy a csapat érdekében a nyáron kinyitná a pénztárcát és vastagítaná a játékoskeretet. Na nem Fabregasszal 50 millióért (szerencsére ennyit nem adunk érte), hanem több, jó játékossal.

És miért?

Mert amit idén látunk, az nem éppen pozitívum. Vékony a keret, sérülés és formahanyatláskor egyszerűen képtelen vagyunk a meglévő anyagból építkezni, emiatt pedig fontos meccsek, kupák mehetnek el. Kellenek a jó cserék, olyan játékosok, akik tudnak a padról lendületet adni.
Kép
Kép
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.04.21. 12:37:58

LM10 írta:Csak hogy ne csak oltások érjék őt:

http://www.hatharom.hu/article/0e4912-n ... dro-rosell

Ez elég szimpatikus nyilatkozata volt.
Protokoll, muszáj nyilatkozat, azért mondta hogy tartsa a lelket mindenkiben. Valóban szép, de minden más elnök is ezt tette volna.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
LM10
Director del Fútbol

2011.04.21. 12:30:51

Csak hogy ne csak oltások érjék őt:

http://www.hatharom.hu/article/0e4912-n ... dro-rosell

Ez elég szimpatikus nyilatkozata volt.
Forcabarca8
Capitá del Barça

2011.04.09. 17:11:13

azért a bizalmi szavazásnak Laporta idején van másik odala is: lehet hogy azért indult,mert az ottani emberek jobban beleláttak a dolgokba,így hát megtorpedózták.De sztem meg benne volt az is,hogy rossell már akkor is ilyen unszimpatikus,nagyravágyó (elnöki posztra vágyó) egyén volt,aki mellett szépen kitartott a brigádja is.jóhogy bizalmi szavazást kérvényeztek,mert úgy gyorsan el lehetett volna távolítani laportat. Ezzel a mostani nyilatkozatával is bizonyította,hogy ő se nem annyira jó politikus,mint laporta,és nem is annyira okos. sztem egy beképzelt,pökhendi figura,aki amellett hogy laporta minden lépését rossz színben tünteti fel,még nem is ért annyira a vezetéshez. ez a másik véglet,amifelé inkább hajlok,mint a laporta egy pénzügyi nyomi,aki mellesleg nem is barca szurkoló, míg rossell a vérbeli zseni,aki kihúzza az egyesületet (a nem is biztosan létező...) pénzügyi csődből.
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.04.09. 17:10:37

én inkább csak annyit mondok, h lehet, h a Rosell-Ingla-Soriano hármas emelte ki a Barcát a pöcegödörből, de ezeket az embereket sem tudja összehozni akárki, ehhez vezetői tehetség kell... nem csak az a jó vezető, aki képes a problémákat megoldani, az még jobb, aki tudja, h az egyes feladatokhoz kiket kell delegálni... ;)

Barcaforever! a bizalmi szavazás mögött könnyen állhatott (egyáltalán nem biztos!!!) Rosell is ám, aki kihasználta a csapat pocsék teljesítményét, ilyenkor könnyű a csalódott Culékat maga mellé állítani, ehhez nem is kell nagy dolgot tennie, elég 1-2 olyan embert megmozgatnia, aki képes elérni, h bizalmi szavazás legyen... (lehet, h Gaspart ellen is lett volna bizalmi, ha Rosell már akkoriban is elnök akart volna lenni?)
ez a politika... sose biztos, h a populista, sok embert meggyőzni képes ember jó választás...

Laporta nem szent, de hogy ízig-vérig Culé, arra mérget veszek! (még ha naiv vagyok is...)
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.04.09. 17:20:30-kor.
mrlevy
Jugador del Barça

2011.04.09. 16:58:15

Iniesta_1986 írta: Nagyon nem ismered Te az FC Barcelona közelmúltját. Olvass utána!

Elmondom Neked, ki ill. kik hozták vissza a sírból a klubot 2003-05 között:
- Ferrán Soriano
- Marc Ingla
- Sandro Rosell!

...
Jaj de szép iromány.
Milyen igaz is.
Jah várjál csak... egyvalakit kihagytál a felsorolásból
Ennek a 3 uriembernek a főnökét , akinek a legtöbbet köszönhettük abban az időszakban.

