Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.29. 15:48:18

Sanama: egy dolgot azért kérdeznék ezzel a "játékos visszahozza az árát a mezek eladásából" dologgal kapcsolatban.

Ha ez igaz, akkor miért nem vesz minden klub 5-10 játékost egy évben, mert úgy is vissza hozza az árát?Smile Ha ilyen könnyen menne, nem lenne egyetlen egy eladósodott klub sem véleményem szerint.
Mert pl. egy Valencia vagy az adott csapatok minuszban vannak,és ha kiadnak 30at valakiért hiába jön vissza a 30 ugyanúgy minuszban lesznek.
Illetve nem fog 1 nagy játékos sem olyan csapatban menni ahol nincs BL, vagy nem tudják adni a fizuját. Mert a fizu meg megint más dolog

Ja és azért ez a mez-eladás dolog,akár netne kersztül, nem olyan rég terjedt el.
Dave87
Capitá del Barça

2010.05.29. 15:44:20

sjd írta: Ez viszont nem hülyeség

Azaz h a gyerek dolgozzon csak bagóért itt 5 évig ha már egy kisebb vagyonba került
:lol: :lol: Vagy ingyen, nem? Pusziért! Örüljön neki, hogy a Barca egyáltalán visszafogadja! :D

Egyébként ha valaki, hát akkor mi vagyunk a hülyék, hogy ennyi pénzt fizetünk egy olyan játékosért, akire semmi szükségünk.
"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best
Fernando
Llegenda del Barça

2010.05.29. 15:40:36

unicef41 írta:nekunk Nani kell nem pedig Fabregas 60milláért.
Egy olyan jo szélso játékos mint Nani sokkal tobbet segitene :)
Fele annyi zsébe kerul.Es azt garantállom hogy van olyan szinten mint fabregas akár technikai,rúgo stb .. !!! :)
Szóba sem került sajnos még komolyabb pletyka szinten sem. Ferguson nem engedné el. Belőle akar CR2-t csinálni jövőre.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
sjd
Llegenda del Barça

2010.05.29. 15:40:05

Perrero írta:
a végét nem vágom. ha nem jön Cesc akkor kétlem h sok fabregas mezt adnának el
Arra gondoltam, h a klub költségvetésében a mezbevétel nem olyan nagy tétel, h megérné miatta ennyit kiadni
unicef41
Barça B

2010.05.29. 15:35:43

nekunk Nani kell nem pedig Fabregas 60milláért.
Egy olyan jo szélso játékos mint Nani sokkal tobbet segitene :)
Fele annyi zsébe kerul.Es azt garantállom hogy van olyan szinten mint fabregas akár technikai,rúgo stb .. !!! :)
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2010.05.29. 15:35:42

Jó,mondjuk helyenként lehet túlzásbaestem, csak elborította az agyamat a köd az 50 milla egy saját nevelésért :lol:
Ez így vmennyire igaz de mégsem. Pl ott van Csigabigánk 25milló vasért, az életbe nem hozza vissza a 25 milliót, vagy akár Keita,Hleb,Maxwell stb stb hasonló kaliberű játékosok.
Én pedig meg vagyok róla győződve, hogy az ő áruk is visszajön. Fél Ukrajnának már szerintem van csigás meze, a másiknak meg lesz. Nagy büszkeség ez számukra, még ha nem is játszik :) A fehéroroszokról is elmondható ugyanez. Maxwell 5 milliója szinte szóra sem érdemes. Keita úgyszintén.
Szerintem sokan iszonyatosan nagy tévedésben vannak és fogalmuk sincs, hogy mekkora pénz folyik ebben a sportban

Ha ez igaz, akkor miért nem vesz minden klub 5-10 játékost egy évben, mert úgy is vissza hozza az árát? Ha ilyen könnyen menne, nem lenne egyetlen egy eladósodott klub sem véleményem szerint.
Bocs de ez a kérdést egyáltalán nem gondoltad át. Nem lehet minden évben 5-10-játékost venni. Senki nem mondta, hogy 1 év alatt jön vissza a befektett összeg. Különben pedig egy cég a profitért dolgozik, nem azért, hogy megtérüljön a befektetés, ezért nem 1-2 évre terveznek... Kár ezt a gondolatmenetet folytatni, mert tényleg hülyeséget kérdeztél :)
sjd
Llegenda del Barça

2010.05.29. 15:22:38

mindorokke_barca írta:.Villa tavaly fizetéscsökkentést is bevállalt volna, most meg jön a Cesc gyerek benyal apucinak, hogy jönne haza és utána várja hogy kipengessünk érte 50-60-at?
Ez viszont nem hülyeség

