Teljesen egyetértek Mihuval és Jelwazzal.
Sandro idejött,egyből elkezdte szapulni azt az elnököt,akivel mindent megnyertünk,és a 21. század,valamint a történelem legjobb,legsikeresebb csapatává nőtte ki magát a Barca.
Felvett 150M KI TUDJA MIRE,mert azt mondja,a Laporta-éra idején - ban volt a csapat.Ezt nem értem,hisz' mindent megnyertünk,ráadásul Csigákra csillagászati összegeket költöttünk,ami nekem azt sugallja,hogy volt miből.Laporta sem retardált,hogy 25M kiadjon egy nem igazán fontos játékosra,amikor a csapat "éhezik".
Ami legjobban kicsapta a biztositékot nállam az a mezszponzor.Már a Unicefnek sem örültem igazán,de hogy egy katari társaság kell szponzoráljon bennünket 111 év után,az már több a soknál.Ha anyagi problémákkal is bajlódott a klub,akkor sem biztos,hogy szponzort kellet keresni.A 111 év alatt (gondolom) volt rosszabb helyzetben is,mégsem fanyalodtunk ilyesmire..Lehet régimódi vagyok e szempontból,de nekem nagyon fontos a tradició,és nem szivesen nézem azt,hogy valaki semmibe veszi.
Az,hogy a világ egyik legjobb csapatával-az egyetlen csapattal a világon,amely meg tudja állitani a Barcát-úgy viselkedik,mintha Albertirsáról lenne szó,egyszerűen nem értem.A Barca mindig is a szerénységéről volt hires,ő pedig itt dobálózik a szavakkal mint Balotelli a dartsal.Miért is ne rombolná le kicsit a klub hirnevét,ha lehet,nem igaz?Szerencsére Pepnek van annyi esze,hogy úgy-ahogy kordában tartsa a baromját.
És még 6 évig tűrnünk kell,ahogy ki tudja miket csinál kedvenc klubunkkal.