Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert pl. egy Valencia vagy az adott csapatok minuszban vannak,és ha kiadnak 30at valakiért hiába jön vissza a 30 ugyanúgy minuszban lesznek.Sanama: egy dolgot azért kérdeznék ezzel a "játékos visszahozza az árát a mezek eladásából" dologgal kapcsolatban.
Ha ez igaz, akkor miért nem vesz minden klub 5-10 játékost egy évben, mert úgy is vissza hozza az árát?Smile Ha ilyen könnyen menne, nem lenne egyetlen egy eladósodott klub sem véleményem szerint.
sjd írta: Ez viszont nem hülyeség
Azaz h a gyerek dolgozzon csak bagóért itt 5 évig ha már egy kisebb vagyonba került
Szóba sem került sajnos még komolyabb pletyka szinten sem. Ferguson nem engedné el. Belőle akar CR2-t csinálni jövőre.unicef41 írta:nekunk Nani kell nem pedig Fabregas 60milláért.
Egy olyan jo szélso játékos mint Nani sokkal tobbet segitene
Fele annyi zsébe kerul.Es azt garantállom hogy van olyan szinten mint fabregas akár technikai,rúgo stb .. !!!
Arra gondoltam, h a klub költségvetésében a mezbevétel nem olyan nagy tétel, h megérné miatta ennyit kiadniPerrero írta:
a végét nem vágom. ha nem jön Cesc akkor kétlem h sok fabregas mezt adnának el
Én pedig meg vagyok róla győződve, hogy az ő áruk is visszajön. Fél Ukrajnának már szerintem van csigás meze, a másiknak meg lesz. Nagy büszkeség ez számukra, még ha nem is játszikEz így vmennyire igaz de mégsem. Pl ott van Csigabigánk 25milló vasért, az életbe nem hozza vissza a 25 milliót, vagy akár Keita,Hleb,Maxwell stb stb hasonló kaliberű játékosok.
Bocs de ez a kérdést egyáltalán nem gondoltad át. Nem lehet minden évben 5-10-játékost venni. Senki nem mondta, hogy 1 év alatt jön vissza a befektett összeg. Különben pedig egy cég a profitért dolgozik, nem azért, hogy megtérüljön a befektetés, ezért nem 1-2 évre terveznek... Kár ezt a gondolatmenetet folytatni, mert tényleg hülyeséget kérdeztélHa ez igaz, akkor miért nem vesz minden klub 5-10 játékost egy évben, mert úgy is vissza hozza az árát? Ha ilyen könnyen menne, nem lenne egyetlen egy eladósodott klub sem véleményem szerint.
Ez viszont nem hülyeségmindorokke_barca írta:.Villa tavaly fizetéscsökkentést is bevállalt volna, most meg jön a Cesc gyerek benyal apucinak, hogy jönne haza és utána várja hogy kipengessünk érte 50-60-at?
Ez így vmennyire igaz de mégsem. Pl ott van Csigabigánk 25milló vasért, az életbe nem hozza vissza a 25 milliót, vagy akár Keita,Hleb,Maxwell stb stb hasonló kaliberű játékosok.mindorokke_barca írta:
Erről már korábban kifejtettem a véleményem. egy játékos mindig visszahozza a befektett összeget mezeladások,reklámok, de mi köze van ennek a vételárhoz? 20 milliót is és 100 milliót is visszahozna előbb utóbb. Csak nem mindegy, hogy épp sikerült a visszahozni az összeget, vagy már van 80 milliós profitod belőle... Ezzel ne takarózzon senki, hogy majd a mezekből bla bla bla.. parasztvakítás
Nem mondta senki, hogy hidd elValószínű visszahoz 60 milliót... hagyjuk már. Ez a parasztvakítás. Én ezt nem hiszem el.
Sanama írta:Fernando nem hiszed el hogy visszahozza az árát?
Ha csak a mezeket nézed, egy feliratos mez mindennel együtt kb. 100euro.
600ezer mezt kellene eladni,ahhoz,hogy visszajöjjön a 60millió.
Ebben mi a hihetetlen?
FC Botigaban az emberek 3-4 Barca mezzel mennek a pénztárhoz.
Fel sem tudjuk fogni mekkora biznisz ez,egy nap hányan vesznek mezt csak a camp Nou meletti Botigaban,és akkor a városban még van 30 bolt,meg neten is tudnak venni stb.