Azaz h a gyerek dolgozzon csak bagóért itt 5 évig ha már egy kisebb vagyonba került

Ja és CR ára elvileg már vissza is jött a mezekből

Ha meg nyáron megint elmegy a csapat Kínába, az jelentősen meg fogja dobni az eladásokat
De ugyanakkor sztem felesleges ezen gondolkodni h, visszahozza-e az árát, a klub így se termel túl nagy profitot, minden millió jól jön
gergo9
Director del Fútbol

2010.05.29. 15:19:22

mindorokke_barca írta:
Erről már korábban kifejtettem a véleményem. egy játékos mindig visszahozza a befektett összeget mezeladások,reklámok, de mi köze van ennek a vételárhoz? 20 milliót is és 100 milliót is visszahozna előbb utóbb. Csak nem mindegy, hogy épp sikerült a visszahozni az összeget, vagy már van 80 milliós profitod belőle... Ezzel ne takarózzon senki, hogy majd a mezekből bla bla bla.. parasztvakítás
Ez így vmennyire igaz de mégsem. Pl ott van Csigabigánk 25milló vasért, az életbe nem hozza vissza a 25 milliót, vagy akár Keita,Hleb,Maxwell stb stb hasonló kaliberű játékosok.
Lehetséges hogy Cesc hamarabb visszahozza az 50millát mint Keita a 15-t, hatalmas különbségek vannak a reklámértékek közt. Szval nem lehet mindenki Piqué. Általában nagy bevételt csak ilyen játékosok hoznak. Arról beszélva hogy sportszakmailag nagy előrelépés Cesc leigazolása.
Rosell b*romságaiból meg nem szabd kiindulni a pénzügyi helyzettel kapcsolatban.

Fabregas meg mit tett volna ne hosszabítson? :) Verje ki a hisztit mint anno Cé? Vébé előtti évben kockáztasson meg egy ilyet, akármekkora spíler kikerülhetett volna a csapatból.
Az árat meg nem ő szabja meg. A mi döntésünk hogy kifizetünk e ennyi lóvét, felesleges őt hibáztatni ezért.
Talma
Jugador d'estrella

2010.05.29. 15:18:01

Sanama: egy dolgot azért kérdeznék ezzel a "játékos visszahozza az árát a mezek eladásából" dologgal kapcsolatban.

Ha ez igaz, akkor miért nem vesz minden klub 5-10 játékost egy évben, mert úgy is vissza hozza az árát?:) Ha ilyen könnyen menne, nem lenne egyetlen egy eladósodott klub sem véleményem szerint.

Ez természetesen saját gondolat, nem is értek ezekhez és nem is akarok érteni hozzá igazán. Csak picit elgondolkozok a dolgokon, mivel ezek szerint a Real Madridnak a 2xx milliós kiadás bevételt jelent(het)ett.

Hogy ne csak off legyen: örülnék, ha jönne fabregas. Számomra mindegy mennyiért, nem az én pénzemről van szó. Jobban tudja ezt a Barcelona vezetősége, hogy mit engedhet meg magának úgy vélem.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.05.29. 15:11:33

Hát ha tényleg ekkora biznisz. Mindegy én ezt nem tudom. Ettől függetlenül fenntartom az elvemet, és szeretném, ha a klub is ezt tenné és Ibra csak egy kivétel volt.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.29. 15:11:30

Persze hogy nevetséges! De ez van.
Ibráért nem volt nevetséges odaadni Eto'o-t és 47gurigát? Dehogynem.
Tudsz mást tenni? Igen, nem veszed meg az illetőt és kiesel a versenyből.

30milliónál még Messi sem ér többet,de itt nem értékről van már kb 1éve szó,hanem árról...
Ha a boltba megemelik a kenyér árát,attól ugyanúgy megveszed,ha kell.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2010.05.29. 15:12:23-kor.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2010.05.29. 15:10:47

Valószínű visszahoz 60 milliót... hagyjuk már. Ez a parasztvakítás. Én ezt nem hiszem el.
Nem mondta senki, hogy hidd el :) Eljön, játszik itt 6-7 évet szerinted nem jön vissza belőle 60 milla? ugyanmár.
:)
Mindegy, nem ez a lényege...Villa tavaly fizetéscsökkentést is bevállalt volna, most meg jön a Cesc gyerek benyal apucinak, hogy jönne haza és utána várja hogy kipengessünk érte 50-60-at? Megérteném ha létszügség lenne az érkezése, meg ha nem lenne saját nevelés.. De így?. Lelép 16 évesen mert neki nagy karrier kell már annyi idősen. s.zart rá, hogy a klub nem szeretné elengedni, most meg vegyük vissza 50-60-ért :lol: :lol:
Egyre jobban felhúz ez az ember :)
Capon
Llegenda del Barça

2010.05.29. 15:09:08

Sanama írta:Fernando nem hiszed el hogy visszahozza az árát?
Ha csak a mezeket nézed, egy feliratos mez mindennel együtt kb. 100euro.
600ezer mezt kellene eladni,ahhoz,hogy visszajöjjön a 60millió.
Ebben mi a hihetetlen?

FC Botigaban az emberek 3-4 Barca mezzel mennek a pénztárhoz.
Fel sem tudjuk fogni mekkora biznisz ez,egy nap hányan vesznek mezt csak a camp Nou meletti Botigaban,és akkor a városban még van 30 bolt,meg neten is tudnak venni stb.
:) Legalább nem kell számolgatnom.
Egyébként TVben hallottam, hogy Messi mezből naponta 10ezret adnak el csak Barcelonában. Szal szerintem vissza jönne az ára, de akkor is nevetséges összeget készülünk kiadni érte, mert szerintem ki fogják fizetni.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.29. 15:05:54

Fernando nem hiszed el hogy visszahozza az árát?
Ha csak a mezeket nézed, egy feliratos mez mindennel együtt kb. 100euro.
600ezer mezt kellene eladni,ahhoz,hogy visszajöjjön a 60millió.
Ebben mi a hihetetlen?

FC Botigaban az emberek 3-4 Barca mezzel mennek a pénztárhoz.
Fel sem tudjuk fogni mekkora biznisz ez,egy nap hányan vesznek mezt csak a camp Nou meletti Botigaban,és akkor a városban még van 30 bolt,meg neten is tudnak venni stb.

Ronaldo a 90milliós árának 70%t visszahozta áprilisban ha jól emlékszem
Ja és akkor ebben semmi reklám és egyéb ajándéktárgy nem volt
Capon
Llegenda del Barça

2010.05.29. 15:03:20

Nem tudom mennyibe fog kerülni egy Fabregas mez, még életemben nem vettem számozott mezt. Egy körülbelüli összeget tud valaki mondani? Pl mennyibe van egy Ibra mez? Csak ki akarom számolni mennyi mez is lenne az az 55 milla ami most a számtani közép a két klub között.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.05.29. 15:01:05

mindorokke_barca írta:
Nevetséges, hogy 50-60 milliót készülünk kiadni egy középpályásért. Ilyen árak mellett akkora nyomás, elvárás lesz rajta, hogy nem emberi. Biztos csak azért vagyunk hajlandók egyáltalán tárgyalni ilyen összegekről mert a vezetőség bízik benne, hogy mezekből visszajön az ára. Én is úgy hiszem, hogy 1-2 év alatt visszahozhatja ezt a temérdek pénzt, de akkor is 50-60 misit egy kp-ra elkölteni hajmeresztő
Erről már korábban kifejtettem a véleményem. egy játékos mindig visszahozza a befektett összeget mezeladások,reklámok, de mi köze van ennek a vételárhoz? 20 milliót is és 100 milliót is visszahozna előbb utóbb. Csak nem mindegy, hogy épp sikerült a visszahozni az összeget, vagy már van 80 milliós profitod belőle... Ezzel ne takarózzon senki, hogy majd a mezekből bla bla bla.. parasztvakítás
Valószínű visszahoz 60 milliót... hagyjuk már. Ez a parasztvakítás. Én ezt nem hiszem el.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.29. 15:00:16

Persze, a 40-re is ezt mondtuk, hogy még belefér, most az 50-re mondjuk ugyanezt. A nagy ló..... Egy saját nevelésről beszélünk. A hül.yegyerek ha haza akar jönni akkor tavaly miért hosszabbította meg a szerződését? Miért nem hagyta, hogy lassan lejárjon, hogy a "szeretett" klubjának ne kelljen annyit fizetnie. Hányok ettől a Fabregas ügytől. A klub legdrágább vétele épp egy saját nevelésű játékos legyen. Szépen ott hagynám Londonban amíg le nem jár a szerződése, ha ide akar jönni, úgyis megvárja, ha meg csak száját járatta, akkor úgyis mindegy... már másodjára szúrna ki a klubbal amit álítólag annyira szeret. 50 milla, bakker. Mondjuk mi se vagyunk normálisak ha kifizetünk ennyit érte.
Nem tudom ki írta,hogy nem hosszabbított,hanem fizut emeltek neki.

