MTI-n látom, de nemírják mi van

36 évesen B+

nyugodj békében
Azért ez így nem feltétlen igaz. Tulajdonképpen maga a módszer egyszerűen lényegesen hatékonyabb, és döntő mértékben én befolyásolom, hogy mire törekszem, nagyobb halakra kizárólag, és így akkor kevesebbet is, vagy ennyire nem szelektálok, és akkor lényegesen többet, és persze köztük nagyobbakat is azért, mint a hagyományos módszerekkel. Ez persze általánosság, előfordulhat hogy nem így van.Los Banditos írta:
A bojlizni jó, de az több tudást igényel, és bár jóval nagyobb halakat fognak, de általában annyival is kevesebbet.
Nem lehet elég korán elkezdeni...LG írta:Kösz a beszámolót LosJó, h ilyen fiatalon kezded már a vesenyzést. Én még nem voltam komoly versenyen, de ki szeretném már magam próbálni...nálunk is van egy nagyszerű bojlis tó a faluban, itt szoktak lenni jó versenyek, eddig csak biró szoktam lenni, de jövőre ugy döntöttem el kell idnulni
Én sem vagyok az a típus.Varga Tamás írta:Los!
Gratulálok! És köszönjük az érdekes és kimerítő beszámolót. Élvezettel olvastam, annak ellenére, hogy életemben nem horgásztam. Nem hiszem, hogy lenne hozzá türelmem. Az egyik barátom szokott itt Szombathelyen a Csó-tó körül, néha megnézem, és akkor kinn vagyok 1-2 órát. De ott ülni, lesni, nem az én világom.
Ez a Dunakeszi bányatón volt. Non-profit a tó, és hetente telepítenek bele halat. Két oldalon oldalon lehet horgászni, az egyiken mindig többen vannak, mert az árnyékosabb. Általában mi is ott nyomjuk, de a verseny most a másik oldalon volt, így szenvedtünk is rendesen a meleg miatt.LG írta:Grat, szép eredmény, milyen verseny volt ez, tudnál mesélni bővebbenEngem érdekelne...
De az amúr nem harap
Nem fog ő sehova se visszatérni.Los Banditos írta:3.-ok lettünk..Ez jó eredmény, de sajnos lehetett volna sokkal jobb is. 53 kiló hallal lettünk bronzosok, az első pedig 56-al nyert...
5-ször harapta el a horgunkat az amur, amikor már 2 méterre voltak a merítőtől, és hajnalban a csapattársam a nagy nehezen kifogott 4,5 kilós amurt mellé dobta a száknak.
![]()
Johannes/Oleguer/lionel19/tegnaputan/maxWell/NewM/tegnaputan barátunk most dicsekedte el magát MSN-en, hogy OP-ot szerzett a chaten. És télleg.![]()
Valaemint befenyítette az egész társaságot, hogy ő vissza fog térni.
Grat, szép eredmény, milyen verseny volt ez, tudnál mesélni bővebbenLos Banditos írta:3.-ok lettünk..Ez jó eredmény, de sajnos lehetett volna sokkal jobb is. 53 kiló hallal lettünk bronzosok, az első pedig 56-al nyert...
5-ször harapta el a horgunkat az amur, amikor már 2 méterre voltak a merítőtől, és hajnalban a csapattársam a nagy nehezen kifogott 4,5 kilós amurt mellé dobta a száknak.
![]()
Bevallom férfiasan beletellett 1-2 percbe...kovinho írta:Össze tudtad szedni az összes nevét?
Gratula LosLos Banditos írta:3.-ok lettünk..Ez jó eredmény, de sajnos lehetett volna sokkal jobb is. 53 kiló hallal lettünk bronzosok, az első pedig 56-al nyert...
![]()
Johannes/Oleguer/lionel19/tegnaputan/maxWell/NewM/tegnaputan barátunk most dicsekedte el magát MSN-en, hogy OP-ot szerzett a chaten. És télleg.![]()
Valaemint befenyítette az egész társaságot, hogy ő vissza fog térni.