Valószínű visszahoz 60 milliót... hagyjuk már. Ez a parasztvakítás. Én ezt nem hiszem el.mindorokke_barca írta:Erről már korábban kifejtettem a véleményem. egy játékos mindig visszahozza a befektett összeget mezeladások,reklámok, de mi köze van ennek a vételárhoz? 20 milliót is és 100 milliót is visszahozna előbb utóbb. Csak nem mindegy, hogy épp sikerült a visszahozni az összeget, vagy már van 80 milliós profitod belőle... Ezzel ne takarózzon senki, hogy majd a mezekből bla bla bla.. parasztvakításNevetséges, hogy 50-60 milliót készülünk kiadni egy középpályásért. Ilyen árak mellett akkora nyomás, elvárás lesz rajta, hogy nem emberi. Biztos csak azért vagyunk hajlandók egyáltalán tárgyalni ilyen összegekről mert a vezetőség bízik benne, hogy mezekből visszajön az ára. Én is úgy hiszem, hogy 1-2 év alatt visszahozhatja ezt a temérdek pénzt, de akkor is 50-60 misit egy kp-ra elkölteni hajmeresztő
Nem tudom ki írta,hogy nem hosszabbított,hanem fizut emeltek neki.Persze, a 40-re is ezt mondtuk, hogy még belefér, most az 50-re mondjuk ugyanezt. A nagy ló..... Egy saját nevelésről beszélünk. A hül.yegyerek ha haza akar jönni akkor tavaly miért hosszabbította meg a szerződését? Miért nem hagyta, hogy lassan lejárjon, hogy a "szeretett" klubjának ne kelljen annyit fizetnie. Hányok ettől a Fabregas ügytől. A klub legdrágább vétele épp egy saját nevelésű játékos legyen. Szépen ott hagynám Londonban amíg le nem jár a szerződése, ha ide akar jönni, úgyis megvárja, ha meg csak száját járatta, akkor úgyis mindegy... már másodjára szúrna ki a klubbal amit álítólag annyira szeret. 50 milla, bakker. Mondjuk mi se vagyunk normálisak ha kifizetünk ennyit érte.
Erről már korábban kifejtettem a véleményem. egy játékos mindig visszahozza a befektett összeget mezeladások,reklámok, de mi köze van ennek a vételárhoz? 20 milliót is és 100 milliót is visszahozna előbb utóbb. Csak nem mindegy, hogy épp sikerült a visszahozni az összeget, vagy már van 80 milliós profitod belőle... Ezzel ne takarózzon senki, hogy majd a mezekből bla bla bla.. parasztvakításNevetséges, hogy 50-60 milliót készülünk kiadni egy középpályásért. Ilyen árak mellett akkora nyomás, elvárás lesz rajta, hogy nem emberi. Biztos csak azért vagyunk hajlandók egyáltalán tárgyalni ilyen összegekről mert a vezetőség bízik benne, hogy mezekből visszajön az ára. Én is úgy hiszem, hogy 1-2 év alatt visszahozhatja ezt a temérdek pénzt, de akkor is 50-60 misit egy kp-ra elkölteni hajmeresztő
Olyan alapon, hogy jópáran itt Barcelona pártról is nyomták tavaly, hogy csak így lehet igazolni, meg csak nagy pénz stb stb. Nyugodtan mondhatják, mondjuk igazából ezt a felét magasról..., inkább az, hogy ez nem jellemző a klubra, az ellenkezője fonódott össze a nevünkkel. Ez nekem felér azzal az érzéssel mintha a Real Madrid lenne a mezszponzorunk.csababarca írta:Milyen alapon vethetik a szemünkre? Ők is vettek egy középpályást,60+ millió juróért...bence-barca írta: Pedig van egy olyan érzésem, h sajnos ez lesz :/ és akkor a madridisták nyugodtan a szemünkre hányhatják
Ők inkább hallgassanak,mert nekik van a legkevesebb joguk az ilyeneket leszólni...
50 még belefér,60ért már én se hoznám...
Persze, a 40-re is ezt mondtuk, hogy még belefér, most az 50-re mondjuk ugyanezt. A nagy ló..... Egy saját nevelésről beszélünk. A hül.yegyerek ha haza akar jönni akkor tavaly miért hosszabbította meg a szerződését? Miért nem hagyta, hogy lassan lejárjon, hogy a "szeretett" klubjának ne kelljen annyit fizetnie. Hányok ettől a Fabregas ügytől. A klub legdrágább vétele épp egy saját nevelésű játékos legyen. Szépen ott hagynám Londonban amíg le nem jár a szerződése, ha ide akar jönni, úgyis megvárja, ha meg csak száját járatta, akkor úgyis mindegy... már másodjára szúrna ki a klubbal amit álítólag annyira szeret. 50 milla, bakker. Mondjuk mi se vagyunk normálisak ha kifizetünk ennyit érte.Milyen alapon vethetik a szemünkre? Ők is vettek egy középpályást,60+ millió juróért...
Ők inkább hallgassanak,mert nekik van a legkevesebb joguk az ilyeneket leszólni...
50 még belefér,60ért már én se hoznám...
Milyen alapon vethetik a szemünkre? Ők is vettek egy középpályást,60+ millió juróért...bence-barca írta: Pedig van egy olyan érzésem, h sajnos ez lesz :/ és akkor a madridisták nyugodtan a szemünkre hányhatják