Jó,mondjuk helyenként lehet túlzásbaestem, csak elborította az agyamat a köd az 50 milla egy saját nevelésért
Ez így vmennyire igaz de mégsem. Pl ott van Csigabigánk 25milló vasért, az életbe nem hozza vissza a 25 milliót, vagy akár Keita,Hleb,Maxwell stb stb hasonló kaliberű játékosok.
Én pedig meg vagyok róla győződve, hogy az ő áruk is visszajön. Fél Ukrajnának már szerintem van csigás meze, a másiknak meg lesz. Nagy büszkeség ez számukra, még ha nem is játszik

A fehéroroszokról is elmondható ugyanez. Maxwell 5 milliója szinte szóra sem érdemes. Keita úgyszintén.
Szerintem sokan iszonyatosan nagy tévedésben vannak és fogalmuk sincs, hogy mekkora pénz folyik ebben a sportban
Ha ez igaz, akkor miért nem vesz minden klub 5-10 játékost egy évben, mert úgy is vissza hozza az árát? Ha ilyen könnyen menne, nem lenne egyetlen egy eladósodott klub sem véleményem szerint.
Bocs de ez a kérdést egyáltalán nem gondoltad át. Nem lehet minden évben 5-10-játékost venni. Senki nem mondta, hogy 1 év alatt jön vissza a befektett összeg. Különben pedig egy cég a profitért dolgozik, nem azért, hogy megtérüljön a befektetés, ezért nem 1-2 évre terveznek... Kár ezt a gondolatmenetet folytatni, mert tényleg hülyeséget kérdeztél