Alexander Hleb

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
tudomka958
Jugador d'estrella

2009.04.28. 23:06:42

Ilúvatar írta:Áh, Hleb cimbora... nagyon meglátszott rajta a meccshiánya... Méghogy ilyen helyzetet elszúrni... csak simán meg kellett volna emelni a labdát, mert a kapus elfeküdt... és nem arcába kell lőni, hanem a hálóba...
ilyen helyzetből etoo,messi és henry is 10-ből 9-t kihagy...
Deus
Boixos Nois

2009.04.28. 22:59:01

Áh, Hleb cimbora... nagyon meglátszott rajta a meccshiánya... Méghogy ilyen helyzetet elszúrni... csak simán meg kellett volna emelni a labdát, mert a kapus elfeküdt... és nem arcába kell lőni, hanem a hálóba...
KépKép
atek
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.28. 22:44:31

én nem vártam azt hogy belövi, ha megfogta volna cech akkor egy szavam nem lett volna, de az a második megoldás...engem az dühített fel
different day, same wasted!
live fast, skate faster!
TZS
Capitá del Barça

2009.04.28. 22:42:30

Volt itt más is aki kihagyta a nagy helyzeteket, és nem játszott jól, ne itt, ebben a topicban cseszegessük már Hleb-et. Szánalom......
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.04.28. 22:41:50

Mielőtt félreértitek nem Guardiolát kívánom támadni,de azt hiszem most az utolsó két cseréje nélkül betaláltunk volna. Valszeg bármelyik edző cserélt volna a friss erő miatt, de gondoljunk csak bele. bojan 100%-os helyzeben fejelhetett, amit azért hagyott ki ,mert kb 5 centi kellett,h tökéletesen tudjon fejelni ( Eto'o ennyivel simán magasabb:D), aztán Hleb helyzetét henry jó eséllyel belőtte volna, ebből a kettő helyzetből valszeg egyik bejött volna ( persze benne van a pakliban, hogy helyzetbe sem kerülnek)
marci6p
Jugador del Barça

2009.04.28. 22:40:59

atek írta:eddig se akartam hogy itt játszon, ezek után meg főleg nem....
Azért ennyire ne ragadtassuk el magunkat!!!
Hlebtől jobb kiegészítő embert el sem tudnék nagyon képzelni!
És külön megkérdezném tőled, hogy akkor Eto'o ról miket gondolhatsz, vagy mondjuk Bojanról!!!!!!!!!??????????

Itt is kérnék mindenkit, hogy ne az érzelmeiket tükrőzzék jobbára a véleményeik, nem vagyok moderátor és igyekszem így írni én is, nagyon nehéz, de talán az objektív baromságok nem idegesítenek fel másokat.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.04.28. 22:40:37

lionelmessi19 írta:Hát ez siralmas volt megint, pedig mennyire szerettem a gondolatot h idén nálunk játszik. De egyszer sem él a lehetőséggel.

Itt jegyezzük meg hogy nem neki csereként az utsó 3 percbeen kellett megoldani a meccset, és hogy ő 3 perc alatt csinált annyit, amennyit a 3 híres neves csatárunk egy egész meccs alatt, helyzetbe került és kihagyta.
Igaz. Ezt a gyalázatos és ocsmány játékot ne varjuk ma a nyakába. Eto'o, Henry és Messi szégyellje magát ugyanúgy. Kiborító.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Stelios
Jugador del Barça

2009.04.28. 22:39:56

kovinho írta:Túl szép lett volna, ha belövi ott a végén.
Nem Barça-szint. Idén még egy jó meccse sem volt. Nyáron túl kell adni rajta.
Andris
Adminisztrátor

2009.04.28. 22:39:45

Hát ez siralmas volt megint, pedig mennyire szerettem a gondolatot h idén nálunk játszik. De egyszer sem él a lehetőséggel.

