2009.04.23. 08:08:28
Nos, azon kívül, hogy nem sikerült igazán egy átadása sem, kivétel hátrafelé, s a többi játékoshoz képest érezhetően lassabban gondolkodott/cselekedett, ez nem volt rossz teljesítmény. (szó sincs iróniáról)
Szerintem egy végletekig jó ember, alázatos, dolgozik is, hajt is, azonban az ténnyé vált, hogy mind az ő érdekében, mind a csapat érdekében el kell adni.
Az egész éves látottak alapján számomra egy dolog végképp bebizonyosodott: ez a Hleb nem lehet alternatíva szélen ebben a csapatban (pedig ezért fizettek érte)! Ahogy az is igaz, hogy olyan hatásfokkal, mint ami jogosan elvárható lett volna, képtelen volt hasznára lennie a csapatnak. Nem várom el, hogy a tartalék szélsőnk azt produkálja, mint Messi, de legalább ha be kell ugrani, akkor nyújtson olyan teljesítményt, mint Bojan, Henry (az első szezonja alkalmával), Pinto, vagy Keita (pedig tőle sem lehet elájulni).
A középpálya pedig egy komplex egész, ott végképp nincs helye, attól függetlenül, hogy ott talán több hasznát vennénk. Szó sincs arról, hogy ügyetlennek titulálnám, vagy türelmetlen lennék. Megértem, ha mégis marad, azonban azt nagyobb hibának tartanám, mint azt, hogy leigazolták.
Egy elhibázott lépés volt a megvétele, ez tény, ennyi pénzt nem ért. Kissé humorosra véve: a mai gazdasági helyzetben ilyen produktumért minden egyes számára kifizetett eurót pocséklásnak tartok (csupán arra gondolva, hogy akár más is betölthetné ezt a szerepet, ő pedig kezdőként futballozhatna ott, ahol hasznát is veszik).
Szerintem butaság lenne a következő idényig, s azt megkezdve is várni a csodára, s mindig ilyen-olyan kifogásokkal belekötni, vagy megvédeni.
Én 10 millió körüli összeg fejében el is engedném, meglátjuk Pep hogyan látja, minden esetre nem hiszem, hogy mindenáron szükséges számára.
Pedro-nak is szentelhetnék pár sort, de azt hiszem nyilvánvaló, hogy mire gondolok.
Magával a személyével semmi gond nincs, a "szakmai" megközelítésbe nem akarok belemélyedni.
Szerencsét próbált, kevés sikerrel. Ennyi lehetőségből, mint amennyit kapott, sokkal jobban is kamatoztathatta volna tudását. Hiába nyelvi nehézségek, szokatlan stílus, magánéleti dolgok, kit érdekel!? Azzal nem bántom meg, ha tényként megállapítom, hogy a csapatnak egy jobb opcióra van szüksége (akár Pedro) a szélre.
Klasszisnak pedig én nem nevezném...
Nincs semmi gond, egy szimpatikus fickó, azonban ebből a perspektívából a végsőkig kiállni mellette legalább olyan rossz, mint akik Ronaldinho felvirágozásában hittek. Nincs jövője a blaugrana-ban! Egy elhibázott döntés volt, ettől még a nap ma is le fog menni. Ugyan ez volt a helyzet Guddy-val is, mégis maradt koloncnak, most azonban már olyan szintet ért el a kezdőcsapat, hogy az általuk nyújtott teljesítménytől -függetlenül az epizódszereptől- többet kell nyújtani!
Neki és Smárinak nincs helye ebben a csapatban!
További sok sikert kívánok mindkettejüknek (lehetőleg a Camp Nou-tól távol)!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára
torrestoni 2009.04.23. 08:23:40-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton