Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ilyen helyzetből etoo,messi és henry is 10-ből 9-t kihagy...Ilúvatar írta:Áh, Hleb cimbora... nagyon meglátszott rajta a meccshiánya... Méghogy ilyen helyzetet elszúrni... csak simán meg kellett volna emelni a labdát, mert a kapus elfeküdt... és nem arcába kell lőni, hanem a hálóba...
Azért ennyire ne ragadtassuk el magunkat!!!atek írta:eddig se akartam hogy itt játszon, ezek után meg főleg nem....
Igaz. Ezt a gyalázatos és ocsmány játékot ne varjuk ma a nyakába. Eto'o, Henry és Messi szégyellje magát ugyanúgy. Kiborító.lionelmessi19 írta:Hát ez siralmas volt megint, pedig mennyire szerettem a gondolatot h idén nálunk játszik. De egyszer sem él a lehetőséggel.
Itt jegyezzük meg hogy nem neki csereként az utsó 3 percbeen kellett megoldani a meccset, és hogy ő 3 perc alatt csinált annyit, amennyit a 3 híres neves csatárunk egy egész meccs alatt, helyzetbe került és kihagyta.
Nem Barça-szint. Idén még egy jó meccse sem volt. Nyáron túl kell adni rajta.kovinho írta:Túl szép lett volna, ha belövi ott a végén.
miért nem akarod? miatta lett 0-0 a meccs?atek írta:eddig se akartam hogy itt játszon, ezek után meg főleg nem....
Tudomásom szerint Keita is Pep kérésére jött a Barca-ba. Igaz, hogy eddig többet is játszott, mint Hleb, de szvsz meggyőzőbb is a teljesítménye. Harcos, sokat fut, masszív a védőmunkában, jól fejel, emellett sokszor felér a támadásokkal, gólokat lő, stb. Hleb-től ezeket még egyik meccsen sem láttam. Engem továbbra sem győz meg a játéka:(marci6p írta: Ott biztosan jobban játszana, hiszen nagyon tudja tartani a labdát, technikailag képzett, jól is cselez, majd a társakat is egyre jobban érezné.
Pep döntése mindenképpen érdekes, amikor Keita-át teszi be és nem őt, holott az ő kérésére szerződtette a klub. Ezen máig nehezen tudok elmenni.
Keita, biztosan a védekezés és a fejjáték miatt játszik többet, akár kezdőként akár csereként, vagy csak egyszerűen az edzésmunkája meggyőzőbb. Talán jövőre, ha marad, ha nem akkor majd jöhet valamelyik újabb zseniális törpe a neveldéből
Ott biztosan jobban játszana, hiszen nagyon tudja tartani a labdát, technikailag képzett, jól is cselez, majd a társakat is egyre jobban érezné.abreu írta:Jó látni h egyre többen írjátok h Hleb-el elegedettek vagytok. Én is így vagyok vele, h ha kicsit többet játszana, akkor jobban is menne neki a játék.
Én mindenképppen megtartanám és inkább a kpályán játszatnám Keita heyett.
Egyetértek. Hleb elég jó játékos lehetne, de nem cserepadra való, bár sztem egy igazán jó játékosnak úgy is kellene teljesítenie. De fejben nincs összeállva, ez látszik. A cselei egész jók voltak és van benne valami, ami még jól jöhet.Ilúvatar írta:Én azt mondom, hogy Hleb tökös gyerek. Nagyon jó, jól cselez és gyors... Csak azért nem megy mindig neki, mert cserepadon dekkolt... ezt vegyétek figyelembe! Persze Hleb -en múlik a dolog, hogy maradni akar -e...
Én azt mondom, hogy Guddy menjen, és Hleb lépjen a Guddy helyére.
Persze, lehet...cps46 írta:A középpályán nálam Xavi és Ini első számú cseréje lett volna. Talán ez az egyetlen dolog, ami miatt haragszom Pepre, hogy Hlebet így elszúrta.
Ez így van. Csak szerintem nem is ott kéne játszania. A középpályán nálam Xavi és Ini első számú cseréje lett volna. Talán ez az egyetlen dolog, ami miatt haragszom Pepre, hogy Hlebet így elszúrta.torrestoni írta:Az egész éves látottak alapján számomra egy dolog végképp bebizonyosodott: ez a Hleb nem lehet alternatíva szélen ebben a csapatban
Hehe na ebben igazad vanbaas11 írta:Nekem tetszett a mai produkciója,és ennyi,sokkal izgalmasabb a játéka mint pl. Gudié...