Itt jegyezzük meg hogy nem neki csereként az utsó 3 percbeen kellett megoldani a meccset, és hogy ő 3 perc alatt csinált annyit, amennyit a 3 híres neves csatárunk egy egész meccs alatt, helyzetbe került és kihagyta.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
TZS
Capitá del Barça

2009.04.28. 22:39:08

atek írta:eddig se akartam hogy itt játszon, ezek után meg főleg nem....
miért nem akarod? miatta lett 0-0 a meccs?
nem süllyedjünk már le.....
Kép
„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.04.28. 22:38:34

Túl szép lett volna, ha belövi ott a végén.
atek
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.28. 22:35:40

eddig se akartam hogy itt játszon, ezek után meg főleg nem....
different day, same wasted!
live fast, skate faster!
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.24. 15:10:57

marci6p írta: Ott biztosan jobban játszana, hiszen nagyon tudja tartani a labdát, technikailag képzett, jól is cselez, majd a társakat is egyre jobban érezné.
Pep döntése mindenképpen érdekes, amikor Keita-át teszi be és nem őt, holott az ő kérésére szerződtette a klub. Ezen máig nehezen tudok elmenni.
Keita, biztosan a védekezés és a fejjáték miatt játszik többet, akár kezdőként akár csereként, vagy csak egyszerűen az edzésmunkája meggyőzőbb. Talán jövőre, ha marad, ha nem akkor majd jöhet valamelyik újabb zseniális törpe a neveldéből :wink:
Tudomásom szerint Keita is Pep kérésére jött a Barca-ba. Igaz, hogy eddig többet is játszott, mint Hleb, de szvsz meggyőzőbb is a teljesítménye. Harcos, sokat fut, masszív a védőmunkában, jól fejel, emellett sokszor felér a támadásokkal, gólokat lő, stb. Hleb-től ezeket még egyik meccsen sem láttam. Engem továbbra sem győz meg a játéka:(
marci6p
Jugador del Barça

2009.04.23. 23:43:06

abreu írta:Jó látni h egyre többen írjátok h Hleb-el elegedettek vagytok. Én is így vagyok vele, h ha kicsit többet játszana, akkor jobban is menne neki a játék.
Én mindenképppen megtartanám és inkább a kpályán játszatnám Keita heyett. :wink:
Ott biztosan jobban játszana, hiszen nagyon tudja tartani a labdát, technikailag képzett, jól is cselez, majd a társakat is egyre jobban érezné.
Pep döntése mindenképpen érdekes, amikor Keita-át teszi be és nem őt, holott az ő kérésére szerződtette a klub. Ezen máig nehezen tudok elmenni.
Keita, biztosan a védekezés és a fejjáték miatt játszik többet, akár kezdőként akár csereként, vagy csak egyszerűen az edzésmunkája meggyőzőbb. Talán jövőre, ha marad, ha nem akkor majd jöhet valamelyik újabb zseniális törpe a neveldéből :wink:
abreu
Jugador d'estrella

2009.04.23. 19:06:40

Jó látni h egyre többen írjátok h Hleb-el elegedettek vagytok. Én is így vagyok vele, h ha kicsit többet játszana, akkor jobban is menne neki a játék.
Én mindenképppen megtartanám és inkább a kpályán játszatnám Keita heyett. :wink:
Skeraj
Jugador del Barça

2009.04.23. 18:36:06

Sokan szidják Hlebet,de én ezt nem értem.Még régebben mikor az Arsenalhoz került akkor is az első évében csak lézengett nem tudta a stuttgartban mutatott formáját hozni,de aztán szép lassan megszokta a környezetet alapemberré vált az ágyusoknál.Most itt is ez lehet Hleb nagyon nehezen tud beilleszkedni idegen neki a nyelv meg az ország.De emlékezzünk tavaly Henry se futott vmi nagyon jó idényt aztán ebbe a szezonban végre mutatott vmit a régi Henryból,pedig ő tavaly többet volt kezdő mint most Hleb.Szerintem adjunk még neki 1évet majd meglátjuk.
Kép

"Ahhoz hogy alkoss hogy ne keljen szenvedned
Úgy feküdj le, hogy legyen miért felkelned" by Anomim Mc
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.04.23. 18:22:08

Ilúvatar írta:Én azt mondom, hogy Hleb tökös gyerek. Nagyon jó, jól cselez és gyors... Csak azért nem megy mindig neki, mert cserepadon dekkolt... ezt vegyétek figyelembe! Persze Hleb -en múlik a dolog, hogy maradni akar -e...

Én azt mondom, hogy Guddy menjen, és Hleb lépjen a Guddy helyére.
Egyetértek. Hleb elég jó játékos lehetne, de nem cserepadra való, bár sztem egy igazán jó játékosnak úgy is kellene teljesítenie. De fejben nincs összeállva, ez látszik. A cselei egész jók voltak és van benne valami, ami még jól jöhet. :D Aztán, ki nem hagyott ki helyzetet üres kapura :?:

Guddy meg tényleg elmehet. Pep középpályán rakja be nagy ritkán ( ha jól tom :P ), míg a chelseas korszakában befejező csatár volt. Látszik, hogy nem nagyon találja magát ő sem, bár benne sztem nincs is sokkal több... Akkor meg Hleb reménykedhet egy sérülésben, hogy több lehetőséget kapjon és megmutasson valamit abból a tudásából, amit az Arsenalban összeszedett. :D
Deus
Boixos Nois

2009.04.23. 09:38:35

Én azt mondom, hogy Hleb tökös gyerek. Nagyon jó, jól cselez és gyors... Csak azért nem megy mindig neki, mert cserepadon dekkolt... ezt vegyétek figyelembe! Persze Hleb -en múlik a dolog, hogy maradni akar -e...

Én azt mondom, hogy Guddy menjen, és Hleb lépjen a Guddy helyére.
KépKép
ALEXDP
Capitá del Barça

2009.04.23. 08:57:19

Véleményem szerint is eléggé idegen Hleb a pályán néha,de amit én láttam tegnap is az alapján szerintem meg kellene tartani,mert van benne potenciál!
Nagyon jól mozgott,jól és látványosan cselezett,és a lövés,vagy épp az utolsó passz volt az ami elsz@ródott... Ami viszont valószínű,sőt szinte tipikusan Önbizalmi ,azaz pszichés probléma.....

Róla az a véleményem,hogy ha marad,és összeáll fejben,még fogunk neki ugrálva tapsolni...
noname
Llegenda del Barça

2009.04.23. 08:54:03

MOstmár nemtom mi legyen vele.Sajnos rossz nézni a játékát. Egyszerűen semmi se jön be neki. Ha sikerül a csele, akkor se tud túl előnyös szituációt kialakítani vele, tegnap meg az üres kapura hibázott. :roll: Látszik rajta h naon frusztrált. Sztem legszívesebben már el is húzna máshova. Én örültem annak idején neki, de ugyanaz van vele mint Henryval volt, a különbség csak az h Henryt muszáj volt jtszatni, mert nem volt más a posztra, míg Hlebet nem, így nemtom hozzá fog-e majd szokni a csapathoz. Középpályára nem lenne rossz, de sztem nincs túl nagy kedve neki se ahhoz, hogy csere legyen.: ahol Pep egy védekezőbb kp-t akar, ott Toure mellett támadó szelleműnek ott lesz Xavi vagy Iniesta, védekezőnek pedig Bus vagy Keita. Ha támadóbb szellemű kpval állnuk ki, akkor is Xavi és Ini helye megkérdőjelezhetetlen, ráadásul egyikük se sérülékeny(most Iniesta volt sérült, de rá se jellemző).Sajnos jelen helyzeben legjobb lesz eladni.A cserepadról nemfog belejönni a támadó kp szerepbe, szélsőként pedig megbukott.Kár érte. :(
A Fifa egy szégyen
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.23. 08:37:18

cps46 írta:A középpályán nálam Xavi és Ini első számú cseréje lett volna. Talán ez az egyetlen dolog, ami miatt haragszom Pepre, hogy Hlebet így elszúrta.
Persze, lehet...

Azonban azt sem szabad elfeledni, hogy milyen célból is igazolták.
Ezért én inkább azokat (s mivel volt benne része, így Pep-et is) hibáztatom, akik meghozták a szakmai döntést, s leigazolták tartalék szélsőnek. Elvégre Keita érkezett a középpályára, Busquets is köztudott volt, az persze nem, hogy ilyen teljesítményre képes, s Pep Smárit is a középpályán képzelte el. Tehát vagy lesz egy rakat középpályás, a padon Sergi-vel, Keita-val, és Aliaksandr-el (tehát kb. ennyi lehetőséget kap), vagy Hleb búcsúzik, s mást igazolnak a helyére (azaz tartalék szélsőnek), vagy épp érkezik egy kezdő balszélső, s Pedro.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
cps46
Entrenador del Barça

2009.04.23. 08:30:30

torrestoni írta:Az egész éves látottak alapján számomra egy dolog végképp bebizonyosodott: ez a Hleb nem lehet alternatíva szélen ebben a csapatban
Ez így van. Csak szerintem nem is ott kéne játszania. A középpályán nálam Xavi és Ini első számú cseréje lett volna. Talán ez az egyetlen dolog, ami miatt haragszom Pepre, hogy Hlebet így elszúrta.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
LM10
Director del Fútbol