Én meg komolyan nem értem. Szerintetek Laporta örmöében ad ki érte 40feletti összeget?
Nem olvastatok olyat,hogy az Arsenal azért kér ennyit,mert hogy CR 100at ért?...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2010.05.29. 15:01:19-kor.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2010.05.29. 14:58:23

Nevetséges, hogy 50-60 milliót készülünk kiadni egy középpályásért. Ilyen árak mellett akkora nyomás, elvárás lesz rajta, hogy nem emberi. Biztos csak azért vagyunk hajlandók egyáltalán tárgyalni ilyen összegekről mert a vezetőség bízik benne, hogy mezekből visszajön az ára. Én is úgy hiszem, hogy 1-2 év alatt visszahozhatja ezt a temérdek pénzt, de akkor is 50-60 misit egy kp-ra elkölteni hajmeresztő
Fernando
Llegenda del Barça

2010.05.29. 14:58:16

csababarca írta:
bence-barca írta: Pedig van egy olyan érzésem, h sajnos ez lesz :/ és akkor a madridisták nyugodtan a szemünkre hányhatják :?
Milyen alapon vethetik a szemünkre? Ők is vettek egy középpályást,60+ millió juróért...
Ők inkább hallgassanak,mert nekik van a legkevesebb joguk az ilyeneket leszólni...

50 még belefér,60ért már én se hoznám...
Olyan alapon, hogy jópáran itt Barcelona pártról is nyomták tavaly, hogy csak így lehet igazolni, meg csak nagy pénz stb stb. Nyugodtan mondhatják, mondjuk igazából ezt a felét magasról..., inkább az, hogy ez nem jellemző a klubra, az ellenkezője fonódott össze a nevünkkel. Ez nekem felér azzal az érzéssel mintha a Real Madrid lenne a mezszponzorunk.
Capon
Llegenda del Barça

2010.05.29. 14:53:37

Nevetséges, hogy 50-60 milliót készülünk kiadni egy középpályásért. Ilyen árak mellett akkora nyomás, elvárás lesz rajta, hogy nem emberi. Biztos csak azért vagyunk hajlandók egyáltalán tárgyalni ilyen összegekről mert a vezetőség bízik benne, hogy mezekből visszajön az ára. Én is úgy hiszem, hogy 1-2 év alatt visszahozhatja ezt a temérdek pénzt, de akkor is 50-60 misit egy kp-ra elkölteni hajmeresztő =; [-( #-o
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2010.05.29. 14:50:08

Milyen alapon vethetik a szemünkre? Ők is vettek egy középpályást,60+ millió juróért...
Ők inkább hallgassanak,mert nekik van a legkevesebb joguk az ilyeneket leszólni...

Persze, a 40-re is ezt mondtuk, hogy még belefér, most az 50-re mondjuk ugyanezt. A nagy ló..... Egy saját nevelésről beszélünk. A hül.yegyerek ha haza akar jönni akkor tavaly miért hosszabbította meg a szerződését? Miért nem hagyta, hogy lassan lejárjon, hogy a "szeretett" klubjának ne kelljen annyit fizetnie. Hányok ettől a Fabregas ügytől. A klub legdrágább vétele épp egy saját nevelésű játékos legyen. Szépen ott hagynám Londonban amíg le nem jár a szerződése, ha ide akar jönni, úgyis megvárja, ha meg csak száját járatta, akkor úgyis mindegy... már másodjára szúrna ki a klubbal amit álítólag annyira szeret. 50 milla, bakker. Mondjuk mi se vagyunk normálisak ha kifizetünk ennyit érte.
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2010.05.29. 14:44:28

Rettentően csalódott lennék, ha Toure elmenne, de nagyon úgy néz ki, hogy ő már döntött és nem mard a Barcánál. Szerintem a posztján a világ egyik legjobbja, de ha nem boldog nálunk, akkor menjen. Viszont 30 fölötti összeget kell érte kérni! Ezt nyilván csak a City adja meg, de nem tudom jobb lesz-e neki ott? Lehet De Jongot és Vierát is kiszorítaná, de ha a City ezt a játékospolitikát folytatja, akkor egy éven belül komoly riválist fog kapni a posztján!
Viszont legalább lenne a klubnak a bevételi oldalon, játékoseladásból is pénze!
LM10
Director del Fútbol

2010.05.29. 14:43:47

Én is azt látom, hogy ha az Arsenal nem gondolja meg magát, akkor meint kútba esett a transzfer. Remélem nem fizetünk érte sem 50 sem 60 millát. Még a 40 is a határ. Mit lehet tenni ha nem jön Cesc?
Szvsz a lehetőségek:
-Hátha marad Touré+beépítjük Thiagot
-Hlebet kipróbáljuk kk poszton.

Remélem Moutinho és társai nevek nem fognak felröppenni.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.05.29. 14:43:08

bence-barca írta: Pedig van egy olyan érzésem, h sajnos ez lesz :/ és akkor a madridisták nyugodtan a szemünkre hányhatják :?

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Lezárt