Én nekem egészen mindegy , hogy mit csinál az elnök amég a csapat nyer.
Laportaval is nyertunk most Rosellel is nyerunk .
Laporta ügyesebb politikus és ezáltal jobban eladható (illetve jobban el adta magát) a nagyközönségnek.
Rosell meg egy alapból unszimpatikus pofa és a megnyilvánulásai sem javítanak ezen.
Ettől még lehet hasznos elnök és megnyerhetünk ugyanúgy mindent mint Laporta idejében.

Amugy meg nem értem hogy mi ez az állszentség ithoni szurkolók fejében.
Ha van olyan szurkolói közösség aminek a mindenapjait átitatja a gyülölet , az pont a Barcanal van.(mondjuk szerintem mindenhol , megye2-től az a legnagyobb klubbokig had ne keljen példákat felhoznom)
Igenis mondjon oda hisz valahol ő is csak egy a sok Barca szurkoló közül.

Persze ha ezzel árt a csapatnak akkor ne csinálja.

De csak azért mert ez nem "barca szellem" ?

Nem is értem hogy mondhatunk ilyet mikor egy-egy bajnoki üneplésen 100 000 szurkoló , a csapat , az utolsó szertárosig bezárólag 1 emberként "madrid cabronozik"
Azért ne essünk már át a ló tuloldalára.

Semmivel sem vagyunk külömbek másoknál csak a szívünkbe érezzük úgy. (hú ez elég nyálasan hangzott ,mindegy most már bennehagyom :D )
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.04.09. 16:51:57

Arra a pontra is térjetek már ki, hogy mikor engedett meg magának ilyen pökhendi, beképzelt, és lenéző nyilatkozatokat Laporta? Többi része szerintem sem eget rengető (mez szponzor pl),de ezzel elég nagy károkat okozhat a Barcának mint szimbólumnak,és mintának. Nem is beszélve ha esetleg nem úgy alakul, milyen támadások jöhetnek.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.04.09. 16:38:52

Victor_Valdes írta:
chonggy írta:Teljesen egyetértek Mihuval és Jelwazzal.
Sandro idejött,egyből elkezdte szapulni azt az elnököt,akivel mindent megnyertünk,és a 21. század,valamint a történelem legjobb,legsikeresebb csapatává nőtte ki magát a Barca.
Felvett 150M KI TUDJA MIRE,mert azt mondja,a Laporta-éra idején - ban volt a csapat.Ezt nem értem,hisz' mindent megnyertünk,ráadásul Csigákra csillagászati összegeket költöttünk,ami nekem azt sugallja,hogy volt miből.Laporta sem retardált,hogy 25M kiadjon egy nem igazán fontos játékosra,amikor a csapat "éhezik".
Ami legjobban kicsapta a biztositékot nállam az a mezszponzor.Már a Unicefnek sem örültem igazán,de hogy egy katari társaság kell szponzoráljon bennünket 111 év után,az már több a soknál.Ha anyagi problémákkal is bajlódott a klub,akkor sem biztos,hogy szponzort kellet keresni.A 111 év alatt (gondolom) volt rosszabb helyzetben is,mégsem fanyalodtunk ilyesmire..Lehet régimódi vagyok e szempontból,de nekem nagyon fontos a tradició,és nem szivesen nézem azt,hogy valaki semmibe veszi.
Az,hogy a világ egyik legjobb csapatával-az egyetlen csapattal a világon,amely meg tudja állitani a Barcát-úgy viselkedik,mintha Albertirsáról lenne szó,egyszerűen nem értem.A Barca mindig is a szerénységéről volt hires,ő pedig itt dobálózik a szavakkal mint Balotelli a dartsal.Miért is ne rombolná le kicsit a klub hirnevét,ha lehet,nem igaz?Szerencsére Pepnek van annyi esze,hogy úgy-ahogy kordában tartsa a baromját.
És még 6 évig tűrnünk kell,ahogy ki tudja miket csinál kedvenc klubunkkal. :roll:
Mindennek két oldala van... én egy másik oldalról közelítem meg az egészet.. :wink:

Lehet okkal szapulta Laportát, és okkal vette fel a hitelt. Nem látunk mögé. Nem tudhatjuk. Ez által nem is tudunk róla valós véleményt alkotni...
Az, hogy mindent megnyertünk, és minden fronton a végsőkig álltunk, rengeteg kiadással is jár. Rengeteg pénzt kell mindenkinek szétosztani...
Nem hülye Laporta, de az, hogy csigákat vettünk jó pénzért, nem feltétlen jelenti azt, hogy volt rá pénz, csak azt jelenti, hogy Pep kéréseit szó nélkül teljesítette.
Mezszponzor: Haladni kell a korral. Sajnálom ha egyesekben emiatt egy világ dől össze. A kinti "igazi" drukkerek tiltakozása nem számottevő, pedig nekik tényleg életük eleme a Barca.
Vegyétek már észre, hogy ő egy politikus, és igen jól mozog a két oldal között. Felesleges rinyálni, a játékunkat nézve, még lehet jobbak vagyunk mint az előző években, még összeszedettebb a csapat. A háttér dolgokba meg rohadtul nem láthatunk bele, csak a szhart dobáljuk.. :)
Tökéletesen leírtad az én gondolataimat is.Most, h hozzánk milyen hírek jutnak el, azokra sztem nem igazán lehet bármit is alapozni.

Laporta-éra a valaha volt legsikeresebb szériát tudta lehozni ez tény, nekem is szimpatikus volt a fényképeken és meccsek 60. percében arra a 10mp-re.Nem hiszem h másoknak közelebbi élménye lett volna vele, plusz az a néhány cikk.

De a Barcelonában élő emberek és partoló tagok még Gaspart ellen sem indítottak bizalmi szavazást, pedig ott aztán főleg lett volna okuk rá, szóval sztem vmi lehetett ott a háttérben.Teszem hozzá vmit az is sejtetett, h a szavazók több, mint fele soron kívűli elnök választást akart.E mellett nem hiszem, h 8 elnökségi tag azért mondd le a semmiből a posztjáról, mert nem lettünk bajnokok.

Ezek azért olyan dolgok, amin elgondolkodhat az ember.
Kép
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.04.09. 15:57:20

Iniesta_1986 írta: Nagyon nem ismered Te az FC Barcelona közelmúltját. Olvass utána!

- Ferrán Soriano
- Marc Ingla
- Sandro Rosell!

És azt is hozzátenném, hogy Ronaldinho se igazolt volna ide soha az életbe, ha nincs Rosell!

Laporta volt az is, aki 2008-ban, 2009-ben is kb. 100-110 millió eurót dobott ki az ablakon Csihrinszkijekre, Ibrákra és a többi vakegérre! Azt szerinted, nem kellett előteremteni, meg a fizetésüket?
Arról sem olvastál, hogy elnöksége végén a Barca nem volt számára több, mint politikai céljainak eszköze?
Istenem, ennyi okos és jól informált embert. Nem is tudom, miért nem ültök az FC Barcelona Junta Directívájában. :wink:
Képzeld, nagyon is sokat olvastam, illetve ezen korszak elején lettem Barca drukker.

Amúgy egy szóval sem állítottam, hogy egyedül húzta ki a gödörből a klubot Laporta.

Abban meg eléggé el vagy tévedve, hogy melyikük igazi culé, és melyikük tekinti csak politikának a klubot.
Laporta mindig is hangoztatta, hogy elsősorban szurkoló. Jelképes 1 eurós bére volt, és a mandátuma végéig a klubot szolgálta. Rosell meg idejön aztán intézkedik mint Nagy Imre '56ban. Ha már itt tartunk. Szerinted Laporta is felvette volna azt a 150 milkás hitelt?
A játékosok pedig egytől egyig Pep kívánságai voltak.

Amúgy nem mondom, hogy Rosell rossz üzletember. Csak egyszerűen nem egy ilyen klub élére való, mint a Barca. A legtöbb culéval rendelkező klub elnöke nem engedhet meg magának ilyen dolgokat.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Capon
Llegenda del Barça

2011.04.09. 15:44:40

Iniesta_1986 írta:Az eurobarca és Z. Iván kiosztotta a szerepeket
Ezt én nem is értem.

Én nagyon kedveltem Laportát és a mai napig bármikor vissza jöhetne tőlem elnöknek én csak örülnék neki. Rosell nekem egy kicsit harsány embernek tűnik és unszimpatikus is rendesen, de ettől függetlenül kezdem megszokni és ha minden rendben van akkor aztán még újra is választhatják ez legyen a legnagyobb problémánk.