2009.04.23. 08:13:09

Hleb-nek nem olyan szintet kell játszania, mint Messi. Nem is ezt várjuk tőle. De szerintem tegnap nem játszott rosszul. Gudy posztján jól játszana szvsz mint szélen. Henry is gyenge volt 1. évében és most jól tolja, Hlebnek az angol foci is nehéz volt 1. szezonjában. Én Gudyt adnám el őt pedig megtartanám.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.23. 08:08:28

Nos, azon kívül, hogy nem sikerült igazán egy átadása sem, kivétel hátrafelé, s a többi játékoshoz képest érezhetően lassabban gondolkodott/cselekedett, ez nem volt rossz teljesítmény. (szó sincs iróniáról)

Szerintem egy végletekig jó ember, alázatos, dolgozik is, hajt is, azonban az ténnyé vált, hogy mind az ő érdekében, mind a csapat érdekében el kell adni.

Az egész éves látottak alapján számomra egy dolog végképp bebizonyosodott: ez a Hleb nem lehet alternatíva szélen ebben a csapatban (pedig ezért fizettek érte)! Ahogy az is igaz, hogy olyan hatásfokkal, mint ami jogosan elvárható lett volna, képtelen volt hasznára lennie a csapatnak. Nem várom el, hogy a tartalék szélsőnk azt produkálja, mint Messi, de legalább ha be kell ugrani, akkor nyújtson olyan teljesítményt, mint Bojan, Henry (az első szezonja alkalmával), Pinto, vagy Keita (pedig tőle sem lehet elájulni).
A középpálya pedig egy komplex egész, ott végképp nincs helye, attól függetlenül, hogy ott talán több hasznát vennénk. Szó sincs arról, hogy ügyetlennek titulálnám, vagy türelmetlen lennék. Megértem, ha mégis marad, azonban azt nagyobb hibának tartanám, mint azt, hogy leigazolták.
Egy elhibázott lépés volt a megvétele, ez tény, ennyi pénzt nem ért. Kissé humorosra véve: a mai gazdasági helyzetben ilyen produktumért minden egyes számára kifizetett eurót pocséklásnak tartok (csupán arra gondolva, hogy akár más is betölthetné ezt a szerepet, ő pedig kezdőként futballozhatna ott, ahol hasznát is veszik).

Szerintem butaság lenne a következő idényig, s azt megkezdve is várni a csodára, s mindig ilyen-olyan kifogásokkal belekötni, vagy megvédeni.
Én 10 millió körüli összeg fejében el is engedném, meglátjuk Pep hogyan látja, minden esetre nem hiszem, hogy mindenáron szükséges számára.
Pedro-nak is szentelhetnék pár sort, de azt hiszem nyilvánvaló, hogy mire gondolok.

Magával a személyével semmi gond nincs, a "szakmai" megközelítésbe nem akarok belemélyedni.
Szerencsét próbált, kevés sikerrel. Ennyi lehetőségből, mint amennyit kapott, sokkal jobban is kamatoztathatta volna tudását. Hiába nyelvi nehézségek, szokatlan stílus, magánéleti dolgok, kit érdekel!? Azzal nem bántom meg, ha tényként megállapítom, hogy a csapatnak egy jobb opcióra van szüksége (akár Pedro) a szélre.
Klasszisnak pedig én nem nevezném...

Nincs semmi gond, egy szimpatikus fickó, azonban ebből a perspektívából a végsőkig kiállni mellette legalább olyan rossz, mint akik Ronaldinho felvirágozásában hittek. Nincs jövője a blaugrana-ban! Egy elhibázott döntés volt, ettől még a nap ma is le fog menni. Ugyan ez volt a helyzet Guddy-val is, mégis maradt koloncnak, most azonban már olyan szintet ért el a kezdőcsapat, hogy az általuk nyújtott teljesítménytől -függetlenül az epizódszereptől- többet kell nyújtani!

Neki és Smárinak nincs helye ebben a csapatban!

További sok sikert kívánok mindkettejüknek (lehetőleg a Camp Nou-tól távol)!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2009.04.23. 08:23:40-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
vlxe
Capitá del Barça

2009.04.23. 07:49:00

baas11 írta:Nekem tetszett a mai produkciója,és ennyi,sokkal izgalmasabb a játéka mint pl. Gudié...
Hehe na ebben igazad van :) volt is pár olyan megmozdulása ami egy profi szinthez való :D érdekes, hogy Hleb kapott fél óra játékot és megy rá a sár szórás, bezzeg ha gudi játszott volna.....
Kép
Lezárt