Gazdasági dolgokba pedig szerintem nem kéne túl határozott véleményt alkotnunk mivel csak azt tudjuk a klub gazdasági helyzetéről amit mondanak nekünk. Nem tudunk utána járni belenézni.

Aki innen meg tudja mondani, hogy Laporta ténylegesen hagyott-e hiányt maga után vagy sem, fel kellett-e venni a 150 milliós hitelt vagy sem, tényleg szükség van-e a mezszponzorra a klub jövője szempontjából vagy sem, el kellet-e adni játékost, hogy ki tudják osztani a fizetéseket vagy sem, az egy látnok vagy hülye (már bocsánat). Csak azt tudjuk amit a vezetők mondanak nekünk és fél igazságokból nehéz levonni a végkövetkeztetést. Mindenki a neki jobban tetsző variációt látja bele. Szerintem tök fölösleges Laportázni meg Rosellezni úgy sem nagyon tudjuk mi az igazság csak az eredményeket látjuk és ilyen szempontból Laporta éra iszonyat magasra tette a lécet amit nagyon remélem hogy sikerül még megugrani a közeljövőben.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
jelwaz
Entrenador del Barça

2011.04.09. 15:36:43

Iniesta_1986 írta:...
Jajj, de kár, hogy nincs időm most reagálni. Fogok majd mindenféle képen, de addig csak annyit: ha valaki jó alelnök, akkor jó elnök is? Gaspart?

szerk: Magas lóról szállj le légyszi, ha akarsz valamit!
Iniesta_1986
Barça B

2011.04.09. 15:22:16

torrentkiller írta:
Iniesta_1986 írta:Az eurobarca és Z. Iván kiosztotta a szerepeket:
Nem a nagyra becsült szerkesztő úr osztotta ki a szerepeket, hanem maga Rosell.
Szerinted hogy hat olyan szurkolókra az ilyen fajta mocskolódás, akik már legalább 5-10 éve szorítanak a csapatnak? Laporta a sírból hozta vissza az egyesületet, mindent megnyertünk vele, minden rendben volt, mindenki tiszta boldog. Erre jön egy nagyszájú, aki a sárba tiporja azt az embert, aki a sikerek alappillére volt.
Nagyon nem ismered Te az FC Barcelona közelmúltját. Olvass utána!

- Ferrán Soriano
- Marc Ingla
- Sandro Rosell!

És azt is hozzátenném, hogy Ronaldinho se igazolt volna ide soha az életbe, ha nincs Rosell!

Laporta volt az is, aki 2008-ban, 2009-ben is kb. 100-110 millió eurót dobott ki az ablakon Csihrinszkijekre, Ibrákra és a többi vakegérre! Azt szerinted, nem kellett előteremteni, meg a fizetésüket?
Arról sem olvastál, hogy elnöksége végén a Barca nem volt számára több, mint politikai céljainak eszköze?
Istenem, ennyi okos és jól informált embert. Nem is tudom, miért nem ültök az FC Barcelona Junta Directívájában. :wink:
torrentkiller
Entrenador del Barça

2011.04.09. 15:00:14

Iniesta_1986 írta:Az eurobarca és Z. Iván kiosztotta a szerepeket:
Nem a nagyra becsült szerkesztő úr osztotta ki a szerepeket, hanem maga Rosell.
Szerinted hogy hat olyan szurkolókra az ilyen fajta mocskolódás, akik már legalább 5-10 éve szorítanak a csapatnak? Laporta a sírból hozta vissza az egyesületet, mindent megnyertünk vele, minden rendben volt, mindenki tiszta boldog. Erre jön egy nagyszájú, aki a sárba tiporja azt az embert, aki a sikerek alappillére volt.

Aztán hozza a mez szponzort (amit előtte hírből sem ismert a foci csapat), felvesz 150 milliókat, meg elad csak úgy játékost meg állítólag nem tudták volna fizetni a játékosokat. Még el is hinném, hogy tényleg gáz volt, ha egyöntetűen minden független cég azt mondta volna. De hát nem így volt.

Ráadásul jön a nagy pofájával, hogy így rúgunk 5öt a madridnak, meg úgy... Az nem zavarta, hogy ez sem méltó a klub hagyományaihoz. Mivel ő itt a helyi kabbefa.om, máris azt csinál amit akar.

Remélem most hogy Pep lerendezte, visszább vesz az arcából, mert ha nem mehet egyenesen, amerről jött.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Iniesta_1986
Barça B

2011.04.09. 14:22:34

Az eurobarca és Z. Iván kiosztotta a szerepeket:

Pep és Laporta:
- maga a tökéletes, szent emberek, akik soha nem hibáznak
- Laporta a tökéletes elnök, soha ilyen nem volt és nem is lesz a Barça életében
- Joan a tökéletes elnök, az alfa és az omega, a kezdet és a vég, aki mindig, mindent jól csinált, mindenben kifogástalan úriemberként viselkedett
- Pep is hibátlan, a legnagyszerűbb edző a világtörténelem folyamában, akinek csak jó döntései vannak, akit vakon kell követnie minden Barcelona-szurkolónak, ellenvéleményt vele kapcsolatban megosztani, kifejezni nem lehet.

A másik oldalon van Sandro Rosell, a "Sötét Úr", Szauron:
- csúnya, göthös, púpos, ronda, embertelen
- minden lépésén érződik az FC Barcelona iránt táplált antipátiája
- maga a megtestesült gonosz, aki azért van, hogy leépítse azt, amit Szent Joan felépített hét év alatt
- felvett hitelt, mezszponzort szerzett, gőgös, pökhendi, undok törpe.

Akinek szeme van, lássa meg!

Itt mindenki nagyon jól tájékozott, mindennel tisztában van, és ezek alapján már ácsolja a keresztet Sandro Rosell-nek. De halkan megjegyezném, hogy 2016-ig ő lesz az FC Barcelona elnöke. Én pedig bízom benne! 2003 és 2005 között már bizonyított!

FORCA SANDRO!
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.04.09. 12:17:32

Én most a hitelt és a mezszponzort hagynám, mert abba nem látok bele, mennyire volt szükséges, v. nem. Viszont a szájára jobban vigyázhatna Rossel, és hallgasson Guardiolára, és fejezze be a RM ócsárolását. Nem méltó a klubhoz.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.04.09. 12:11:44

Sandro idejött,egyből elkezdte szapulni azt az elnököt,akivel mindent megnyertünk,és a 21. század,valamint a történelem legjobb,legsikeresebb csapatává nőtte ki magát a Barca.
Felvett 150M KI TUDJA MIRE,mert azt mondja,a Laporta-éra idején - ban volt a csapat.Ezt nem értem,hisz' mindent megnyertünk,ráadásul Csigákra csillagászati összegeket költöttünk,ami nekem azt sugallja,hogy volt miből.Laporta sem retardált,hogy 25M kiadjon egy nem igazán fontos játékosra,amikor a csapat "éhezik".
Ami legjobban kicsapta a biztositékot nállam az a mezszponzor.Már a Unicefnek sem örültem igazán,de hogy egy katari társaság kell szponzoráljon bennünket 111 év után,az már több a soknál.Ha anyagi problémákkal is bajlódott a klub,akkor sem biztos,hogy szponzort kellet keresni.A 111 év alatt (gondolom) volt rosszabb helyzetben is,mégsem fanyalodtunk ilyesmire..Lehet régimódi vagyok e szempontból,de nekem nagyon fontos a tradició,és nem szivesen nézem azt,hogy valaki semmibe veszi.
Az,hogy a világ egyik legjobb csapatával-az egyetlen csapattal a világon,amely meg tudja állitani a Barcát-úgy viselkedik,mintha Albertirsáról lenne szó,egyszerűen nem értem.A Barca mindig is a szerénységéről volt hires,ő pedig itt dobálózik a szavakkal mint Balotelli a dartsal.Miért is ne rombolná le kicsit a klub hirnevét,ha lehet,nem igaz?Szerencsére Pepnek van annyi esze,hogy úgy-ahogy kordában tartsa a baromját.
És még 6 évig tűrnünk kell,ahogy ki tudja miket csinál kedvenc klubunkkal. :roll:
Mindennek két oldala van... én egy másik oldalról közelítem meg az egészet.. :wink:

Lehet okkal szapulta Laportát, és okkal vette fel a hitelt. Nem látunk mögé. Nem tudhatjuk. Ez által nem is tudunk róla valós véleményt alkotni...
Az, hogy mindent megnyertünk, és minden fronton a végsőkig álltunk, rengeteg kiadással is jár. Rengeteg pénzt kell mindenkinek szétosztani...
Nem hülye Laporta, de az, hogy csigákat vettünk jó pénzért, nem feltétlen jelenti azt, hogy volt rá pénz, csak azt jelenti, hogy Pep kéréseit szó nélkül teljesítette.
Mezszponzor: Haladni kell a korral. Sajnálom ha egyesekben emiatt egy világ dől össze. A kinti "igazi" drukkerek tiltakozása nem számottevő, pedig nekik tényleg életük eleme a Barca.
Vegyétek már észre, hogy ő egy politikus, és igen jól mozog a két oldal között. Felesleges rinyálni, a játékunkat nézve, még lehet jobbak vagyunk mint az előző években, még összeszedettebb a csapat. A háttér dolgokba meg rohadtul nem láthatunk bele, csak a szhart dobáljuk.. :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.04.09. 12:11:05

Én nem látom ilyen borúsan a jövőnket. Csigára nem volt szükség, ráadásul nem annyi pénzért, mint amennyit Laporta és Txiki kiadott érte. Nem ő volt a klub egyetlen ilyen rossz taktikája, szóval Laporta sem volt szent. De még mindig visszafogottabb volt a nyilatkozatok terén, mint Rosell. Amúgy a Barcelonának most is vannak szponzorai, de természetesen ők nem jelennek meg a mezen. Akár egy QF is lehetett volna így szponzor nálunk, de nem is fizettek volna annyit, mint egy mezszponzor.

Azt sem hiszem, hogy Rosell le akarja rombolni, amit annyi év alatt felépített a klub, csak volt egy rossz ballépése. Remélem megbánta.
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.04.09. 12:10:13

Azok közé tartozom, akik Laportát elnézték volna még vagy 5-10évig az elnöki székben. Lehet,h voltak hibái,és nem csak az Ő érdeme a felemelkedés,de ilyen amatőr, beképzelt hibákat sosem vétett. Rosell sohasem volt szimpi, legbelül tartottam tőle mindig is, hogy ő lesz az, akivel majd hanyatlani kezdünk (és nem feltétlen a játék színvonala ), remélem Pep még időben hívta össze azt a megbeszélést. (ez is milyen már,h az edző az utolsó mentsvár, minek van a vezetés? lerombolásra? vicc)

Remélem észhez tér az elnök "úr". Arról nem is beszélve,h +terheket rak az egész keretre, nem beszélve a csapat megítéléséről.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
chonggy
Capitá del Barça

2011.04.09. 12:06:25

LM10 írta:Elnököt lehet buktatni nem?( Bár ez eddig nagyon nem indokolható)
Ja.Hivjuk csak Oswaldot... :twisted:
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
LM10
Director del Fútbol

2011.04.09. 12:01:32

Elnököt lehet buktatni nem?( Bár ez eddig nagyon nem indokolható)
chonggy
Capitá del Barça

2011.04.09. 12:00:03

Teljesen egyetértek Mihuval és Jelwazzal.
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.04.09. 11:40:16

Guardiola igazi úriember. Van annyi kurázsi benne, hogy felmenjen a vezetőkhöz és elmondja véleményét nekik. Megvan a joga hozzá. Diplomatikus stílusban, elegánsan tudja tálalni mondandóját. Rosell felelőtlen volt, talán már ő is belátta, hogy hibázott. Ahogy az "Units" kampány kiötlői is. Bár akik pénzért dolgoznak és csinálnak egy reklámot, a legkevésbé sem érdeklik őket az erkölcs.

Bízom benne, hogy végre mindenki visszaszáll a földre és ismét az alázatosság és a fair play lesz a Barcelona mozgatórugója!
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.04.09. 11:30:16

Megfordult a világ :?: Az edző kell rászóljon az elnökre, h "ejnye bejnye' :?: Eléggé fura helyzet.
Rosszul esik, ha a Real részéről kezdik a szívatást, de ha mi csináljuk akkor minden teljesen oké. :?:
Már az elejétől kezdve nem volt szimpatikus Rosell, de ahogy telik az idő egyre jobban "bebizonyítja", h nem ő való ide.
Ha esetlegesen nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy reméljük és a Real jön ki nyertesen ebből a négy meccses szériából, akkor megint hirtelen nagyon kezdi tisztelni az ellenfelet :?:
Nem tetszik ez...
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Lezárt